Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh - Đề 2

Ôn tập kiểm tra cuối kì 2 tiếng Anh lớp 4

Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh - Đề 2 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 lớp 4 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 4 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 4

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 4 học kì 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 4 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 4 và môn Tiếng Việt 4. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh - Đề 2

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Choose the odd one out:

1. A. elephant B. bear C. giraffe D. fish
2. A. shirt B. dress C. trousers D. skirt
3. A. medicine B. raincoat C. camera D. umbrella
4. A. sandcastle B. seafood C. delicious D. hotel
5. A. build B. enjoy C. stay D. sea

II. Choose the best answer A, B, C or D

1. ______ is she wearing? - She’s wearing a pink dress.

A. Where

B. What

C. Who

D. How

2. What is her favorite food? - She ______ chicken and beef.

A. like

B. liked

C. liking

D. likes

3. My mother is a _____ teacher. She is kind and friendly, too

A. Small

B. Big

C. Thin

D. Good

4. What’s Children’s Day? - It is ______

A. A festival for children

B. A festival for teacher

C. A big festival

D. A popular festival in Vietnam

5. We _____ our teachers and friends on Tet holidays.

A. Go

B. Visit

C. Get together

D. Eat

6. _____ does your mother work? - She works in a hospital.

A. Where

B. What

C. How

D. Why

7. What time do ____ go to school every day? - I go to school at 6.30

A. He

B. She

C. You

D. They

8. What ____ is it? -It’s 7.30 a.m

A. Color

B. Time

C. Nationality

D. Name

9. Peter can ______ a bike.

A. I

B. is

C. ride

D. ride’s

10. Would you like some _____? - Yes, I do

A. football

B. house

C. biscuits

D. cat

III. Match

1. What’s the weather like today? A. He’s in the classroom
2. Where’s Nam? B. Sure. It’s very exciting
3. What is she doing? C. It’s windy
4. Is Linh drawing a picture? D. She is riding a bike
5. Do you want to play hide-and-seek? E. Yes, she is

IV. Read the passage and decide T/F for each statement:

My name iss Nhung. I’m a pupil at Hanoi Primary school. Every morning, I have breakfast at six thirty. I don’t have a big breakfast. I often have two boiled eggs or a bowl of noodles and I often drink a glass of milk. For lunch, I usually have rice, fish and vegetables. Fish is my favorite food. I often have dinner at 7 o’clock in the evening. It is a big meal of the day and I have beef or fish with vegetables and rice. After dinner, I often eat some fruits like apples, oranges or bananas

Statement T/F
1. Nhung studies at Hanoi Primary school  
2. She has a big breakfast  
3. She never drinks milk for breakfast  
4. She usually has rice, fish and vegetables for lunch  
5. She sometimes eat fruits after dinner.  

V. Reorder the words to have correct sentences:

1. the/ season/ hottest/ What/ is/ in Vietnam?/

2. afraid/ is very/ of/ dog./ My son

3. I often/ play football/ friends/ with my/ on Sunday.

4. like me/ that for/ Would you/ you?/ to do

5. room?/ your/ wide/ How/ is

Đáp án đề thi lớp 4 cuối kì 2 môn Tiếng Anh - Đề 2

I. Choose the odd one out:

1. D

2. C

3. A

4. C

5. D

II. Choose the best answer A, B, C or D

1. B

2. D

3. D

4. A

5. B

6. A

7. C

8. B

9. C

10. C

III. Match

1. C

2. A

3. D

4. E

5. B

IV. Read the passage and decide T/F for each statement:

1. T

2. F

3. F

4. T

5. T

V. Reorder the words to have correct sentences:

1. What is the hottest season in Vietnam?

2. My son is very afraid of dog

3. I often play football with my friends on Sunday.

4. Would you like to do like me that for you?

5. How wide is your room?

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh - Đề 2. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 4 hay như Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 năm 2019 - 2020, 15 đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 4 có đáp án, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
3 832
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 lớp 4 môn Tiếng Anh Xem thêm