Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh Sở GD&ĐT Vĩnh Phúc có đáp án - Đề luyện 12

1 2.157

Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh

VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh Sở GD&ĐT Vĩnh Phúc có đáp án - Đề luyện 12 được sưu tầm và đăng tải dưới đây nhằm giúp các bạn đánh giá năng lực kiến thức bản thân đồng thời cũng giúp các bạn rèn luyện các kĩ năng cần thiết cho bài thi sắp tới. Mời các bạn vào tham khảo.

SỞ GD&ĐT VĨNH PHÚC

ĐỀ LUYỆN SỐ 12

KỲ THI TUYỂN SINH LỚP 10 THPT NĂM HỌC 201… – 201…

ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH

Thời gian làm bài: 60 phút, không kể thời gian giao đề.

I- Choose the best answer:

1....... eight musicians in the band.

A. They will consist   B. They are being   C. There is     D. There will be

2. We are very grateful ...... your help.

A. to           B. at        C. with        D. for

3. He ....... wear a pair of glasses.

A. used to      B. used      C. use        D. use to

4. Do you remember Mrs Goddard, ....... taught us English composition? - I certainly do.

A. who         B. whom     C. that       D. which

5. It was too small. It wasn't .......

A. enough big    B. big enough    C. fairly big      D. rather big

6. There is too much noise in this room. I can't understand what .......

A. is the professor saying         B. is saying the professor

C. that is the professor saying     D. the professor is saying

7. Don't forget ....... home as soon as you arrive at your destination.

A. to call       B. calling        C. having called      D. to be called

8. They wanted to know if the woman had died of the rare ......

A. illness       B. pain          C. ache            D. hurt

9. NewYork, Tokyo and Paris are all.......

A. big cities     B. capital cities   C. central cities       D. in Europe

10. I'll see you .......

A. short        B. after          C. next             D. later

11. Go and sit ....... Richard.

A. beside       B. next to        C. by              D. all are correct

12. This is the boy ...... father is an architect.

A. who         B. his          C. whose           D. which

13. I ...... English for 6 years now.

A. am studying                B. will have studied

C. have been studied           D. have been studying

14. My uncle has given up .......

A. smoke       B. smoking       C. to smoke        D. smoked

15. Have you been Ho Chi Minh city?

A. Until you not     B. Already not      C. Still not    D. Not yet

16. I've got a new grammar book. - .......

A. How many cost?             B. How much price?

C. How much is it?              D. How much you pay?

17. At four o'clock Mr Huchinson still had some ...... to do in his garden.

A. work          B. job        C. effort            D. take

18. He has always been generous and he still .......

A. has been       B. was       C. is               D. has

19. Thank you for ....... me.

A. invite          B. invited      C. inviting         D. invitation

20. The lesson is ....... difficult that nobody can understand it.

A. so            B. such        C. very           D. a lot

21. That umbrella is .......

A. our           B. our's        C. ours          D. to our

22. What ....... to the beggar?

A. did happen    B. was happened    C. happening     D. happened

23. Please smoke in the ....... room.

A. smoke        B. smokes          C. smoking       D. smoked

24. We've got ....... food in the house.

A. plenty of      B. plenty           C. lots           D. very much

25. Up to now I ....... a lot of information about her.

A. would learn    B. have learnt      C. have learn     D. will learn

26. Mrs Smith, ....... husband is a diplomat, gives cooking lessons.

A. whom        B. who            C. whose        D. who's

27. He was arrested. He .......

A. escaped       B. was caught      C. was stopped   D. was seen

28. He heard a noise ....... coming from the bar.

A. which was      B. who was        C. that is        D. which is

29. I live a few yards ....... the bus stop.

A. off            B. away           C. from         D. with

30. We ....... in this village 10 years ago.

A. have lived     B. were living        C. used to live     D. lived

31. I have a lot of books, ....... which I haven't read.

A. many of       B. most of          C. some of        D. all are correct

32. I'm sorry. I haven't got any money. I've ....... my wallet at home.

A. missed       B. left             C. let             D. forgotten

33. If someone ....... into the store, smile and say, "May I help you?"

A. comes        B. came           C. would come     D. could come

34. The children have gone .......

A. for shopping    B. to shop        C. shopping       D. to make shopping

35. Life on earth ....... destroyed unless nuclear tests stop.

A. would be       B. will           C. will be         D. is

36. The doctor succeeded ....... the patient's life.

A. when he saves     B. saving      C. to save        D. in saving

37. She eats too much and now she is .......

A. weighed        B. weight       C. overweigh      D. overweight

38. Lots of people ....... yoga to relax.

A. give up        B. take up       C. do            D. make

39. The people ....... thought he was a bit strange.

A. which he worked with           B. with which he worked

C. with whom he worked           D. he worked with

40. A musician is a person ....... music.

A. who plays      B. whose       C. who play       D. which plays

41. Do you know a good ....... to paint my house?

A. painting        B. paint         C. who           D. painter

42. Please don't touch anything ...... the police arrive.

A. when          B. if            C. unless         D. until

43. These apples are different ....... the ones you bought yesterday.

A. from           B. with          C. at            D. about

44. He spent a lot of time ...... reading books.

A. on            B. at            C. in            D. no word is needed

45. They treat women ....... more equally than people in the North.

A. very          B. too           C. so           D. much

46. Many Welsh people speak English as their ....... language.

A. home         B. first           C. family         D. mother

47. Even if you can't stop driving altogether, at least try to cut .......

A. off           B. down         C. up           D. out

48. The crowd at a football match are often .......

A. excite        B. excited        C. exciting       D. being excited

49. If there ....... gravity, water wouldn't run down hill.

A. aren't         B. isn't          C. wasn't         D. weren't

50. Your brother is very tall. What is his exact .......?

A. size          B. length        C. height         D. measure

___________THE END____________

Đáp án Đề thi thử vào lớp 10 môn tiếng Anh năm 2018

I- 1. A      2. D    3. A     4. A      5. B     6. D      7. A    8. A      9. A      10. D

11. D     12. C    13. D    14. B    15. D    16. C     17. A    18. C    19. C      20. A

21. C     22. D    23. C    24. A    25. B    26. C     27. A    28. A    29. C      30. D

31. D     32. B    33. A    34. D    35. C    36. D     37. D    38. B    39. C      40. A

41. D     42. D    43. A    44. D    45. D    46. D     47. B    48. B    49. D      50. C

___________THE END____________

Trên đây, VnDoc.com đã gửi đến các bạn Bộ đề thi vào lớp 10 môn tiếng Anh có đáp án của Sở GD&ĐT Vĩnh Phúc. Các bạn hãy tải về và thử sức để có kì thi đạt kết quả tốt nhất nhé. Ngoài ra, chúng tôi cũng xin gửi đến các bạn ôn tập từng mảng kiến thức cụ thể như chuyên đề Các thì, word form...rất hữu ích cho các bạn ôn tập. Chúc các bạn có kì thi hiệu quả!

Đánh giá bài viết
1 2.157

Video đang được xem nhiều

Thi vào lớp 10 môn tiếng Anh Xem thêm