Ôn tập học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh có đáp án

Ôn thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh

VnDoc.com xin giới thiệu đến thầy cô và các bạn học sinh Ôn tập học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh có đáp án với các dạng bài trong một cấu trúc đề thi học kì 1 thường gặp, sẽ giúp thầy cô lên kế hoạch giảng dạy và các bạn học sinh có tư liệu ôn tập. Sau đây mời thầy cô và các bạn vào tham khảo.

Period 54: Test for the first term

I. Objectives:

- To check up Ss’ understanding.

- To evaluate Ss after the first semester.

- Educate love of learning English .

II. Preparation:

A. Questions and marks:

I. Choose the word that has the underlined parts pronounced differently from the others (1p)

1. A. read

B. teacher

C. eat

D. ahead

2. A. hour

B. house

C. help

D. home

3. A. thing

B. math

C. their

D. theater

4. A. bookstore

B. noisy

C. street

D. history

II. Choose the word or phrase which best completes each sentence (2,5p):

1.………… are you doing?

A. What B. Who C. When D. Where

2. Children should ………… to bed early.

A. to go B. go C. going D. went

3. ………… don’t you come to my house? - OK. Let’s go.

A. What B. Let’s C. Why D. When

4. Mr Tuan has ………………… days off than Mr. Jones

A. many B. less C. fewer D. little

5. Tom enjoys ………… soccer.

A. plays B. to play C. play D. playing

6. Nga is ………… a play for the school anniversary celebration.

A. making B. rehearsing C. practicing D. playing

7. What about ………… Ha Long Bay?

A. to visit B. visit C. visiting D. visited

8. ……………… there a post office near here?

A. Is B. Are C. Does D. Do

9. Would you like ………… badminton?

A. play B. playing C. to play D. to playing

10. The souvenir shop is …………. the bookstore and the hotel.

A. opposite B. near C. next to D. between

III. Give the correct form of the verbs in brackets. (2,5p):

1. Minh usually (play)……………. ………volleyball after school.

2. Now She (play)……………………badminton in the sports ground.

3. Next year, my sister (be)………… …………..a teacher.

4. You (go)………… …….swimming every afternoon?

5. Students should (review)……………………… their work before tests.

IV. Reorder the given words to make meaningful sentences. (1,5ps)

1. is/ park/ near/ house/your/ there/ a?

2. tell/ you/ could/ me/ to/ the/ how/ to/ get/ souvenir shop?

3. it/ is/ how much/ to/ America/ mail/ to/ letter/ a.

4. she/ to/ like/ buy/ would/ postcards/ some.

5. take/ how long/ it/ to / Ha Noi/ does/ get/ to/ plane/ by?

6. Minh/an /in/ brother/with/ a/apartment/his/in/ town/ lives

V.Read and answer the following questions. (2,5ps)

From about nine in the morning until four in the afternoon, Mr. Hai works in the fields with his brother. They grow some rice, but their main crop is vegetables. From 12 to 1 o’clock, Mr. Hai rests and eats lunch.

At four in the afternoon, they come back home. Mr. Hai feeds the animals again. Then he cleans the buffalo shed and the chicken coop. His work usually finishes at six.

1. Where does Mr.Hai work from nine in the morning until four in the afternoon? Who does he work with?

2. What do they grow?

3. What does Mr. Hai do from twelve to one o’clock?

4. What time do they come back home?

5. What time does his work usually finish?

III. Teaching process:

1. Class organization:

7A:………Absent…………………………………………………..

2. Guide:

- Give directions to students.

3. Testing:

- Ss do the test .

4. Judge:

- Comment on the testing.

Đáp án đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh

I. Choose the word that has the underlined parts pronounced differently from the others (1p)

1.D 2.A 3.C 4.B

II. Choose the word or phrase which best completes each sentence(2,5p):

1.A 2.B 3.C 4.C 5.D 6.B 7.C 8.A 9.C 10.D

III. Give the correct form of the verbs in brackets. (2,5p):

1. plays 2. is playing 3. will be 4. Do…go..? 5. review

IV. Re order the given words to make meaningful sentences. (1,5ps)

1. Is there a park near your house?

2. Could you tell me how to get to the post office?

3. How much is it to mail a letter to America?

4. She would like to buy some post card

5. How long does it take to get to Hanoi by plane?

6. Minh lives in an apartment in a town with his brother.

V. Read and answer the following questions. (2,5ps)

1. Mr. Hai works in the fields with his brother.

2. They grow some rice.

3. Mr. Hai rests and eats lunch.

4. They come back home.

5. His work usually finishes at six.

Nhằm giúp các bạn tổng quát và hệ thống lại toàn bộ những kiến thức đã được học trong học kì vừa qua cũng như giúp các bạn nắm được khung ma trận để đảm bảo cân đối lượng thời gian làm bài, VnDoc.com xin gửi đến các bạn Đề cương ôn thi học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 7Ma trận đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh năm học 2017-2018 hy vọng các bạn sẽ có một kì thi thành công. Chúc các bạn ôn tập hiệu quả.

Tham khảo thêm:

Đánh giá bài viết
28 13.841
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 7 Xem thêm