Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 6

Ôn tập kiểm tra cuối kì 2 tiếng Anh lớp 4

Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 6 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 lớp 4 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 4 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 4

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 4 học kì 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 4 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 4 và môn Tiếng Việt 4. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 6

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Choose the odd one out

1. A. bear B. shark C. elephant D. tiger
2. A. jeans B. shirt C. trousers D. shorts
3. A. bread B. camera C. umbrella D. raincoat
4. A. sandcastle B. lobster C. delicious D. hotel
5. A. build B. enjoy C. stay D. sea

II. Choose the best answer A, B, C or D

1. _____ are John and Anna? -They are in the school library

A. Where

B. What

C. When

D. How

2. What is her favorite food? - She _____ chicken and beef

A. like

B. liked

C. liking

D. likes

3. What do you want to buy? - I want to buy a ___ of shoes

A. piar

B. bair

C. pair

D. biar

4. My mother _____ at 6 a.m

A. gets up

B. get up

C. getting up

D. got up

5. I want to buy some food, so I’d like to go to the _________.

A. school

B. drug store

C. food stall

D. office

6. My brother likes ________ books in his free time.

A. read

B. reading

C. reads

D. readed

7. Blue and pink are my favourite ________.

A. animals

B. colors

C. toys

D. things

8. This is my mother. She is y _ _ ng and beautiful.

A. uo

B. au

C. ua

D. ou

9. What do your parents do on Tet holiday? - They clean and ____ the house.

A. decorated

B. decorates

C. decorating

D. decorate

10. Jame is _____. Let’s bring him something to drink.

A. tired

B. hungry

C. thirsty

D. ill

III. Look at the pictures and write the answer:

Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao

1. ….……………………..

Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao

2. ….……………………..

Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao3. ….…………………….. Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao4. ….……………………..

IV. Read and decide T (true) or F (false)

Hi. I’m Anna. This is a picture of my family. My father is a worker. He is tall. He likes watching films. His favorite food is fish. This is my mother. She is a nurse. She listens to music in her free time. She is slim. She likes vegetable. My brother is a driver. He is strong. He likes sports. His favorite drink is fruit juice. He also likes hamburger.

Statement T/F
1. Ann’s father is a doctor  
2. His favorite food is fish  
3. Anna’s mother listens to music in her spare time  
4. Her mother is short and fat  
5. Anna’s brother is a driver  
6. Her brother likes fruit juice and hamburger.  

V. Complete the sentences:

1. What _____ he ____ like?

2. ____ you ____ some mike? - ____, please

3. ____ go to the ____. I want to _____ some medicines.

4. What ____ do you ____ to ____? - I want to ____ peacocks

5. ____ does your mother ____? - She is a teacher.

-The end-

Đáp án đề thi lớp 4 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

I. Choose the odd one out

1. B

2. B

3. A

4. C

5. D

II. Choose the best answer A, B, C or D

1. A

2. D

3. C

4. A

5. C

6. B

7. B

8. D

9. D

10. C

III. Look at the pictures and write the answer:

1. Lion

2. Handbag

3. Sandcastle

4. Bread

IV. Read and decide T (true) or F (false)

1. F

2. T

3. T

4. F

5. T

6. T

V. Complete the sentences:

1. What does he look like?

2. Would you like some mike? - Yes, please

3. Let’s go to the drug store. I want to buy some medicines.

4. What animal do you want to see? - I want to see peacocks

5. What does your mother do? - She is a teacher.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 6. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 4 hay như Đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 4, Tổng hợp đề thi lớp 4 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
4 418
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 Xem thêm