Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh - Đề 1

Ôn tập kiểm tra cuối kì 2 tiếng Anh lớp 5

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh - Đề 1 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 lớp 5 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 5 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 5

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 5 học kì 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 5 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 5 và môn Tiếng Việt 5. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh - Đề 1

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. bean B. tea C. wear D. pea
2. A. skip B. picnic C. tennis D. pastime
3. A. tube B. hungry C. truck D. bus

II. Choose the odd one out

4. A. football B. volleyball C. picnic D. table tennis
5. A. never B. usually C. always D. after

III. Circle the mistake in each sentence

6. We are wasting too few water and power.

      A    B       C        D

7. There are only a little students at school today.

        A        B        C        D

8. What much water is there in the bottle?

    A         B   C     D

9. They fly their kites at the moment.

       A   B      C  D

10. The world need more food because there are more people

             A   B         C         D

IV. Choose the best option to complete the sentence

11. My classes _______ at 11.30

A. end

B. start

C. ends

D. starts

12. My father and my mother ________ in the living room.

A. is

B. are

C. am

D. isn’t

13. Phong: How many floors ______ your school have, Lan? -Lan: Five

A. do

B. does

C. is there

D. are there

14. I get ______ at 6.00 every morning then I go to school

A. dressed

B. dress

C. dresses

D. a dress

15. My brother brushes _____ teeth in the evening.

A. her

B. his

C. my

D. your

16. Ba lives in an ____ in town.

A. apartment

B. house

C. room

D. villa

17. Tony has a sore throat. He can’t ________

A. walk

B. learn

C. speak

D. run

18. He often travels ________ car __________ my father.

A. by/for

B. by/with

C. with/by

D. for/ by

19. I ask my mother to _____ my dog when I am not at home.

A. see

B. look after

C. look at

D. take of

20. The story is so uninteresting, it means that the story is __________

A. nice

B. exciting

C. funny

D. boring

V. Read the passage and answer the questions

Last summer, Dave spent his holiday in Nha Trang with his family. They went to Cam Ranh by plane and traveled from Cam Ranh to Nha Tranh by bus. They stayed in a hotel near the sea. First, they visited beautiful offshore islands. Then, they went to see the Giant Buddha Statue in a nice pagoda. On the next day, they visited Tri Nguyen Aquarium. Finally, they visited Vinpearl Island by cable car. Of course, they took a lot of photos. They had a great time there.

21. Where did Dave go last summer?

22. How did they go to Cam Ranh?

23. Where did they stay?

24. Which place did they visit finally?

25. Did they take any photos?

VI. Reorder the sentences and give the correct form of the verbs

26. many/ how/ pupils/ there/ class?/ her/ in/ are

27. goes/ father/ bus/ work/ her/ by/ to

28. front/ a/ house/ there/ of/ garden?/ her/ is/ in/ vegetable

29. much/ do/ how/ stamps/ these/ cost?

30. will/ you/ new/ lots/ of/ friends/ have/ soon

-The end-

Đáp án đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh - Đề 1

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. C

2. D

3. A

II. Choose the odd one out

4. C

5. D

III. Circle the mistake in each sentence

6. C

7. B

8. A

9. A

10. A

IV. Choose the best option to complete the sentence

11. A

12. B

13. B

14. A

15. B

16. A

17. C

18. B

19. B

20. D

V. Read the passage and answer the questions

21. Dave went to Nha Trang last summer.

22. They went to Cam Ranh by plane.

23. They stayed in a hotel near the sea.

24. They visited Vinpearl Island by cable car

25. Yes, they did.

VI. Reorder the sentences and give the correct form of the verbs

26. How many pupils are there in her class?

27. Her father goes to work by bus.

28. Is there her house in front of a vegetable garden?

29. How much do these stamps cost?

30. You will have lots of new friends soon.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh - Đề 1. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 5 hay như Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 5 năm 2019-2020, Đề thi tiếng Anh lớp 5 học kì 2 năm 2019 - 2020 .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
4 1.261
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 lớp 5 môn Tiếng Anh Xem thêm