Đề thi Violympic Toán Tiếng Anh lớp 2 vòng 6 năm 2015 - 2016

Đề thi giải Toán Tiếng Anh lớp 2 trên mạng có đáp án

Mã số: 02687. Thời gian: 60 phút. Đã có 4.429 bạn thử.

Đề thi giải Toán Tiếng Anh Violympic lớp 2 trên mạng có đáp án

Mời các em học sinh lớp 2 tham gia thử sức với vòng 6 của Cuộc thi giải Toán Tiếng Anh trên mạng năm 2015-2016 với bài test Đề thi Violympic Toán Tiếng Anh lớp 2 vòng 6 năm 2015 - 2016 trên trang VnDoc.com. Vận dụng kết hợp cả hai kỹ năng đọc hiểu và kĩ năng giải Toán để vượt qua vòng thi này nhé! Chúc các em thi tốt!

Đề thi Violympic Toán Tiếng Anh lớp 2 vòng 7 năm 2015 - 2016

Tải đề thi học kỳ 2 lớp 2 các môn

Exam number 1: Fill in the blank with the suitable number.
Question 1:
Which number is 7 less than 21?

Answer: It is ...............
Question 2:
One pack of pen has fifteen pens. Another pack has twenty pens. How many more pens are in the second pack?

Answer: 
........ pens.
Question 3:


Jenny is the seventh flower in line and three more flowers are after Jenny in line. How many flowers are there in line?
Answer:
There are ................... flowers in line.
Question 4:
Every day, Mary goes to school at 7 am and she finishes school at four o'clock in the owafternoon.
How long is Mary at school each day?
Answer: ............. hours.
Question 5:

Find the seventh number in this sequence from the left?
Answer:
The seventh number in this sequence from the left is .................
Question 6:

How many sides are these shapes have?
Answer: ............... sides.
Question 7:

a + b = ..............
Question 8:

How many different colors are there in the cube?
Answer: There are .............. colors.
Question 9:
John has fourteen eggs and Tom has twenty eggs.
How many eggs do they have in total?
Answer:
They have ............. eggs.
Question 10:
Subtract 21 from 54 is .................
Exam number 2: Looking for treasure
Question 1:
Which is the same as 38 - 21?
Question 2:

Which animal is the fourth from the right?
Question 3:
Which number is 12 more than 33?
Answer:
It is ...............
Questio 4:

Find the sixth number in this sequence from the right?
Question 5:
Subtract 13 from 53:
Exam number 3: Arrange the values in the increasing order.

Answer:
The right order is:
4 + 6 < .......... < .......... < ........... < ...............
Bắt đầu ngay
52 4.429