Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 10 Unit 7 Cultural Diversity

1 217

Bài tập Unit 7 tiếng Anh lớp 10 phần Ngữ pháp có đáp án gồm nhiều 15 câu trắc nghiệm ngữ pháp tiếng Anh chọn câu trả lời đúng khác nhau với nội dung bám sát SGK tiếng Anh 10 mới Unit 7 giúp các em học sinh lớp 10 kiểm tra kiến thức trọng tâm hiệu quả, đồng thời nâng cao kỹ năng làm bài hiệu quả.

Tiếng Anh Unit 7 lớp 10: Cultural Diveristy

Nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh 10 mới theo từng Unit, đề ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh Unit 7: Cultural Diversity có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 10 tổng hợp những kiến thức ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm trong Unit 7 lớp 10 giúp các em ôn tập hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: Our prices are _______ with those in other shops.

A. comparison

B. comparative

C. comparable

D. comparably

Question 2: He is in a much _______ mood than usual.

A. well

B. good

C. better

D. best

Question 3: Nowadays, Viet Nam doesn’t import many oil products ________ other countries.

A. in

B. to

C. from

D. with

Question 4: Her explanation certainly sounded _______.

A. belief

B. believe

C. believer

D. believable

Question 5: Someone had _______ left a window open.

A. care

B. careless

C. carelessness

D. carelessly

Question 6: Tell me ...................... you want and I will try to help you.

A. that

B. what

C. who

D. which

Question 7: I find the origin of football is the most _________.

A. interest

B. interesting

C. interested

D. interestingly

Question 8: Though _______, they are good friends.

A. their sometimes quarrel

B. to have a quarrel sometimes

C. they sometimes have a quarrel

D. of having a quarrel sometimes

Question 9: “Would you like another cup of coffee?" "I wouldn't _______ no."

A. say

B. tell

C. speak

D. talk

Question 10: You should stop working too hard you’ll get sick.

A. or else

B. if

C. in case

D. whereas

Question 11: The British believe that meeting a black cat _________ a bad luck.

A. is

B. are

C. be

D. will be

Question 12: Although she was , she agreed to give me a hand with the clean-up.

A. tiredness

B. tired

C. tiring

D. tiresome

Question 13: I think ____________ popular food in Vietnam is pho.

A. most

B. the most

C. more

D. more than

Question 14: Americans value freedom and do not like to be depend ________ other people.

A. in

B. at

C. to

D. on

Question 15: You’re very quiet today. What have you got on your________ ?

A. spirit

B. attention

C. mind

D. brain

Đáp án:

1 - C 2 - C 3 - C 4 - D 5 - D
6 - B 7 - B 8 - C 9 - A 10 - A
11 - A 12 - B 13 - B 14 - D 15 - C

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 10 mới Unit 7 Grammar có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 10 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 10, Đề thi học kì 1 lớp 10, Đề thi học kì 2 lớp 10, Bài tập Tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit trực tuyến,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 217
Trắc nghiệm Tiếng Anh 10 mới Xem thêm