Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 11 Unit 7 Further Education

1 243

Bài tập Unit 7 tiếng Anh lớp 11 phần Ngữ pháp có đáp án gồm nhiều 15 câu trắc nghiệm ngữ pháp tiếng Anh chọn câu trả lời đúng khác nhau với nội dung bám sát SGK tiếng Anh 11 mới Unit 7 giúp các em học sinh lớp 11 kiểm tra kiến thức trọng tâm hiệu quả, đồng thời nâng cao kỹ năng làm bài hiệu quả.

Tiếng Anh Unit 7 lớp 11: Further Education

Nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh 11 mới theo từng Unit, đề ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh Unit 7: Further Education có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 tổng hợp những kiến thức ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm trong Unit 7 lớp 11 giúp các em ôn tập hiệu quả.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 1: It is not easy at all to get a good job without any ____ qualifications.

A. academic

B. social

C. great

D. favourite

Question 2: At the ____ level, you can join three-year or four-year colleges.

A. primary

B. secondary

C. postgraduate

D. undergraduate

Question 3: Hugh is quite worried because he hasn't ____ for the end-of-term test.

A. examined

B. researched

C. studied

D. read

Question 4: Any pupil caught ____ was made to stand at the front of the class.

A. misbehave

B. misbehaved

C. misbehaviour

D. misbehaving

Question 5: They ____ sacrifices so that their only child could have a good education.

A. made

B. did

C. provided

D. lent

Question 6: . A university is an institution of higher education and research, which grants ____ degrees at all levels in a variety of subjects.

A. secondary

B. optional

C. academic

D. vocational

Question 7: Kevin ____ his homework, but he ____ it yet.

A. has been doing/hasn't been finishing

B. has done/hasn't finished

C. has been doing/hasn't finished

D. has done/hasn't been finishing

Question 8: . Pete ____ at Midfield Secondary School since 2006, but he ____ music in his lessons twice.

A. has been teaching/has only played

B. has been teaching/has only been playing

C. has taught/has only been playing

D. has taught/has only played

Question 9: I ____ the biography of Robbie Williams, but I'm on page 50.

A. have read

B. have been reading

C. had read

D. was reading

Question 10: Jimmy can go out when he ____ for the exam.

A. has been studying

B. has been studied

C. has studied

D. studied

Question 11: I ____ the latest Harry Potter book all day. I'm dying to know what happens in the end!

A. am reading

B. have been reading

C. have read

D. had read

Question 12: So far I ____ any of the exams at school.

A. haven't been failing

B. hadn't failed

C. didn't fail

D. haven't failed

Question 13: We ____ our classroom for the upcoming Teachers' Day, but there's still a lot to do.

A. are decorating

B. decorated

C. have been decorating

D. have decorated

Question 14: Margaret ____ in the school marathon for charity before.

A. has never run

B. never runs

C. never ran

D. has never been running

Question 15: My brother graduated from Hong Kong University of Science and Technology last month and ____ for a job since then.

A. has been looking

B. has looked

C. was looking

D. had looked

Đáp án:

1 - A 2 - D 3 - C 4 - D 5 - A
6 - C 7 - C 8 - A 9 - B 10 - C
11 - B 12 - D 13 - C 14 - A 15 - A

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 11 mới Unit 7 Grammar có đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 243
Trắc nghiệm Tiếng Anh 11 mới Xem thêm