Đề thi thử giữa học kì 1 lớp 8 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020

Đề kiểm tra môn tiếng Anh lớp 8 giữa kì 1

Đề ôn thi giữa học kì 1 tiếng Anh 8 mới có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi giữa kì 1 lớp 8 năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 8 rèn luyện kỹ năng làm bài hiệu quả. 

I. Choose the word that has the underlined parts pronounced differently from the others.

1. A. children  B. chicken  C. chair  D. character
2. A. curly  B. shy  C. fly  D. sky
3. A. joke  B. local  C. blond  D. sociable
4. A. fourtee B. voluntee C. see D. free
5. A. precaution  B. directory  C. emigrate  D. message

Đáp án: 

1. D 2. A 3. C 4. B 5. A

II. Choose the correct word to complete the sentence.

1. - “Would you ________ to go to the movies with me?” – “I’d love to.”

A. like

B. want

C. love

D. mind

2. He is not ________get married.

A. enough old to

B. enough old for

C. old enough to

D. old enough for

3. Her mother ________this city two years ago.

A. left

B. leaves

C. is leaving

D. will leave

4. Alexander Graham Bell was born ________ March 3, 1847.

A. in

B. on

C. at

D. during

5. Don’t come in. Please wait ________for your turn.

A. inside

B. downstairs

C. outside

D. upstairs

6. The children are old enough to look after ________.

A. themselves

B. ourselves

C. herself

D. for themselves

7. We ought ________the wardrobe in the corner opposite the bed.

A. put

B. putting

C. to put

D. puts

8. The calendar is ________the clock, ________the picture and the lamp.

A. on/next to

B. under/between

C. behind/between

D. above/on

9. You seem ________, Peter.

A. happy

B. happiness

C. happily

D. happyly

10. The earth ________around the sun.

A. move

B. moving

C. moves

D. to move

11. She isn’t old ________to be in my class

A. so that

B. enough

C. for

D. that

12. My sister doesn’t talk much in public. She is quite________.

A. kind

B. reserved

C. sociable

D. humorous

13. What is Mary doing, mom ? She is looking at ________in the mirror.

A. her

B. heirs

C. she herself

D. herself

14. He had to stay at home ________he was ill.

A. so

B. because

C. as soon as

D. until

15. Nam repaired the bicycle ________

A. himself

B. yourself

C. itself

D. themselves

Đáp án:

1. A 2. C 3. A 4. B 5. C 6. A 7. C 8. B
9. A 10. C 11. C 12. B 13. D 14. B 15. A  

III. Arrange the words to make a meaningful sentences.

1. enough / Jane / strong / the box./ to / is / lift

………………………………………………………………………………………………………………

2. you / going to / are / What / do / next weekend?

………………………………………………………………………………………………………………

3. is / Mai. / beautiful / more/ Hanh / than

………………………………………………………………………………………………………………

4. awful/ an / What / house!

………………………………………………………………………………………………………………

Đáp án:

1 - Jane is strong enough to lift the box.

2 - What are you going to do next weekend?

3 - Mai is more beautiful than Hanh.

4 - What an awful house!

IV. Read the text then answer the questions.

Do you have any close friends? I have two close friends, Hanh and Mai. We are in the same class. We are also neighbors. Hanh is a beautiful girl with big black eyes and an oval rosy face. She is an intelligent student who is always at the top of the class. She likes reading, and she often goes to the library whenever she has free time. Mai isn’t as beautiful as Hanh, but she has a lovely smile and looks very healthy. Mai is very sporty. She is a volleyball star of our school. She is very sociable and has a good sense of humor. I love both of my friends and I always hope our friendship will never die.

1. What does Hanh look like?

………………………………………………………………………………………………………………

2. Is she intelligent?

………………………………………………………………………………………………………………

3. What does Mai look like?

………………………………………………………………………………………………………………

4. Is she shy?

………………………………………………………………………………………………………………

Đáp án: 

1 - She is a beautiful girl with big black eyes and an oval rosy face. 

2 - Yes, she is. 

3 - She has a lovely smile and looks very healthy.

4 - No, she doesn't.

Trên đây là Đề kiểm tra giữa kì 1 tiếng Anh 8 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8, Bài tập Tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 384
Đề thi giữa kì 1 lớp 8 môn Tiếng Anh Xem thêm