Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 8 Unit 4 Our Customs and Traditions

1 510

Với mong muốn giúp các em học sinh học tốt tiếng Anh lớp 8 mới Unit 4, VnDoc.com đã đăng tải nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 8 theo từng kỹ năng tiếng Anh cơ bản khác nhau. Tài liệu ôn tập tiếng Anh chuyên đề Ngữ pháp tiếng Anh Unit 4 có đáp án nhiều câu hỏi trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em hoc sinh cải thiện kỹ năng làm bài hiệu quả cũng như ôn tập kiến thức trọng tâm Unit 4 hiệu quả. 

Tiếng Anh 8 Unit 4: Our Customs and Traditions

Đề ôn tập tiếng Anh lớp 8 chương trình mới Unit 4 phần Ngữ pháp (Grammar) có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Tài liệu tiếng Anh tổng hợp những cấu trúc tiếng Anh quan trọng xuất hiện trong Unit 4 giúp các em học sinh lớp 8 ôn tập lại kiến thức trọng tâm hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: Some Vietnamese schools make students wear Ao Dai, the __________ dress of Vietnam.

A. tradition

B. traditional

C. traditions

D. traditionally

Question 2: Can you tell me what is the difference __________ custom and tradition?

A. in

B. of

C. among

D. between

Question 3: Before beginning the meal, we should __________ for the oldest person to start.

A. wait

B. to wait

C. waiting

D. waited

Question 4: You don’t have __________ tips for the waiters in Vietnam.

A. leave

B. leaving

C. to leave

D. left

Question 5: My mother taught me some table __________ when I was young.

A. manners

B. unities

C. prongs

D. offsprings

Question 6: We reached the house after __________ for almost an hour.

A. cycled

B. to cycle

C. cycling

D. cycle

Question 7: Our customs are passed __________ from generations to generations.

A. down

B. up

C. to

D. over

Question 8: Some fortune tellers can read your future by looking __________ your palm.

A. to

B. in

C. at

D. for

Question 9: I’m so __________ about exploring customs of your country

A. excited

B. interested

C. fond

D. keen

Question 10: Although I have never been to the place, it has a __________ of belonging to me.

A. prong

B. palm

C. course

D. sense

Question 11: My teacher paid me a __________ because I finished all difficult tasks.

A. cutlery

B. compliment

C. offspring

D. manner

Question 12: This filmstrip __________ the daily routines of a typical Vietnamese family.

A. reflects

B. accepts

C. obliges

D. sprays

Question 13: He __________ try to be more punctual; or else, the manager will get angry.

A. must

B. should

C. need

D. may

Question 14: He came up with the solution __________ every problems.

A. in

B. at

C. for

D. to

Question 15: It’s a custom in the USA as people use __________ in all meals.

A. cutleries

B. offsprings

C. belongings

D. tips

Đáp án

1. B 2. D 3. A 4. C 5. A 6. C 7. A 8. C
9. A 10. D 11. B 12. A 13. B 14. D 15. A  

Trên đây là Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 Unit 4 Grammar Part kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh 8, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 510
Trắc nghiệm Tiếng Anh 8 mới Xem thêm