Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 2 My Home

2 628

Bài tập trắc nghiệm Grammar Tiếng Anh 6 Unit 2 My Home

Đề ôn tập chuyên đề ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 chương trình mới Unit 2 My Home có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6 theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 6 được biên tập bám sát nội dung bài học giúp các em ôn tập hiệu quả. 

* Xem lại ngữ pháp tiếng Anh Unit 2 My Home lớp 6 tại:

- Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 2 My Home

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: There ___________ a phone on the table.

A. is

B. are

C. be

D. being

Question 2: The wardrobe is _________ the fridge and the bed.

A. next

B. behind

C. between

D. front

Question 3: The room my family often get together and watch TV is ___________.

A. bedroom

B. bathroom

C. toilet

D. living room

Question 4: I often do my homework ___________ my bedroom.

A. on

B. in

C. under

D. near

Question 5: Every day, my mother ___________ the washing up with the help of the washing machine.

A. has

B. does

C. makes

D. gets

Question 6: There __________ no dishwasher in my house.

A. are

B. was

C. is

D. were

Question 7: It’s very kind of you __________ me with the cooking.

A. helping

B. help

C. to help

D. helps

Question 8: Every morning, my sister gets up early _________ the house.

A. to clean

B. cleaning

C. clean

D. cleaned

Question 9: Will your mom be amazed at your __________ room?

A. tidy

B. clean

C. messy

D. small

Question 10: __________ is the machine used to wash the dishes.

A. dishwasher

B. furniture

C. apartment

D. wardrobe

Question 11: Would you mind __________ the window?

A. cleaning

B. washing

C. doing

D. opening

Question 12: How many ________ are there in your house?

A. door

B. rooms

C. phone

D. classes

Question 13: Are there some pictures _________ the wall?

A. in

B. on

C. at

D. to

Question 14: – Where is your children? – They _____________ TV in the living room.

A. are watching

B. watches

C. watched

D. to watch

Question 15: You must ____________ your hands before meals.

A. washing

B. to wash

C. washes

D. wash

Đáp án

1. A  2. C 3. D 4. B 5. B 6. C 7. C 8. A
9. c 10. A 11. D 12. B 13. B 14. B 15. D  

Trên đây là Đề ôn tập tiếng Anh 6 sách mới thí điểm Unit 2 My Home. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu học tốt Tiếng Anh lớp 6 khác như: Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com. 

Đánh giá bài viết
2 628
Trắc nghiệm Tiếng Anh 6 Xem thêm