Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh có đáp án - Đề 87

Đề thi thử Đại học môn Tiếng Anh năm 2017 có đáp án

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh có đáp án - Đề 87 nhằm giúp các bạn học sinh tự ôn luyện và hoàn thiện kiến thức của mình để chuẩn bị cho kì thi vào THPT Quốc gia sắp tới. Chúc các em sẽ đạt kết quả cao trong kỳ thi quan trọng này.

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Chuyên Đại học Vinh có đáp án (Lần 1)

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Chuyên Đại học Vinh (Lần 3)

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Chuyên Lương Thế Vinh, Đồng Nai có đáp án (lần 1)

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh có đáp án - Đề 82

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions

Question 1. A. walked B. needed C. collected D. wanted

Question 2. A. polo B. lottery C. popular D. copy

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3. A. flower B. among C. happy D. cetrer

Question 4. A. picturesque B. mountaineer C. japanese D. photography

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 5. Mathematics are very interesting to me.

A B C D

Question 6. Would you mind not to smoke?

A B C D

Question 7. The water supply of the building was turn off because the pipes burst.

A B C D

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 8. This is the first time I _____________ this food.

A. have tasted B. tasted C. taste D. had tasted

Question 9. couple are racing their horses through the meadow.

A. The B. A C. An D. Any

Question 10. Not only is my brother a brilliant tennis player, he’s also very good _______ water polo.

A. at B. in C. for D. with

Question 11. The faster we finish, we can leave .

A. the more sooner B. the sooner C. the most sooner D. more sooner

Question 12. The results of __________ were satisfactory.

A. competitions B. competitor C. competitive D. compete.

Question 13. Could you speak __________ , please?

A. more slow B. as slowly C. more slowly D. much slowly

Question 14. The government has helped the ___________ after the storm.

A. home B. hometown C. homeland D. homeless

Question 15. _________anyone call, would you please ask them to call back later?

A. If B. Should C. When D. Unless

Question 16. Nobody seemed to be interested in the news. It was greeted with a lack of _________.

A. enthusiastic B. enthusiasm C. enthusiastically D. enthusiast

Question 17. They had to delay their trip because of the bad weather.

A. get through B. put off C. keep up with D. go over

Question 18. Were you aware _____ the regulations against smoking in this area?

A. on B. in C. of D. out

Question 19. He __________for that company for five months when it went bankrupt.

A. has been worked B. has worked

C. had been working D. was working

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 24: We ought to keep these proposals secret from the chairman for the time being.

A. revealed B. frequented

C. accessible D. lively

Question 25: They protested about the inhumane treatment of the prisoners.

A. vicious B. warmhearted C. callous D. coldblooded

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions

Question 26. We felt tired because of the hot weather.

A. The hot weather made that we felt tired. B. The weather was so hot that we felt tired.

C. The weather made us to feel tired. D. We felt tired, so the weather was hot.

Question 27. Although they have little money, they are happy.

A. They have little money, so they are happy.

B. They don’t have much money and they aren’t happy.

C. They are happy in spite of not having much money.

D. Their happiness is due to the fact that they have little money.

Question 28. “Shall I bring you some food?” he said to me.

A. He offered to bring me some food. B. He invited me to eat some food.

C. He told me to bring him some food. D. He advised me to bring some food.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 29. This is the sweater. I bought it on Saturday .

A. This is the sweater I bought on Saturday .

B. This is the sweater which I bought it on Saturday.

C. This is the sweater, that I bought it on Saturday .

D. This is the sweater, who I bought it on Saturday

Question 30. He grows older. He becomes increasingly intelligent.

A. The older he grows, the more intelligent he becomes.

B. The older he grew, the more intelligent he becomes.

C. The oldest he grows, the more intelligent he becomes.

D. The older he grows, more intelligent he becomes.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 31 to 40.

On December 10, 2006, I was going through some hard time. The landlady did not want to release the house any more so I had to (31) _____ and only had one month to find a place. Because Christmas was coming and it was difficult for me to (32) _____ a suitable accommodation. I had only some money (33) _____. I could not buy a Christmas tree and some presents for my three boys, (34) _____ I had to use the money to find a place to live. Tome, it broke my heart as I could not prepare the Christmas for my three boys. I have been their only parent since my husband (35) _____ away two years ago. I was so sad and everything was getting on my nerves. Although I managed to solve the problem myself I could not help (36) _____ my sons about the things. When I suddenly woke up at midnight, I found my eldest son was sitting (37) _____me. He kissed me and said, "Don't worry, Mum. We love you very much and always stand by you (38) ____ happens." At the moment I started weeping, grabbed him and kissed him. His words and love made me (39) _____ all about what I was stressing about.

In fact ever since that moment, I have realized that I can overcome any problems thanks to my sons' love. The most important thing of my life is that my boys are safe and healthy, and they bring me joy all the time. The memory (40) _____ me that nothing really matters, when I have the love of my children.

Question 31. A. transfer B. convert C. move D. change

Question 32. A. notice B. watch C. find D. see

Read the following passage carefully and then choose the best answer to the questions by circling the corresponding letter A, B, C, or D.

The 24th SEA Games was held from 6th to 15th December, 2007 in three provinces in Thailand, namely Nakhon Ratchsima, Bangkok, and Chon Buri. In fact, the 2007 SEA Games was to be hosted by Singapore, but Singapore gave up the chance, as its new national sports stadium is under construction and will not be completed in time for the next SEA Games. Thailand was then asked by The SEA Games Federation to host this regional sport event in place of Singapore.

The SEA Games takes place every two years, with 11 countries in Southeast Asia participating. Each member country, in alphabetical order, takes turn hosting this event. Let’s look at the number of sports and gold medals in The SEA Ganes in recent years. The 21st SEA Games, hosted by Malaysia in 2001, had 32 sports with 391 gold medals. There were 32 sports with 439 gold medals in The 22nd SEA Games, held in Vietnam in 2003. The 23rd SEA Games, in The Philippines in 2005, had 40 sports with 439 gold medals.

The 24th SEA Games in Thailand this year, featuring 43 sports and 485 gold medals, had the highest number of sports and gold medals in The Asian Games and The Olympic Games. So The SEA Games is regarded as the largest regional sporting event in the world in terms of number of sports and madals.

Đáp án

1. A

11. B

21. B

31. C

41D

2. A

12. A

22. C

32. C

42D

3. B

13. C

23. B

33. D

43C

4. D

14. D

24. A

34. B

44A

5. B

15. B

25. B

35. B

45C

6. D

16. B

26. B

36.D

46B

7. C

17. B

27. C

37. A

47A

8. A

18. C

28. A

38. B

48D

9. A

19. C

29. A

39. A

49D

10. A

20. B

30. A

40. C

50 C

Đánh giá bài viết
1 1.179
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 12 Xem thêm