Đề thi thử tiếng Anh lớp 6 cuối học kì 2 năm học 2019-2020 - Đề 1

Ôn tập kiểm tra cuối kì 2 lớp 6

Đề thi thử tiếng Anh lớp 6 cuối học kì 2 năm học 2019-2020 - Đề 1 môn Anh do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 đi kèm với đáp án, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 6 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Mời các bạn tham gia vào nhóm Tài liệu học tập lớp 6 để tham khảo thêm nhiều tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 6

Đề ôn luyện nâng cao kiểm tra 45 phút do VnDoc.com có đáp án nằm trong chuyên mục Đề thi kì 2 lớp 6 trên VnDoc.com. Bộ đề gồm các bài tập thông dụng nhằm giúp các em luyện tập và rà soát lại kiến thức chuẩn bị cho kì thi sắp tới.

Đề thi thử tiếng Anh lớp 6 cuối học kì 2 năm học 2019-2020 - Đề 1

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently:

1. A. happy B. fly C. sky D. dry
2. A. that B. make C. take D. cake
3. A. twice B. swim C. skip D. picnic
4. A. boots B. toothpaste C. food D. flood

II. Choose the best answer.

5. ………… eat too much salt. It’s not good for you.

A. Do

B. Don’t

C. Please

D. Can’t

6. How…………..oranges would you like?- Six, please. And …………..tea.

A. much/some

B. many/any

C. much/any

D. many/some

7. We go there by car and they go…………foot.

A. on

B. by

C. to

D. with

8. I want a ……………..of orange juice.

A. can

B. box

C.tube

D.bar

9. There are four seasons …………a year……………are they?

A.in/Which

B.at/What

C.in/What

D.on/Which

10. He is…………………………in my class.

A.the intelligent

B.the intelligentest

C.the most intelligent

D.intelligent

11. ............................ are you going to spend your summer vacation?

A. Where

B. Which

C. What

D. Who

12. Lan’s brother…………..volleyball now.

A. playing

B. plays

C. is playing

D. played

13. There is …………bread on the table .

A. a

B. an

C. some

D. any

14. …………..go to Da Lat ?

A. Let’s

B. Why do we

C. What about

D. How about

15. - What’s your nationality?

- I’m ………….. .

A. Vietnamese

B. Viet Nam

C. in Viet Nam

D.from Viet Nam

III. Choose the word or the phrase that are not correct

16. How much rooms are there in the new house?

A B C D

17. I like watching TV.There are a good film on TV tonight.

A B C D

18. I’m very thirsty. I like some apple juice.

A B C D

19. How many childs does your sister have?

A B C D

20. What is he often do when it’s hot?

A B C D

III. Read the text and answer the questions:

Today, badminton becomes a very popular sports activity. It spreads quickly from the city to the countryside. People need only a pair of rackets, a shuttlecock, a net and a small piece of land to play the game. Two or four players hit the shuttlecock over the net with their rackets. People can play badminton in their free time or in a competition. Now there are many badminton competitions and even a World Cup. The strongest countries in badminton are Indonesia, China and South Korea.

21. Do people enjoy playing badminton today?

………………………………………………

22. What do people need to play badminton?

………………………………………………

23. When can people play badminton?

………………………………………………

24. Are the few badminton competitions?

………………………………………………

25. What countries are the strongest in badminton?

………………………………………………

IV. Rewrite the sentences

26. I don’t like watching news. It’s boring (because)

I don’t………………………………………………

27. I was tired last night. I stayed up late to watch a game show (Although)

Although ………………………………………………

28. Ho Chi Minh City is larger than Ha Noi (smaller)

Ha Noi is………………………………………………

29. It was a sunny day. We decided to go sightseeing. (so)

………………………………………………

30. What is the price of these apples? (cost)

How much ..............................................................................................…

V. Choose the best answer:

I (31) __________ usually eat breakfast. I only have (32) __________ of coffee. I don’t eat (33) __________ until about eleven o’clock. Then I have a biscuit and a glass of (34) ___________. For lunch I usually have a salad. That’s (35) __________ about two o’clock. I have (36) __________ at half past six in the afternoon. I’m a vegetarian, so I don’t eat (37) ___________ or fish. I eat cheese and eggs and thing like that. I have a glass of water or fruit (38) ___________ with my meal.

31. A. don’t B. not C.am not D. No
32. A. a packet B. a cup C. can D. a bar
33. A. any B. some C. anything D. something
34. A. peas B. rice C. chocolates D. milk
35. A. at B. on C. in D. of
36. A. breakfast B. lunch C. dinner D. supper
37. A. meat B. rice C. vegetables D. noodles
38. A. water B. soda C. juice D. lemonade

_ The end _

ĐÁP ÁN ĐỀ THI THỬ TIẾNG ANH LỚP 6 CUỐI HỌC KÌ 2 NĂM HỌC 2019-2020 - ĐỀ 1

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently:

1. A 2. A 3. A 4. D

II. Choose the best answer

5. B 6. D 7. A 8. B
9. C 10. C 11. A 12. C
13. C 14. B 15. A  

III. Choose the word or the phrase that are not correct

16. A. 17. B 18. D 19. B 20. B

IV. Read the text and answer the questions

21. Yes, they do.

22. People need only a pair of rackets,a shuttlecock,a net and a small piece of land to play the game.

23. People can play badminton in their free time or in a competition.

24. No, they aren’t.

25. The strongest countries in badminton are Indonesia, China and South Korea.

V. Rewrite the sentences:

26. I don’t like watching news because it’s boring.

27. Although I was tired last night, I stayed up late to watch a game show.

28. Ha Noi is smaller than Ho Chi Minh city.

29. It was a sunny day so we decided to go sightseeing.

30. How much do these apples cost?

VI. Choose the best answer:

31. A 32. B 33. C 34. D
35. A 36. C 37. A 38. C

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi thử tiếng Anh lớp 6 cuối học kì 2 năm học 2019-2020 - Đề 1. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 6 hay như Đề thi môn Tiếng Anh lớp 6 học kì 2 trường THCS Nghĩa An năm học 2018 - 2019, Đề thi môn Tiếng Anh lớp 6 học kì 2 có đáp án năm học 2018 - 2019 số 5,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 235
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 Xem thêm