Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh có đáp án - Đề 85

Đề thi thử Đại học môn Tiếng Anh năm 2017 có đáp án

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh có đáp án - Đề 85 có kèm theo đáp án, thông qua việc giải những bài tập trong đề thi này sẽ giúp các em biết được những kiến thức mình còn yếu để có sự đầu tư phù hợp nhằm nâng cao kiến thức về khía cạnh đó.

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Chuyên Đại học Vinh có đáp án (Lần 1)

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Chuyên Đại học Vinh (Lần 3)

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Chuyên Lương Thế Vinh, Đồng Nai có đáp án (lần 1)

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh có đáp án - Đề 82

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions

Question 1: A. liked B. wrapped C. travelled D. worked

Question 2: A. species B. benefit C. essential D. generation

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3: A. economic B. language C. education D. preservation

Question 4: A. habitat B. possession C. property D. recognize

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 5: By the time babies will be seven months old, they can sit up without support.

A B C D

Question 6: You are always driving your car such fast that you often cause accidents.

A B C D

Question 7: The computer is said to be one of the wonder of human beings in modern life.

A B C D

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 8: _______ you study for these exams, _______ you will do.

A. The harder/ the better B. The more/ the much

C. The hardest/ the best D. The hard/ the good

Question 9: This is the school ______ I studied _______ I was a boy.

A. where - when B. which - when C. which - that D. where - that

Question 10: The …………year in Vietnam runs from September to June and is divided into 2 terms.

A. academically B. academicals C. academical D. academic

Question 11: Take the clothes ________ and hang it up before it gets wrinkled.

A. off B. on C. in D. up

Question 12: When are you going to get the roof _______ ? It leaks quite badly.

A. repair B. to repair C. repairing D. repaired

Question 13: The child will die _______ nobody sends him for a doctor.

A. if B. unless C. when D. so

Question 14: The Vietnamese Women's Football team _______ defended the SEA Games title.

A. successfully B. successful C. success D. succeed

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 22: The tiny irrigation channels were everywhere and along some of them the water was running.

A. flushing out with water B. supplying water

C. cleaning with water D. washing out with water

Question 23: I didn't think his comments were very appropriate at the time.

A. correct B. right C. suitable D. exact

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 24: We ought to keep these proposals secret from the chairman for the time being.

A. revealed B. frequented

C. accessible D. lively

Question25: They protested about the inhumane treatment of the prisoners.

A. vicious B. warmhearted C. callous D. coldblooded

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions

Question 26: No one in the class is taller than Lan.

A. Lan is the tallest student in the class B. Lan is the tall student in the class

C. Lan is the tallest student in class D. Lan is tallest student in the class

Question 28: I’ll only help you if you promise to try harder.

A. Unless you promise to try harder, I’ll help you.

B. I won’t help you unless you promise to try harder.

C. I’ll help you even when you promise to try harder.

D. I won’t help you even when you promise to try harder.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 29: Although traffic was bad, Mr.David managed to get to his office on time.

A. Despite of the bad traffic, Mr.David managed to get to his office on time.

B. In spite of the traffic was bad, Mr.David managed to get to his office on time.

C. Although the traffic was bad, but Mr.David managed to get to his office on time.

D. In spite of the bad traffic, Mr.David managed to get to his office on time.

Question 30: Ban cannot get married because he is under sixteen.

A. Ban is young enough to get married

B. Ban is too young to get married

C. Ban is old enough to get married

D. Ban is too old to get married

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 31 to 40.

English is spoken in every corner of the (31)______. About more than one thousand million people speak English in the world. It is the first language of 400 million people, and the second or (32)______ language of about 600 million people. Four fifths of the world’s computers, which are the most useful (33)______ in almost every aspect of life in the modern world, use programs (34)______ in English. Three quarters of all international (35)______ is in English. It is the language used in (36)______, aviation, sports, sciences and (37)______ field you can (38)______ But, does English have the most speakers? No, it doesn’t surprisingly. (39)______ as many people speak Chinese as their first language, but English is spoken internationally. This (40)______ why more people are learning English all over the world.

Question 31 A. circle B. globe C. sphere D. round

Question 32 A. foreign B. third C. overseas D. alien

Read the following passage carefully and then choose the best answer to the questions by circling the corresponding letter A, B, C, or D.

In Britain, the availability of higher education has increased greatly in the second half of the twentieth century. Nevertheless, finding a place in a university in Britain is not easy. University only takes the better students. Because of this, and also because of the relatively high degree of personal supervision of students, nearly all university students are not supposed to take a job during term time. Unless their parents are rich, students receive a state grant of money that can cover most of their living expenses.

The Open University in Britain, which was started in 1969, allow people who do not have the opportunity to study for a degree. Its courses are taught through television, radio, and especially written course books. Students work with their tutors, who discuss their written work, either at the meeting or through correspondence. In the summer, they have to attend short residental courses of about a week.

Question 41: Students don't find it easy to be offered a place in a university in Britain because of...............

A. an entrance requirement for good students

B. the availability of higher education

C. a high degree of personal of supervision of students

D. a lack of school for higher education

Question 42: Most Britain university students can't take the job during term time because...............

A. they get a grant of money from the state

B. they are good students

C. they are closely supervised by the university

D. their parents are rich

Question 42: Open University students in Britain are required...................

A. to attend short courses during the summer

B. to study at home through television, radio or with tutors at meeting or through correspondence

C. to attend courses once a week

D. to study at home during the course

Question 44: What does the underlined phrase residental course mean?

A. It's an optional course. B. It's a course for local students.

C. It's a compulsory course. D. It's a course that students are required to live in university.

Question 45: What is not true about the passage ?

A. Tutors in the Open University help students with their written work.

B. The state grants money to poor university students.

C. University in Britain is open to all students.

D. Students can't work part-time while taking their course at universities.

Đáp án

Câu

Đáp án

Câu

Đáp án

1

C

26

A

2

A

27

C

3

B

28

B

4

B

29

D

5

A

30

B

6

B

31

B

7

C

32

A

8

A

33

D

9

A

34

B

10

D

35

B

11

A

36

B

12

D

37

D

13

A

38

D

14

A

39

B

15

D

40

A

16

B

41

A

17

A

42

C

18

C

43

B

19

B

44

D

20

C

45

C

21

D

46

B

22

B

47

C

23

C

48

A

24

A

49

D

25

B

50

A

Đánh giá bài viết
1 2.207
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 12 Xem thêm