Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 9 Unit 2 City Life

1 267

Tiếng Anh 9 Unit 2 City Life

Tài liệu ôn tập tiếng Anh lớp 9 chương trình mới Unit 2 City Life chuyên đề Ngữ pháp tiếng Anh có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh gồm nhiều câu hỏi trắc nghiệm khác nhau giúp các em học sinh cải thiện kỹ năng làm bài hiệu quả 

Complete the sentences using the given words.

Question 1: Tourists can see a wide .................... of hand-made things at the event.

A. lot

B. variety

C. many

Question 2: He was hired for the position because he is ....................

A. reliability

B. reliably

C. reliable

Question 3: There are many stores in the .................... area of the city.

A. downtown

B. suburb

C. mountain

Question 4: Most big companies are built and developed in .................... areas.

A. urban

B. rural

C. mountainous

Question 5: He wants to buy an .................... car because he doesn’t have much money.

A. expensive

B. affordable

C. rich

Question 6: The research on tourism was .................... by scientists at the most famous national university.

A. conduction

B. conductive

C. conducted

Question 7: New Zealand is one of the countries of ....................

A. Oceania

B. Asian

C. Asian and Pacific

Question 8: Economic .................... this year are better than those of last year.

A. indicator

B. indicators

C. indicative

Question 9: Since changing the way of production, many craftsmen have voluntarily joined together to form ……….

A. cooperates

B. cooperation

C. cooperatives

D. cooperative

Question 10: The artisan is delighted to ………. to you the craft of creating prints in an old-age style.

A.demonstrate

B. explain

C. express

D. provide

Question 11: ……… a majority of Vietnamese small and medium enterprises do not have in-house designers or specialized design staff, they have to hire freelance designers.

A. While

B. Since

C. Due to

D. Despite the fact

Question 12: ……… a large number of the country's craft villages are suffering from a shortage of human resources and difficulties in building brand recognition, many international organizations have had projects to help them.

A. However

B. But

C. Even

D. Although

Question 13: Nowadays, Tan Chau artisans can produce silk of multiple colours ………. they can meet customers' demands.

A. so

B. so that

C. but

D. in order

Question 14: The bronze casting craft in Viet Nam dated back from the age of King An Duong Vuong ………. ancient bronze arrowheads were made.

A. because

B. although

C. so

D. when

Question 15: In 1990, due to the change of the economic situation, many Dong Ho cooperatives had to ………….

A. close

B. close in

C. close down

D. shut

Đáp án:

1. B 2. C  3. A 4. A 5. B 6. C 7. C 8. B
9. B 10. B 11. B 12. D 13. B 14. D 15. C  

Trên đây là Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 9 Unit 2 Grammar. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 267
Trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Xem thêm