Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 8 Unit 9 Natural Disasters

Tiếng Anh Unit 9 lớp 8: Natural Disasters

Bài tập tiếng Anh 8 Unit 9 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 8 mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 8 mới Unit 9 với nội dung bám sát kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng âm Unit 9 lớp 8 giúp các em học sinh lớp 8 vận dụng lý thuyết ngữ pháp đã học hiệu quả.

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 8 Unit 9 có đáp án gồm 15 câu trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh khác nhau giúp các em hoàn thiện kỹ năng làm bài dạng bài Chọn đáp án đúng (Choose the correct answer to complete the sentence) hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1 :Tsunami is one of __________ natural disasters.

A. worse

B. worst

C. worse than

D. the worst

Question 2: Last night’s storm caused a lot of __________ to people in that area

A. droughts

B. forests

C. damages

D. volcanoes

Question 3: Vietnam has just overcome a devastating forest __________ in Ha Tinh.

A. fire

B. rage

C. trap

D. thing

Question 4: Japan suffers from a large number of __________ every year.

A. typhoons

B. workers

C. eruption

D. earthquakes

Question 5: The fire was raging so fiercely that the rescue workers found it hard to put it __________.

A. down

B. out

C. off

D. with

Question 6: There have been some __________ eruptions in this area for the last 10 years.

A. volcanic

B. scattering

C. homeless

D. disastrous

Question 7: They are trying __________ residents from the flooded area.

A. evacuate

B. evacuating

C. evacuated

D. to evacuate

Question 8: Have you ever heard __________ mudslide in mountainous area?

A. of

B. on

C. about

D. with

Question 9:Many buildings __________ in the earthquake and many people have been trapped there.

A. collapsed

B. collapses

C. collapse

D. collapsing

Question 10: After the tornado, a great number of people are made __________.

A. shaking

B. homeless

C. raging

D. volcanic

Question 11:We can see pieces of buildings __________ on the ground

A. scatter

B. to scatter

C. scattered

D. scattering

Question 12: Up to now, the number of __________ is still an estimate.

A. victims

B. rescuers

C. trapers

D. homeless

Question 13: __________ happens when there is not enough water for farming and drinking.

A. disaster

B. mudslide

C. drought

D. trap

Question 14:My little sister is afraid of __________, so when there is a bad storm she always hides.

A. lightening

B. collapsing

C. shaking

D. scattering

Question 15: Last Sunday we wanted to go skiing, but we couldn’t because in the mountains there was an __________.

A. earthquake

B. drought

C. flood

D. snowstorm

ĐÁP ÁN

1 - D 2 - C 3 - A 4 - D 5 - B
6- A 7 - D 8 - C 9 - A 10 - B
11 - D 12 - A 13 - C 14 - A 15 - D

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 8 mới Unit 9 Grammar có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh 8, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.124
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 8 Xem thêm