Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 8 Unit 7 Pollution

Tiếng Anh 8 mới Unit 7: Pollution

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 8 chương trình mới Unit 7 phần Ngữ pháp (Grammar) có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh 8 liên quan đến nhiều chủ điểm Ngữ pháp, cấu trúc tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 8 nhắc lại kiến thức trọng tâm hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: Do you know what is the cause __________ pollution?

A. of

B. in

C. on

D. for

Question 2: My mother has to measure blood __________ every month

A. billboard

B. pressure

C. groundwater

D. earplug

Question 3: __________ pollution is harmful or annoying level of noise, as from vehicles, industry activities, etc.

A. light

B. visual

C. soil

D. noise

Question 4: Parents should teach children not to __________ wastes on the road

A. litter

B. poison

C. cause

D. measure

Question 5:I can’t hear your voice __________ I’m wearing an earplug

A. although

B. due

C. however

D. because

Question 6:His grandfather made him __________ hard when he was small

A. study

B. to study

C. studying

D. studied

Question 7: This picture __________ the contamination of ground water.

A. illustrate

B. illustrating

C. illustrates

D. illustrated

Question 8: Could you list some non-point source __________?

A. pollution

B. pollutants

C. polluting

D. polluted

Question 9: Scientists has just come up __________ a solution to hearing loss

A. to

B. on

C. with

D. down

Question 10: If we dump a plastic into the ground, it __________ a long time to disappear.

A. will take

B. take

C. took

D. takes

Question 11: Pollutions are harmful __________ human health

A. with

B. at

C. to

D. on

Question 12: __________ water resulted in the death of many aquatic animals.

A. Contaminate

B. Contaminated

C. Contaminating

D. Contamination

Question 13:What would you do if a factory in your neighborhood __________ untreated water into the river?

A. dump

B. dumped

C. dumping

D. dumps

Question 14:Have you ever heard about the __________ of radioactive pollution?

A. affects

B. effects

C. pollutes

D. poisons

Question 15: : __________ pollution is the increase of temperature caused by human activity.

A. visual

B. water

C. thermal

D. radioactive

Đáp án

1 - A 2 - B 3 - D 4 - A 5 - D
6 - A 7 - C 8 - A 9 - C 10 - A
11 - C 12 - B 13 - B 14 - B 15 - C

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 8 mới Unit 7 Grammar có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh 8, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.471
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 8 Xem thêm