Trắc nghiệm Tiếng Anh trình độ B có đáp án số 32

Luyện thi tiếng Anh trình độ B1 B2 có đáp án

Đề kiểm tra tiếng Anh chứng chỉ B1 B2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề luyện thi chứng chỉ B1, chứng chỉ B2 khung Châu Âu do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề luyện tập tiếng Anh gồm 20 câu trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau liên quan đến nhiều chủ điểm Ngữ pháp tiếng Anh cơ bản giúp bạn đọc ôn tập kiến thức hiệu quả.

1. You can join the club when you ________ a bit older.

(A) will have got

(B) will get

(C) get

(D) are getting

2. If you ________ your money to mine, we shall have enough.

(A) add

(B) combine

(C) join

(D) unite

3. I’ll phone as soon as I ________ to London.

(A) make

(B) get

(C) reach

(D) got

4. We decided ________ at home this afternoon.

(A) staying

(B) stayed

(C) stay

(D) to stay

5. He kept ________ the same thing again and again.

(A) repeat

(B) to repeat

(C) repeat to

(D) repeating

6. They ________ our party about eleven.

(A) leave

(B) left

(C) leaves

(D) have left

7. Paul ________ with us for about nine days by now.

(A) have lived

(B) has lived

(C) had lived

(D) lived

8. Last year I ________ all of my books in my office.

(A) keep

(B) kept

(C) have kept

(D) has kept

9. I’m afraid I ________ my gloves when I was walking home.

(A) lost

(B) will loose

(C) has lost

(D) have lost

10. Mark prefers cycling ________ driving.

(A) than

(B) for

(C) to

(D) as

11. Your sister used to visit you quite often, ________?

(A) didn’t she

(B) doesn’t she

(C) wouldn’t she

(D) hadn’t she

12. After the way she treated you, if I ________ in your place, I wouldn’t return the call.

(A) be

(B) am

(C) was

(D) were

13. I think that you had better ________ earlier so that you can get to class on time.

(A) to start to get up

(B) started getting up

(C) start getting up

(D) to get up

14. I have finished typing all ________ the last page.

(A) until

(B) but

(C) to

(D) for

15. There is no reason to ________ the man simply because you do not agree with him.

(A) insult and defame

(B) enhance and defame

(C) insult and deput

(D) animate and destroy

16. I’m a sharp cookie. There’s no way anybody can pull the wool over my ________.

(A) tissue

(B) eyes

(C) truth

(D) grass

17. If that firm wants to attract workers, it must ________ the pay.

(A) lower

(B) raise

(C) spread

(D) rise

18. The lung transplant operation was ________ complicated and the doctors had to take special care to ensure its success.

(A) broadly

(B) immediately

(C) extremely

(D) slightly

19. Anne’s boss is sometimes forgetful ________ the promises he has made.

(A) at

(B) with

(C) to

(D) of

20. I am glad so many people have passed the test. In fact, there were ________ who haven’t.

(A) little

(B) a little

(C) few

(D) a few

ĐÁP ÁN

1 - C 2 - A 3 - B 4 - D 5 - D 6 - B 7 - B 8 - B 9 - A 10 - C
11 - A 12 - D 13 - C 14 - B 15 - B 16 - B 17 - B 18 - C 19 - D 20 - C

Trên đây là Trắc nghiệm Tiếng Anh trình độ B có đáp án số 32. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh từ cơ bản đến nâng cao khác như: Ôn tập Ngữ pháp Tiếng Anh, Luyện thi Tiếng Anh trực tuyến, luyện thi chứng chỉ C1, luyện thi chứng chỉ A2,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 112
Chứng chỉ B2 Xem thêm