Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 12 Unit 6 Endangered Species

Nối tiếp bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh Unit 6 lớp 12: Endangered Species, tài liệu bài tập ngữ pháp tiếng Anh (Grammar) Unit 6 có đáp án dưới đây nhắc lại những nội dung cấu trúc tiếng Anh quan trọng xuất hiện trong bài học. VnDoc.com hy vọng rằng đây sẽ là nguồn tài liệu ôn tập tiếng Anh lớp 12 theo từng chuyên đề hiệu quả. Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh và học sinh tham khảo, download tài liệu.

Tiếng Anh 12 Unit 6: Endangered Species

Bài tập Ngữ pháp (Grammar) Tiếng Anh 12 mới Unit 6 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 12 mới theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 12 liên quan đến nhiều chủ điểm ngữ pháp tiếng Anh khác nhau giúp các em nhắc lại kiến thức ngữ pháp tiếng Anh 12 theo từng đơn vị bài học hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: Unlike some other books about_______, it is unlikely that this will become a key text for those at the forefront of conservation action.

A. biodiversity

B. commercial

C. occasion

D. atmosphere

Question 2: Economic analyses of soil_______ conservation investments may be done from private and social perspectives.

A. information

B. conservation

C. dictionary

D. supermarket

Question 3: Endangered species_______ by the World Wildlife Fund.

A. will protect

B. would protect

C. be protected

D. are protected

Question 4: By cutting down trees, we _______the natural habitat of birds and animals.

A. damage

B. harm

C. hurt

D. injure

Question 5: The by-laws say that all dogs_______be kept on a lead in the park.

A. ought

B. need

C. must

D. have

Question 6: Many plant and animal species are thought to be on the_______of extinction.

A. state

B. way

C. mood

D. verge

Question 7: Despite the bad weather, he ______ get to the airport in time.

A. could

B. was able to

C. couldn't

D. might

Question 8: The giant panda is now______.

A. in danger of becoming extinct

B. an endangered species

C. is becoming extinction

D. A or B

Question 9: Because of people’s______ with the environment, many kinds of plants and animals are becoming rare.

A. supply

B. survival

C. influence

D. interference

Question 10: The______ is the air, water and land in or on which people, animals and plants live.

A. consequence

B. environment

C. planet

D. resourse

Question 11: Learners______ can feel very if an exercise is too difficult.

A. courageous

B. encouraging

C. discouraged

D. encouraged

Question 12: The society was set up to______ endangered species from extinction.

A. prevent

B. distinguish

C. preserve

D. survive

Question 13: The factory was fined for______ chemicals into the river.

A. dumping

B. discharging

C. producing

D. exposing

Question 14: Some______ animals become tame if they get used to people.

A. wild

B. domestic

C. endangered

D. rare

Question 15: We all regard pollution as a matter to human beings.

A. solemn

B. great

C. serious

D. huge

Đáp án

1 - A 2 - B 3 - D 4 - A 5 - C
6 - D 7 - B 8 - D 9 - B 10 - B
11 - C 12 - A 13 - B 14 - A 15 - C

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 12 Unit 6 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.258
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 12 Xem thêm