Kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 9 Unit 5 Wonders Of Viet Nam

1 586

Ôn tập Tiếng Anh lớp 9 Unit 5 Wonders Of Viet Nam

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh Unit 5 lớp 9 chương trình mới có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Kiểm tra Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit năm học 2018 - 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra Tiếng Anh gồm 20 câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập nhanh kiến thức đã học về Từ vựng - Ngữ pháp Tiếng Anh trong Unit 5. Mời bạn đọc tham khảo! 

Một số tài liệu để học tốt Tiếng Anh lớp 9 khác:

1. A _____ is a building that has been made stronger and protected against attack.

A. fortress B. cathedral C. temple

2. Don’t bother _____ to the museums.

A. go B. to go C. going

3. From Port Eynon, the _____ cliffs extend for five or six miles to Worms Head.

A. cement B. limestone C. clay

4. I’m travelling around Viet Nam next week. Can you _____ a good place to visit?

A. introduce B. recommend C. talk

5. A _____ is a cave that is big enough for humans to go inside.

A. cavern B. bay C. fortress

6. The hotel is beautifully _____ in a quiet spot near the river.

A. located B. situating C. lying

7. Hue’s most outstanding attractions are the emperors’_____.

A. tombs B. graves C. cemetery

8. It’s well worth _____ to the Perfume Pagoda.

A. go B. to go C. going

9. It _____ that many of our man-made wonders have been damaged.

A. is reported B. has reported C. reported

10. I suggest that we _____ the number of tourists visiting them every day.

A. limited B. should limit C. limiting

11. That’s a good idea. I’d like to suggest _____ money to restore and preserve them.

A. raised B. should raise C. raising

12. There is a growing _____ that protecting natural wonders has financial benefits as well as cultural importance.

A. recognition B. setting C. complex

13. In the 17th century, the Viet people took _____ the temple tower, calling it Thien Y Thanh Mau Tower.

A. after B. over C. up

14. The players have to work out where the wonder is and _____ gives the correct answer first wins.

A. however B. whoever C. whatever

15. Do _____ of you have the answer, Mary and Linda?

A. some B. either C. none

16. Many valuable things have _____ from man-made wonders.

A. stolen B. been stolen C. been stealing

17. Perfume Pagoda is a religious site as well as being a great _____ spot in Viet Nam.

A. sight-seeing B. sight-seen C. sight-sees

18. It _____ that the first temple was built on the current site of Thien Tru in the 15th century during the reign of Le Thanh Tong.

A. thinks B. is thinking C. is thought

19. We _____ limiting the number of tourists who can visit these important sites per day.

A. advised B. suggested C. encouraged

20. It’s probably best _____ by boat.

A. go B. to go C. going

Key: 1. A 2. C 3. B 4. B 5. A 6. A 7. A 8. C 9. A 10. B

11. C 12. A 13. B 14. B 15. B 16. B 17. A 18. C 19. B 20. B

Mời bạn đọc tham khảo thêm tài liệu Tiếng Anh lớp 9 tại đây:

Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit: https://vndoc.com/tieng-anh-lop-9 

Bài tập Tiếng Anh lớp 9 nâng cao: https://vndoc.com/tieng-anh-pho-thong-lop-9 

Bài tập trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh lớp 9: https://vndoc.com/test/mon-tieng-anh-lop-9 

1 586