Đề thi thử THPT Quốc gia môn Tiếng Anh lần 1 năm 2015 trường THPT Nguyễn Trãi, Thái Bình

Đề thi thử THPT Quốc gia môn Tiếng Anh

Đề thi thử THPT Quốc gia môn Tiếng Anh lần 1 năm 2015 trường THPT Nguyễn Trãi, Thái Bình là đề thi thử đại học môn tiếng Anh có đáp án dành cho các bạn học sinh tham khảo, luyện thi THPT Quốc gia môn tiếng Anh, làm quen với các đề thi, câu hỏi hay của các trường THPT khác, giúp các bạn ôn thi Tiếng Anh hiệu quả.

Đề thi thử THPT Quốc gia 2015 môn Tiếng Anh lần 2 trường THPT Nguyễn Trãi, Thái Bình

Đề thi thử đại học môn tiếng Anh có đáp án

SỞ GD & ĐT THÁI BÌNH
TRƯỜNG THPT NGUYỄN TRÃI

ĐỀ THI THỬ THPT QUỐC GIA
NĂM HỌC 2014 - 2015
MÔN: ANH VĂN 12
Thời gian làm bài: 90 phút

Mã đề thi 132

Họ, tên thí sinh:..........................................................................
Số báo danh:...............................................................................

PART I: MULTIPLE CHOICE QUESTIONS (8.0 POINTS)

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in each of the followings.

Câu 1: Few businesses are flourishing in the present economic climate.

A. taking off B. setting up C. growing well D. closing down

Câu 2: The dog saw his reflection in the pool of water .

A. imagination B. bone C. leash D. image

Câu 3: At times, I look at him and wonder what is going on in his mind.

A. sometimes B. always C. hardly D. never

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is OPPOSITE in meaning to the underlined part in each of the followings.

Câu 4: We ought to keep these proposals secret from the chairman for the time being.

A. revealed B. frequented C. accessible D. lively

Câu 5: They protested about the inhumane treatment of the prisoners.

A. vicious B. warmhearted C. callous D. coldblooded

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Câu 6: The Boeing 747 is twice ______ the Boeing 707.

A. bigger than B. more bigger than C. as big as D. as bigger as

Câu 7: I will stand here and wait for you ______ you come back.

A. because B. though C. so D. until

Câu 8: ______ poor always need the help from all people in the society.

A. An B. θ C. The D. A

Câu 9: Let’s begin our discussion now, ______?

A. shall we B. will we C. don’t we D. won’t we

Câu 10: Of all the factors affecting agricultural yields, weather is the one ______ the most.

A. that influences farmers B. farmers that is influences

C. why farmers influence it D. it influences farmers

Câu 11: It gets _______ to understand what the professor has explained.

A. the more difficult B. difficult more and more

C. more difficult than D. more and more difficult

Câu 12: I was doing my homework ______ the light went out.

A. after B. before C. while D. when

Câu 13: My student practices ______ English with her friends every day.

A. speaking B. to speak C. spoke D. speak

Câu 14: John: “I’ve passed my final exam.” Tom: “______”

A. That’s a good idea. B. Good luck.

C. It’s nice of you to say so. D. Congratulations!

Câu 15: There’s somebody walking behind us. I think we are ______..

A. followed B. being followed C. following D. being following

Đáp án đề thi thử THPT Quốc gia môn tiếng Anh

1.C 2.D 3.A 4.A 5.B 6.C 7.D 8. C 9.A 10.A

11.D 12.D 13.A 14.D 15.B 16.C 17.C 18. A 19.A 20.B

21.C 22.B 23.B 24.D 25.A 26.A .....

PART II. WRITING (2.0 POINTS)

Rewrite the following sentences in order to keep their original meanings.

1. Mary is pretty but Camry is prettier.

-> Camry is the …….. (prettier of the two girls.)

2. This is the best film I’ve ever seen.

-.> I’ve ……… (never seen a better film than this (film).) or (I’ve never seen such a good film.)

3. My school has over 2,000 students.

-> There are …………(over 2,000 students in my school.)

4. People say that the plane of Germanwings crashed into the mountains.

-> It is ………… (It is said that the plane of Germanwings crashed into the mountains.)

5. He tries to learn English well so as to find a good job.

-> He tries to learn English well with ………… (a view to finding a good job.)

Đánh giá bài viết
1 4.500
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Thi thpt Quốc gia môn tiếng Anh Xem thêm