Đề thi KSCL đầu năm môn Tiếng Anh lớp 8 huyện Bình Giang

13 6.688

Đề thi chất lượng đầu năm môn tiếng Anh lớp 8

Nằm trong bộ đề kiểm tra khảo sát sát chất lượng đầu năm lớp 8 môn tiếng Anh, đề thi đầu năm môn tiếng Anh lớp 8 huyện Bình Giang có đáp án dưới đây gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh khác nhau. Mời các em tham khảo, download tài liệu phục vụ việc học tập, ôn luyện. 

Xem thêm: Đề KSCL tiếng Anh 8 năm 2019 - 2020 kèm đáp án

Đề KSCL đầu năm lớp 8 môn tiếng Anh

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently. (1,0 p)

1. A. humor    B. music     C. cucumber       D. Sun

2. A. slim     B. thin       C. smile           D. Visit

3. A. children   B. school    C. character        D. chemistry

4. A. lucky    B. volunteer   C. sun            D. Public

5. A. brown    B. know      C. however        D. town

II. Circle the best option before the letter A, B, C or D to complete the sentences below. (2,5 ps)

1. I live ______ 20 Oxford Street.

A. in            

B. at            

C. on            

D. from

2. The sun ____ in the east.

A. rose          

B. rise           

C. rises          

D. is rising

3. My sister and I______ the cartoons on TV last summer.

A. watched       

B. watch         

C. watches        

D. watching

4. I don't have enough money _____ for a taxi.

A. paying        

B. for paying       

C. for pay         

D. to pay

5. She enjoys _______ to music while he's studying.

A to. listen       

B. listen          

C. to listening      

D. listening

6. She isn't ______ to be in my class.

A. enough old     

B. old enough      

C. very old        

D. too old

7. She is my next-door ______.

A. house        

B. class          

C. neighbor       

D. neighborhood

8. She will be here _____ Christmas.

A. at           

B. on            

C. in             

D. to

9. She has _____________.

A. long hair black

B. black long hair    

C. long black hair    

D. hair long black

10. He is ________ young to wash himself.

A. too         

B. also           

C. very           

D. so 

III. Match each sentence in column A with its response in column B. (1,5 ps)

A

B

Answer

1. I like playing video games.

2. How about going to the chess club?

3. Don’t play soccer in the street!

4. Hello. Can I speak to Nhan, please?

5. Would you like to go to the movie with me tonight?

6. Thu, it’s a pleasure to meet you.

A. Yes, I’d love to. What time?

B. Nice to meet you too, Nam.

C. No, I won’t.

D. Yes, that’s a nice idea.

E. Hello, this is Nhan. Who’s calling?

F. So do I

1- F

2- _____

3- _____

4- _____

5- _____

6- _____

IV. Read the following passage and answer the questions below. (2,5 ps).

Hang is fourteen years old. She is a pretty girl with long black hair. She goes to school five days a week and usually goes swimming with some friends on Saturday mornings. She lives in a large house with her mother, father and younger brother at 2/34 Nguyen Trai street. Hang has a lot of friends. Of all her friends, Nga and Thuy are the ones she spends most of her time with. They all like listening to music and playing sports in their free time.

  1. How old is Hang?

…………………………………………………………………………

  1. What does she look like?

……………………………………………………………………………

  1. Who does she live with?

………………………………………………………………………………

  1. Does she spend most of her time with all of her friends?

………………………………………………………………………………

  1. What do Hang, Nga and Thuy like doing in their free time?

………………………………………………………………………………

V. Use the following information to write a paragraph about Minh. (2,5 ps)

Name: Nguyen Tuan Minh Age: 15

Address: 34 Tran Hung Dao Street, Hai Duong

Family: mother, father, younger sister- Hoa

Appearance: tall, thin, short brown hair

Characters: reserved, generous, helpful

Friends: Trung, Duy

Beginning: His name is Nguyen Tuan Minh. He is fifteen years old. …………………………………..

Đáp án đề kiểm tra đầu năm lớp 8 môn tiếng Anh

Question Answer Keys Points
I (1,0 points)  1- D    2- C   3- A   4- B   5- B  0,2 for each correct answer
II (2,5 points) 1- B   2- C   3- A   4- D   5- D    6- B    7- C   8- A   9- C   10- A 0,25 for each correct answer
III (1,5 points)

2- D      3- C    4- E    5- A    6- B 

0,3 for each correct answer
IV (2,5 points)

1. She is fourteen years old.

2. She is a pretty girl with long black hair.

3. She lives with her mother, father and younger brother.

4. No, she doesn't. (She spends most of her time with two of her friends, Nga and Thuy.)

5. They all like listening to music and playing sports in their free time. 

0,5 for each correct answer
V (2,5 points) His name is Nguyen Tuan Minh. He is fifteen years old. He lives at 34 Tran Hung Dao Street in Hai Duong (0,5) with his mother, father, and his younger sister, Hoa (0,5). He's tall, thin, and has short brown hair (0,5). He is reserved, generous and helpful (0,5). His best friends are Trung and Duy (0,5). 0,5 for each correct answer

Trên đây là Đề thi và đáp án của Đề KSCL đầu năm lớp 8 môn tiếng Anh huyện Bình Giang, Hải Dương. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh 8, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
13 6.688
Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 8 Xem thêm