Đề thi tuyển dụng công chức môn Tiếng Anh năm 2015 tỉnh Thừa Thiên Huế

Đề thi công chức môn Tiếng Anh năm 2015

Các bạn muốn thi công chức và cần tài liệu để ôn tập? Mời các bạn tham khảo đề thi công chức 2015 môn Tiếng Anh tỉnh Thừa Thiên Huế được VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi có đáp án đi kèm, giúp các bạn tra cứu hiệu quả và ôn tập dễ hơn. Mời các bạn tham khảo.

UBND TỈNH THỪA THIÊN HUẾ

HỘI ĐỒNG TUYỂN DỤNG CÔNG CHỨC

ĐỀ CHÍNH THỨC

Họ và tên thí sinh: ..................................................

Số báo danh: ..........................................................

THI TUYỂN DỤNG CÔNG CHỨC

Kỳ thi ngày 17 tháng 01 năm 2015

Đề thi môn: Tiếng Anh

Thời gian làm bài: 90 phút (không kể thời gian phát đề)

I. MULTIPLE CHOICE: Choose the best answer and blacken your choice (15 points)

1. She is one of the famous architects in our country. She often ..................beautiful houses.

A. designs B. is designing C. has designed D. designed

2. Pick out the words whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

A. decide B. collect D. celebrate D. certain

3. Do you believe that such a problem can...?

A. solve B. be solving C. is solved D. be solved

4. When I arrived home last night, I discovered that Jane...................

A. had gone B. went C. has gone D. goes

5. "Thank you for your help, Mary." - ".................." .

A. With all my heart B. Never remind me
C. All it is for you D.It's my pleasure

6. When I came, an experiment .................. in the lab.

A. was being holding B. has been held
C. was being held D. has held

7. "Why did you buy this watch?" - "It was .................. I could find."

A. cheapest B. cheapest one C. the cheapest one D. the most cheapest

8. When my children were little, we .................. hours playing in the garden.

A. used to spending B. used to spend
C. are used to spending D. are used to spend

9. This soup is .................. hot for her to eat.

A. too B. so C. very D. much

10. If I .................. the lottery, I would give most to charity.

A. win B. won C. will win D. had won

11. The teacher told her students to concentrate .................. what she was saying.

A. on B. at C. to D. about

12. I turned on the electric fan .................. the room was hot.

A. because B. despite C. although D. so

13. Mr Black has coughed a lot and he has to .................. smoking.

A. look up B. wash up C. give up D. hold up

14. "Have you got any plans for the weekend?" - "Yes, I .................. my grandparents"

A. visit B. am going to visit C. will visit D. may visit

15. Would you like .................. that for you?

A. me doing B. me to do C. be D. to being

II. READING

1. Read the following passage and choose the best answer for the gaps (15 points)

What is life like for today students? As the university and college terms began, I talked to a few students about their lives. Sarah James is a second year biology student. "Money is a big problem" said Sarah. "I can eat quite cheaply at the university, but I spend quite a lot on transport. I also spend much on clothes, as I like to wear things that are in fashion."

Colin Peters, who is studying engineering, disagrees. "I don't spend anything on clothes, unless you count my climbing boots." he said. "I'm very keen on climbing, and I do need special equipment, some of which is very expensive. Luckily, my parents gave me the money for my birthday in November. Not much of my money goes on transport, because I have a bicycle."

Diana Bell is a first year fashion students. "I make all my own clothes. This should save me money, but in fact, the materials are very expensive. I don't know how I would manage if I didn't sell some of the dresses and hats I made to the other students. Everything is expensive." she said. "That includes the rent, food, transport and heating for the flat in
winter."

Jack is a science student in his final year. "What do I spend my money on? Well, not on clothes, and not a lot on going out in the evening. My rent is expensive, and I suppose I spend quite a lot on books."

1. This reading passage is from ....................

A. A student's notebook. C. A magazine article.
B. A letter to friend. D. An advertisement.

2. The aim of the writer is to .....................

A. show how students live. C. explain that students work hard.
B. give advice to students. D. complain about students' way of life.

3. The students' main problem is......................

A. deciding on what to wear. C. finding enough time to study.
B. living on the money they receive. D. cooking their own food

Đề thi công chức môn Tiếng Anh năm 2015

MULTIPLE CHOICES: Choose the best answer and blacken your choice (15 points)

1. A 2. B 3. D 4. A 5. D

6. C 7. C 8. B 9. B 10. B

11. A 12. A 13. C 14. B 15. B

READING

Read the following passage and choose the best answer (15 points)

1. C 2. A 3. B 4. D 5. D

Read the following passage and choose the best answer for the gaps (20 points)

1. C 2. C 3. B 4. D 5. C

6. D 7. B 8. C 9. D 10. A

USE OF ENGLISH

1. Guided sentence building (20 points)

Make complete sentences from the sets of words given.

1. She decided not to go out because of the bad weather.

2. When I was in primary school, I used to ride a bicycle to school

3. I met one of my old friends when I was walking in the street.

4. I am/ have been looking forward to hearing about the results of my exams.

5. The suitcase was so heavy that I couldn't carry it.

2. Transformation (20 points)

Complete the second sentence so that it means the same as the first.

Write only the missing words on your answer sheet.

0. far from 1. where Tony was 2. mean to insult

3. has been put 4. dry enough to 5. give him

>> Tham khảo: Chuyên đề ôn thi nâng ngạch lên chuyên viên chính năm 2016

Đề thi công chức môn tiếng Anh năm 2018 tỉnh Quảng Ngãi

Đánh giá bài viết
18 57.978
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho người đi làm Xem thêm