Trắc nghiệm Tiếng Anh trình độ B có đáp án số 1

2 309

Grammar Level B Test with Key

Đề trắc nghiệm Ngữ pháp Tiếng Anh trình độ B có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề ôn thi chứng chỉ B1, ôn thi chứng chỉ B2 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra Tiếng Anh liên quan đến nhiều chủ đề ngữ pháp Tiếng Anh trình độ B khung châu Âu khác nhau giúp bạn đọc luyện thi hiệu quả. 

Choose the word or phrase that best completes the sentence.

1. I wish that we ________ with my brother when he flies to England next week.

A. could go

B. had gone

C. will go

D. are going

2. You're really old-fashioned. It's time you got more ________ it.

A. with

B. at

C. on

D. through

3. They claimed they ________ the law.

A. haven't broken

B. were not breaking

C. hadn't braken

D. wouldn't breaking

4. From now on I am not liable ________ my wife's debts.

A. for

B. to

C. with

D. at

5. The policeman told the driver to pull over and asked, ________.

A. "What's your hurry, mister?"

B. "Let me see your drever's license."

C. "You were speeding."

D. "You could have caused an accident."

6. He's not the sort of person to trust. He's a bad ________.

A. talker

B. snake

C. eel

D. egg

7. I intended to write to you several times, but something was always ________.

A. interferes

B. has interfered

C. interfered

D. was interfering

8. Tell him ________ some envelopes, please.

A. buy

B. to buy

C. buy to

D. to buy to

9. Then, all of a ________ there was an explosion and the lights went out.

A. sudden

B. once

C. moment

D. time

10. Good parents should ________ for their children.

A. supply

B. provide

C. foresee

D. support

11. July 10th is my wedding anniversary. Next month, my husband and I will ________ for twenty years.

A. merry

B. have married

C. be married

D. have been married

12. Mr Johnson, candidate for governor, was eulogized for his ________.

A. honesty and courage

B. being honest and his loyalty

C. strength and also what he did

D. wealth and excitement

13. This house ________ five rooms.

A. consists

B. consists of

C. is consisted

D. is consisted

14. If you still don't have an answer from the University of Iowa, why ________ call the admissions office?

A. you don't

B. not to

C. not

D. don't

15. I've decided to join ________ this club.

A. to

B. at

C. -

D. in

Đáp án

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
A A B A A D C B A B D A B C C

Trên đây là Trắc nghiệm Tiếng Anh trình độ B có đáp án số 1. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh từ cơ bản đến nâng cao khác như: Ôn tập Ngữ pháp Tiếng Anh, Luyện thi Tiếng Anh trực tuyến, luyện thi chứng chỉ C1, luyện thi chứng chỉ A2,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com. 

Đánh giá bài viết
2 309

Video đang được xem nhiều

Chứng chỉ B2 Xem thêm