Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kỳ 2 năm 2019 - 2020 số 5

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 4 học kì 2 có đáp án

Đề thi học kì 2 tiếng Anh lớp 4 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi cuối học kì 2 tiếng Anh lớp 4 có đáp án được biên tập bám sát chương trình học tiếng Anh Unit 11 - 20 lớp 4 của bộ GD&ĐT giúp các em ôn tập kiến thức trọng tâm hiệu quả.

Choose the correct answer.

1. Choose the odd one out:

A. May

B. July

C. April

D. Jimmy

2. I'd like ........... apple, please.

A. a

B. four

C. an

D. and

3. What does he do ........ Maths lessons?

A. from

B. and

C. during

D. end

4. His book are ...... the table

A. at

B. in

C. down

D. on

5. How ........ books on the table? - There are 3 books.

A. much

B. very

C. many

D. on

6. Where is she today?

A. She's at school

B. She's from Australia

C. She's nine years old

D. She's Mary

7. Choose the odd one out:

A. song

B. sing

C. animal

D. tree

8. ......... pens are there in your bag? - There are 2 pens.

A. How old

B. When

C. How

D. How many

9. They live ....... England

A. on

B. in

C. under

D. for

10. What's ...... name? - He's Tommy

A. her

B. his

C. she

D. he

Choose the odd one out.

1. A. white  B. blouse  C. red D. blue
2. A. black  B. T- shirt  C. skirt  D. dress
3. A. fish  B. chicken C. juice  D. meat
4. A. teacher  B. doctor  C. engineer  D. food
5. A breakfast  B. lunch C. drink  D. dinner
6. A. like B. orange  C. apple  D. banana
7. A. school  B. book  C. notebook  D. pen
8. A. stamp B. climb  C. swing D. jump

Read the passage and answer the question.

My name is Mai. I am a primary pupil. On hot days at school, I wear a blouse, a short skirt, a
red scarf and a pair of sandals. On cold days I wear a jacket over a jumper, a long skirt, a red
scarf and a pair of socks and shoes. At home, I wear different things. On hot days, I wear a
blouse, a pair of shorts and a pair of slippers. On cold days. I wear a jumper, a pair of
trousers and a pair of socks and shoes.

1. What does Mai do?

................................................................................................

2. What does she wear on hot days at school?

.................................................................................................

3. What does she wear on hot days at home?

.....................................................................................................

4. Does she wear short on cold days at home?

..................................................................................................

5. Does she wear jumper on cold days at school?

.................................................................................

6. What colour is her scarf?

.............................................................................................................

Rearrange.

1. am/ I/ and/ hungry/ I/ like/ some/ would/ noodles/.

...................................................................................................

2. father/ home/ at/ 5.30 pm/ my/ goes/.

.................................................................................................

3. some/ to/ books/ want/ I/buy/.

..................................................................................................

4. animals/ see/ she/ wants/ the/ to/.

...................................................................................................

5. do/ Mai/ go/ and/ Tony/ where/?

.................................................................................................

6. like/ they/ would/ to/ to/ the/ go/ sweetshop/.

...............................................................................................



 

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer.

1 - D; 2 - C; 3 - C; 4 - D; 5 - C;

6 - A; 7 - B; 8 - D; 9 - B; 10 - B;

Choose the odd one out.

1 - B; 2 - A; 3 - C; 4 - D; 5 - C; 6 - A; 7 - A; 8 - A;

Read the passage and answer the question.

1 - She is a pupil.

2 - She wears a blouse, a short skirt, a short skirt, a red scarf and a pair of sandals.

3 - I wear a blouse, a pair of shorts and a pair of slippers.

4 - No, she doesn't.

5 - Yes, she does.

6 - It is red.

Rearrange.

1 - I am hungry and I would like some noodles.

2 - My father goes home at 5.30 p.m.

3 - I want to buy some books.

4 - She wants to see the animals.

5 - Where do Tony and Mai go?

6 - They would like to go to the sweetshop.

Download đề thi & đáp án tại: Đề thi tiếng Anh lớp 4 cuối học kì 2 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu Ôn tập Tiếng Anh 4 hiệu quả khác như Để học tốt Tiếng Anh lớp 4, Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 theo từng Unit, Đề thi học kì 1 lớp 4, Đề thi học kỳ 2 lớp 4,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh nhóm Tài liệu học tập lớp 4, mời quý thầy cô, bậc phụ huynh tham gia nhóm học tập:Tài liệu tiếng Anh Tiểu học - nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 - 11 tuổi).

Đánh giá bài viết
4 530
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 lớp 4 môn Tiếng Anh Xem thêm