Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 8 Unit 5 Festivals In Viet Nam

1 142

Với mong muốn giúp các em học sinh lớp 8 ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh lớp 8 chương trình mới hiệu quả, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu bài tập ngữ pháp tiếng Anh 8 theo từng Unit khác nhau. Tài liệu ôn tập Unit 5 tiếng Anh 8 dưới đây được biên tập bám sát nội dung bài học giúp các em học sinh lớp 8 ôn tập kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh lớp 8 tham khảo, download tài liệu.

Tiếng Anh 8 Unit 5 Festivals In Viet Nam

Đề luyện tập ngữ pháp tiếng Anh Unit 5 lớp 8 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 mới theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Bài tập tiếng Anh gồm 15 câu trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 8 rèn luyện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: Vietnam is trying __________ traditional Quan Ho singing.

A. preserve

B. to preserve

C. preserving

D. preserved

Question 2: There are a lot of __________ at Mid-Autumn Festival.

A. lanterns

B. offerings

C. worships

D. archways

Question 3: Ly Thuong Kiet is worshiped in this temple for his success in defeating the __________.

A. invaders

B. emperors

C. processions

D. incenses

Question 4: We like Flower Festival in Da Lat __________ it’s joyful.

A. although

B. however

C. because

D. therefore

Question 5: Some people have to book tickets in advance __________ to return home at Tet.

A. in order

B. in view

C. in time

D. in flake

Question 6:Nick want to take part __________ the dragon boat race.

A. on

B. in

C. at

D. for

Question 7: Hung King Temple is the place where all Hung Emperors are__________.

A. worship

B. worshipped

C. worshipping

D. to worship

Question 8:Vietnam __________ its one-thousand-year anniversary in 2010.

A. commemorated

B. commanded

C. clasped

D. preserved

Question 9:Attending Yen Tu Festival, you can not only pray for your family but also enjoy peaceful __________.

A. scenery

B. offering

C. invader

D. companion

Question 10: My mom often go to Vong village to buy me some rice __________.

A. incense

B. ritual

C. flake

D. float

Question 11: Have you ever participated __________ a carnival?

A. to

B. with

C. for

D. in

Question 12: Last year, we saw a colorful __________ with a lot of offerings in Thanh Giong Festival.

A. pocession

B. gong

C. anniversary

D. lake

Question 13:You should listen to __________ court music when going on a cruise in Huong river.

A. national

B. royal

C. principal

D. animal

Question 14: Do you know how many festivals __________ in Vietnam?

A. are there

B. there are

C. is there

D. there is

Question 15: The most exciting part of Lim festival __________ Quan Ho singing.

A. are

B. is

C. be

D. am

Đáp án:

1. B 2. A 3. A 4. C 5. A 6. B 7. B 8. A
9. A 10. C 11. D 12. A 13. B 14. A 15. B  

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 8 Unit 5 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh 8, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 142
Trắc nghiệm Tiếng Anh 8 mới Xem thêm