Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 Unit 5 Natural Wonders Of The World

Với mong muốn giúp các em học sinh lớp 6 ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh lớp 6 chương trình mới hiệu quả, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu bài tập ngữ pháp tiếng Anh 6 theo từng Unit khác nhau. Tài liệu tiếng Anh Unit 5 lớp 6 dưới đây được biên tập bám sát nội dung bài học giúp các em học sinh lớp 6 ôn tập kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh lớp 6 tham khảo, download tài liệu. 

Tiếng Anh 6 Unit 5 Natural Wonders Of The World

Đề luyện tập ngữ pháp tiếng Anh Unit 5 lớp 6 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 6 mới theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Bài tập tiếng Anh gồm 15 câu trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 6 rèn luyện kỹ năng làm bài thi hiệu quả. 

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: The Sahara is ____________ desert in the world.

A. bigger

B. more big

C. the biggest

D. big

Question 2: If you travel to a forest, you should bring a tent, a torch and a ___________.

A. sleeping bag

B. waterfall

C. mountain

D. valley

Question 3: We use ____________ to cover the pain.

A. compass

B. plaster

C. forest

D. computer

Question 4: ____________ is essential when you go to the beach.

A. sun scream

B. pain killer

C. sleeping bag

D. walking boots

Question 5: I think Son Doong Cave is by far ____________ cave in Vietnam.

A. beautiful

B. the most beautiful

C. more beautiful than

D. most beautiful than

Question 6: Ha Long Bay is one of the Seven ____________ of the world.

A. beauties

B. cuisines

C. agents

D. wonders

Question 7: To climb that mountain is a ____________ experience.

A. thrilling

B. diverse

C. essential

D. traditional

Question 8: No country in the world is ____________ than Russia.

A. more big

B. bigger

C. biggest

D. most big

Question 9: ____________ is a low area of land between hills or mountains.

A. a river

B. a desert

C. a cave

D. a valley

Question 10: We can see ice, penguins, and polar bears when visiting ____________.

A. Asia

B. Europe

C. Antarctica

D. Oceania

Question 11: My brother went to the ____________ to book tickets for his honeymoon.

A. travel agent

B. walking boots

C. black board

D. sleeping bag

Question 12: This is ____________ mountain I have ever seen in my life.

A. high

B. higher

C. the highest

D. more high

Question 13: What is the longest river __________ the world.

A. in

B. on

C. at

D. for

Question 14: Many people love ___________ when going to the beach.

A. gardening

B. sleeping

C. windsurfing

D. wondering

Question 15: In order not to get lost, we need a ____________.

A. scissors

B. painkiller

C. backpack

D. compass

Đáp án:

1. C 2. A 3. B 4. A 5. B 6. D 7. A 8. B
9. D 10. C 11. A 12. C 13. A 14. C 15. D  

Trên đây là Bài tập Ngữ pháp tiếng Anh Unit 5 lớp 6 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu học tốt Tiếng Anh lớp 6 khác như: Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 949
Trắc nghiệm Tiếng Anh 6 mới Xem thêm