Kiểm tra 1 tiết lần 3 môn Tiếng Anh lớp 11 năm học 2019 - 2020

Kiểm tra 45' môn Tiếng Anh lớp 11 số 3

Đề ôn tập kiểm tra 1 tiết học kì 2 lớp 11 môn Tiếng Anh nằm trong bộ đề Kiểm tra định kỳ môn Tiếng Anh 11 chương trình mới do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh khác nhau được biên tập bám sát nội dung bài học Unit 6 Unit 7 giúp học sinh lớp 11 ôn thi hiệu quả.

PART A. VOCABULARY-GRAMMAR

I. Complete each of the following sentences with the correct answer (A, B, C or D). Identify your answer by writing the corresponding letter A, B, C or D on your answer sheet.

1. I’m really sorry. We _____ stop at a service station and phone you, but we didn’t want to waste any more time.

A. were due to

B. were going to

C. were to

D. were about to

2. It is not until December 25th _________the exam results will be announced.

A. which

B. what

C. that

D. when

3. I saw a ___________ scarf in a shop near my house.

A. sweet little green silk

B. little green silk sweet

C. sweet green little silk

D. green little sweet silk

4. There has been a recommendation that Peter ______ the president of the country.

A. will be elected

B. be elected

C. is elected

D. was elected

5. He kept his marriage for years, but eventually the truth ________.

A. came out

B. went out

C. came through

D. fell out

6. We’ll focus ______the effects _____global warming ____ people’s health and life on Earth in general.

A. on/in/on

B. on/ of/in

C. on/of/on

D. in/of/on

7. Using chemical _________ for farming is one of the causes of global warming.

A. deforestation

B. fertilisers

C. heat-related

D. water supplies

8. Global warming is an increase in the average _______ of the earth’s atmosphere.

A. climate

B. balance

C. temperature

D. vehicle

9. Air ________________ is threatening the health of older people and children.

A. pollution

B. acid rain

C. deforestation

D. global warming

10.The ozone layer helps ________________ us from the sun's rays.

A. change

B. reduce

C. protect

D. release

II-Choose the correct option A, B, C or D to complete this passage

To many people, their friends are the most important in their life. Really good friends always (1)………. joys and sorrows with you and never turn their backs on you. Your best friend may be someone you have known all your life or someone you have grown (2)………………with.

There are all sorts of things that can (3)……………about this special relationship. It may be the result of enjoying the same activities and sharing experiences. Most of us have met someone that we have immediately felt relaxed with as if we had known them for ages. However, it really takes you years to get to know someone well (4)…………to consider your best friend.

To the majority of us, this is someone we trust completely and (5)…………..understands us better than anyone else. It’s the person you can tell him or her your most intimate secrets .

Câu 1: A. share B. spend C. give D. have
Câu 2: A. through B. in C. up D. on
Câu 3: A. cause B. provide C. result D. bring
Câu 4: A. enough B. such C. so D. too
Câu 5: A. which B. whom C. who D. Whose

III-Choose the underlined part that differs from the other three in pronunciation in each question.

1. A. threaten B. health C. weather D. treat
2. A. campus B. major C. manage D. Language

IV-Choose the word whose stress is different from the others.

1. A. analytical B. educational C. university D. qualification
2. A. scholarship B. practical C. computer D. Bachelor

IV. Supply the correct form of the word in capital letter. Write your answers on your answer sheet.

The authors of the report made a comparison between the UK and other European nations where employers seem (1 CONCERN)___________about the need for their workers to wear smart clothes in the office. Their (2 ARGUE) ___________is based on research that claims workers are far more (3 PRODUCT) _________ when they have the freedom to dress in a way that they feel most (4. COMFORT) _______in.

V-Read the following passage and choose the correct answer to each of the questions.

The population of the world has increased more in modern times than in all other ages of history combined. World population totaled about 500 million in 1650. It doubled in the period from 1650 - 1680. By the year 2000, the population will be about 6.6 billion. Estimates based on research by the United Nations indicate that it will double in the twenty-five years between 1975 and the year 2000.

No one knows the limits of the population that the earth can support. Thomas Malthus, an English economist, developed a theory that became widely accepted in the nineteenth century. He suggested that because world population tended to increase more rapidly than food supply, we should continuously constrain available resources. Malthus cited wars, famines, epidemics and other disasters as in the usual limitations of world population growth. With recent advances in science and technology, including improved agricultural methods and great progresses and in medicine, some of the limiting factors in population growth have been lessened, with obvious results. International organizations have recommended programmes to encourage general economic development that target areas along with a decrease in birth rates to effect a lasting solution.

Câu 1: Which of the options below is the best title for the passage?

A. A Brief History of Population and Over-population

B. Limiting Factors in Population Growth

C. The United Nations' Estimate

D. Thomas Malthus's Theory

Câu 2: What is the population from the estimates based on research by the US?

A. Two million

B. Five hundred million

C. Seven billion

D. Over six billion

Câu 3: Who was Thomas Malthus?

A. A scientist

B. An economist

C. A doctor of medicine

D. A United Nations' representative

Câu 4: According to the passage, the limiting factors in population growth have been lessened because of __________.

A. precaution

B. disasters

C. improved technology

D. scarcity

Câu 5: What do most experts recommend in order to solve problems of overpopulation?

A. Medical advance and improved agricultural methods.

B. Famine and epidemic.

C. Economic development and a decline in the birth rate.

D. Conservation of available resources.

PART B: WRITING

A/Rewrite the sentences without changing their meanings.

1. It started raining at three o’clock.

It has _______________________________

2. The last time I talked to John was last Christmas.

They haven’t _______________________________

B/. Reducing relative clause.

1/ We have some picture books that children can read.

_________________________________________

2/ The students who were punished by teacher are lazy.

_________________________________________

C/ Write about 30-40 words.

Which of the effect of global warming do you think is the most serious? What do you think we should do to reduce the risk caused by global warming??

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ĐÁP ÁN

PART A. VOCABULARY-GRAMMAR

I. Complete each of the following sentences with the correct answer (A, B, C or D). Identify your answer by writing the corresponding letter A, B, C or D on your answer sheet.

1 - B; 2 - C; 3 - A; 4 - B; 5 - A;

6 - B; 7 - B; 8 - C; 9 - A; 10 - C;

II-Choose the correct option A, B, C or D to complete this passage

1 - A; 2 - C; 3 - D; 4 - A; 5 - C;

III-Choose the underlined part that differs from the other three in pronunciation in each question.

1 - D; 2 - B;

IV-Choose the word whose stress is different from the others.

1 - D; 2 - C;

IV. Supply the correct form of the word in capital letter. Write your answers on your answer sheet.

1 - unconcerned; 2 - argument; 3 - productive; 4 - comfortable;

V-Read the following passage and choose the correct answer to each of the questions.

1 - A; 2 - D; 3 - B; 4 - C; 5 - C;

PART B: WRITING

A/Rewrite the sentences without changing their meanings.

1 - It has rained for three o'clock.

2 - They haven't talked to John since last Christmas.

B/. Reducing relative clause.

1 - We have some picture book for children to read.

2 - The student punished by teacher are lazy.

Tải trọn bộ nội dung đề ôn tập tại đây: Kiểm tra 1 tiết lần 3 môn Tiếng Anh lớp 11 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,.. được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
4 4.940
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh 11 mới Xem thêm