Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 3 My Friends

Tiếng Anh 6 Unit 3 My Friends

Bài tập tiếng Anh lớp 6 chương trình sách mới Unit 3 phần Ngữ pháp có đáp án nằm trong bộ đề trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6 theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh được biên tập bám sát nội dung bài học giúp các em học sinh củng cố kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm Unit 3 hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: My friend, Ping is a ___________ student. She always finishes homework on time.

A. hard-working

B. confident

C. shy

D. reliable

Question 2: – What are you doing tomorrow? – I ___________ to my friend’s birthday party.

A. go

B. am going

C. goes

D. went

Question 3: What does your best friend look like?

A. He is funny

B. He is kind

C. He is clever

D. He is handsome

Question 4: It’s very _________ of you to help me.

A. talkative

B. active

C. nice

D. confident

Question 5: Would you like __________ to the hospital to visit my mother?

A. to go

B. going

C. go

D. will go

Question 6: ___________ you __________ an English class tomorrow?

A. Do….have

B. Are…having

C. Will…having

D. Is…have

Question 7: What’s your classmate like?

A. She’s patient

B. She’s beautiful

C. She’s tall

D. She’s thin

Question 8: Steve can deal with difficult exercises. He’s a __________ boy.

A. creative

B. intelligent

C. sporty

D. kind

Question 9: Please be ___________ when you have to use fire to cook.

A. handsome

B. clever

C. careful

D. reliable

Question 10: We should brush our ____________ twice a day.

A. feet

B. teeth

C. hair

D. toe

Question 11: She is so ___________ that she doesn’t talk much to strangers.

A. reserved

B. clever

C. active

D. smart

Question 12: The part between the head and the body is the _________.

A. leg

B. neck

C. knee

D. shoulder

Question 13: That girl has yellow hair. She has __________ hair.

A. black

B. wavy

C. blonde

D. curly

Question 14: Peter __________ a straight nose and fair skin.

A. goes

B. comes

C. does

D. has

Question 15: I’m not very ___________ at Math. I love English instead.

A. free

B. friendly

C. clever

D. boring

Đáp án

1. A 2. B 3. D 4. C 5. A 6. B 7. A 8. B
9. C 10.B 11. A 12. B 13. C 14. D 15. C

Trên đây là Đề ôn tập tiếng Anh lớp 6 chương trình mới Unit 3 My Friends. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu học tốt Tiếng Anh lớp 6 khác như: Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.040
Trắc nghiệm Tiếng Anh 6 Xem thêm