Phiếu bài tập ở nhà tiếng Anh lớp 6 trong thời gian nghỉ dịch - Ngày 26/03

Phiếu bài tập môn tiếng Anh 6 mới ngày 26/03

Đề ôn tập tiếng Anh trong thời gian nghỉ dịch Corona ngày 26/03 dành cho học sinh lớp 6 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh lớp 6 chương trình mới năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án được biên tập bám sát SGK tiếng Anh 6 mới giúp các em ghi nhớ kiến thức đã học hiệu quả.

Lưu ý: Nếu không tìm thấy nút Tải về bài viết này, bạn vui lòng kéo xuống cuối bài viết để tải về.

Task 1. Choose the correct answer.

1. How _________________ kilos of meat does Lan want?

A. much

B. many

C. long

D. often

2. How ______________ is a cake?

A. many

B. heavy

C. much

D. tall

3. Do they have ________________ thing to drink?

A. many

B. any

C. a

D. an

4. She wants a ____________ of chocolates.

A. can

B. tube

C. box

D. bottle

5. Does. Mrs. Vui ______________ two tomatoes?

A. need

B. needs

C. needing

D. to need

6. Can you go to the store __________ me?

A. to

B. on

C. of

D. for

7. What would you ______________ for breakfast?

A. likes

B. like

C. to like

D. liking .

8. There is ______________ meat on the table.

A. any

B. some

C. two

D. many

9. She needs some_______________ of peas.

A. glasses

B. bottles

C. cans

D. bowls

10. What is there to eat? – There are __________________.

A. some eggs

B. some lemon juice

C. some milk

D. some cooking oil

Task 2. Choose the correct answer to complete the passage.

Thu is Phong's sister. She lives (1) _______ America. She usually gets up late. She starts her work at ten o'clock. She doesn't have breakfast. She has a sandwich (2) ______ lunch at twelve o'clock. She (3) ______ work at seven o'clock. She has dinner (4) ______ home. She usually has some fish, potatoes, lettuces and a banana. Banana is her (5) ______ fruit. She usually has a cup of tea before going to bed. It’s her favorite (6) _______.

1. A. in  B. at  C. on  D. of
2. A. of  B. when C. to  D.for
3. A. is finishing B. finished  C. finishes  D.finish
4. A. in  B. at  C. on  D.from
5. A. dangerous  B. favorite  C. healthy D.hungry
6. A. food  B. fruit  C. drink  D. meal

Task 3. Reorder the word to make meaningful sentence.

1. How many / do you need / bars of soap / ?

….………………………………………………………………………………

2. How much / a kilo / of beef / is / ?

….………………………………………………………………………………..

3. at the moment / what are / they doing / ?

….…………………………………………………………………………………..

4. you / get up / do / early / everyday / ?

….………………………………………………………………………………….

5. How / he / does / go to work / today/ ?

….…………………………………………………………………………………

6. She is / but / thin / she is / strong/ .

….…………………………………………………………………………………

7. making a bed / Are / now / you / ?

….…………………………………………………………………………………

8. checking / am not / I / the mail / at present / .

….………………………………………………………………………………..

9. camping trip / for our / we need / what / do / ?

….………………………………………………………………………………..

10. this Sunday / can’t / I / go to the movies/ .

….………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

Task 1. Choose the correct answer.

1 - B; 2 - C; 3 - B; 4 - B; 5 - A; 6 - D; 7 - B; 8 - B; 9 - C; 10 - A

Task 2. Choose the correct answer to complete the passage.

1 - A; 2 - D; 3 - C; 4 - B; 5 - B; 6 - C

Task 3. Reorder the word to make meaningful sentence.

1 - How many bars of soap do you need?

2 - How much is a kilo of beef?

3 - What are they doing at the moment?

4 - Do you get up early everyday?

5 - How does he go to work today?

6 - She is thin but she is strong.

7 - Are you making a bed now?

8 - I am not checking the mail at present.

9 - What do we need for our camping trip?

10 - I can't go to the movie this Sunday.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Trên đây là Bài tập ở nhà môn tiếng Anh 6 ngày 26-03. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 384
Tiếng Anh 6 mới Xem thêm