Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 9 Unit 5 Wonders Of Viet Nam

1 153

Với mong muốn giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh lớp 9 chương trình mới hiệu quả, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu bài tập ngữ pháp tiếng Anh 9 theo từng Unit khác nhau. Tài liệu ôn tập Unit 5 tiếng Anh 9 dưới đây được biên tập bám sát nội dung bài học giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh lớp 9 tham khảo, download tài liệu.

Tiếng Anh 9 Unit 5 Wonders Of Viet Nam

Đề luyện tập ngữ pháp tiếng Anh Unit 5 lớp 9 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 9 mới theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Bài tập tiếng Anh gồm 15 câu trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 9 rèn luyện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Circle the correct answer A, B, C or D.

Question 1: He lives in a very ............... village in Hue.

A. picture

B. picturely

C. picturesque

D. picturesquely

Question 2: They failed to gain international ............... as an independent country.

A. recognition

B. agreeing

C. setting

D. accepting

Question 3: This would be the perfect .............. for our wedding party.

A. set

B. tomb

C. setting

D. recognition

Question 4: A ............... is a building or place that has been made stronger and protected against attack.

A. citadel

B. structure

C. fortress

D. tower

Question 5: What ............... should we take to reduce pollution?

A. actions

B. plan

C. activity

D. action

Question 6: Trang An Landscape Complex is renowned for its diverse ecosystem, unique natural beauty and ……. characteristics.

A.geology

B.geological

C.environmental

D.ecological

Question 7: The Ho Dynasty Citadel has a palace ………. with marble roads that connect each palace.

A.area

B.setting

C.complex

D.building

Question 8: The towers of the My Son sanctuary are the most significant ……. of the My Son civilization.

A.structures

B.arrangements

C.apartments

D.plans

Question 9: The Thang Long Imperial Citadel was the ………. of political power for nearly seven centuries without interruption.

A.middle

B.point

C.system

D.centre

Question 10: It ………that China dug up the ocean floor to build artificial islands.

A.says

B.said

C.would be said

D.is said

Question 11: It ……….. that China dug up the ocean floor to build artificial islands.

A.says

B.said

C.would be said

D.is said

Question 12: The public suggested that the factories ………. with waste treatment system.

A.would equip

B.would be equipped

C.should equip

D.should be equipped

Question 13: The local government suggested ……. a road through the Nam Cat Tien National Park.

A.build

B.to build

C.building

D.being built

Question 14: It …………that some foreigners had collected rubbish on Cat Ba Beach.

A.reported

B.was reported

C.could report

D.had been reported

Question 15: The most important thing is that we ……… foreign tourists come back to Viet Nam again .

A.cause

B.should cause

C.will make

D.should make

Đáp án:

1. C 2. D 3. D 4. C 5. A 6. D 7. B 8. A
9. D 10. D 11. D 12. D 13. C 14. B 15. A  

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 5 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 153
Trắc nghiệm Tiếng Anh 9 mới Xem thêm