Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Home life hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 1 lớp 12

Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Home life hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 12 đi kèm đáp án.

Xem thêm: Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 12: Cultural Diversity hệ 7 năm CÓ ĐÁP ÁN

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 12 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 12

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh lớp 12 Unit 1 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 12 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 12Ngữ Văn lớp 12. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Home life

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the correct answer A, B, C or D:

1. Billy, come and give me a hand with cooking

A. help

B. prepared

C. be busy

D. attempt

2. Peter tried to his best and passed the driving test at the first ____________.

A. try

B. attempt

C. doing

D. aim

3. No shop can be completely __________ against thefts

A. confident

B. secure

C. close-knit

D. happy

4. There are always __________ boys around.

A. mischief

B. mischief maker

C. mischievous

D. A or B

5. It’s a general belief that men make house and women make _________.

A. family

B. home

C. water

D. spirit

6. Tony works the day ________.

A. way

B. shift

C. stage

D. period

7. My boss was very kind. He was very __________ when I was ill.

A. supportive

B. mischievous

C. busy

D. secure

8. You can go and play after you’ve your ___________.

A. shifts

B. chores

C. fields

D. businesses

9. UN leaders are working hard to find a peaceful __________ to the conflict.

A. decision

B. way

C. method

D. solution

10. He was looking at his parents _______________, waiting for recommendations.

A. obey

B. obedience

C. obedient

D. obediently

11. One of Vietnamese traditions is a belief in ______________ families and in preserving their cultures.

A. wealthy

B. secure

C. safe

D. close - kint

12. You should not burn ______________. you had better dig hole and bury it.

A. dishes

B. lab

C. garbage

D. shift

13. He was determined to give his family a secure and solid _____________.

A. base

B. floor

C. basement

D. ground

14. She earned extra money last year _____ several young children.

A. bringing into

B. caring for

C. taking on

D. bearing up

15. Our parents join hands to give us a nice house and a happy home.

A. deal with

B. manage

C. help together

D. work together

Exercise 2: Check word which has the meaning provided. Circle A or B

1. Ordinary job that must be done regularly.

A. work

B. chores

2. Doing what a person, law, or rule says you must do

A. disobedient

B. obedient

3. A period of work time in a factory, hospital, or other place where some people work during the day and some work at night.

A. shift

B. chore

4. A worried feeling that you get when you have to deal with a difficult or complicated situation

A. pressure

B. responsibility

5. Repair something that is broken or damaged so that it can be used again

A. end

B. mend

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Home life

Exercise 1: Choose the correct answer A, B, C or D:

1. A

2. B

3. B

4. C

5. B

6. B

7. A

8. B

9. D

10. D

11. D

12. C

13. A

14. B

15. C

Exercise 2: Check word which has the meaning provided. Circle A or B

1. B

2. B

3. A

4. A

5. B

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Home life hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 12 hay như Từ vựng Unit 1 lớp 12: Home life hệ 7 năm, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
4 609
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 12 Xem thêm