Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Life stories

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 1 lớp 12

Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Life stories do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 12 mới đi kèm đáp án.

Xem thêm: Bài tập Tiếng Anh lớp 12 Unit 1: Life stories nâng cao MỚI

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 12 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 12

Bài tập trắc nghiệm môn Anh lớp 12 Unit 1 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 12 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 12Ngữ Văn lớp 12. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Life stories

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Choose the correct answer A, B, C or D

1. Her ____________ to medicine was so great that she had little time for anything else.

A. importance

B. dedication

C. emphasis

D. reputation

2. In spite of having a peasant ________, Nguyen Hue had proved that he was really an excellent general, only gained victories.

A. situation

B. experience

C. condition

D. background

3. Some argue that the intellectual life of Bulgarians in the nineteenth century was ____ influenced by Russian culture.

A. superficially

B. mightily

C. terribly

D. strongly

4. When his mother showed him a newspaper article about a man dealing with a severe disability, Vujuice realized he wasn’t _________ in his struggles.

A. unique

B. lonely

C. alone

D. only

5. In 2004, Barack Obama was elected to the US Senate where he ____ a reputation as one of rising stars in the Democrat Party.

A. acquired

B. refrained

C. gained

D. highlighted

6. Oprah Winfrey has been an important role model for black American women, breaking down many invisible ____.

A. trends

B. gaps

C. obstacles

D. barriers

7. This school has an excellent __________ in the community.

A. image

B. reputation

C. name

D. opinion

8. Being stormy and sudden were the special characteristics in the battle _______ of Nguyen Hue.

A. method

B. approach

C. strategy

D. access

9. Hawking was honored with many ____ awards like the Gold Medal of the Royal Astronomical Society.

A. exceptional

B. imperative

C. indispensible

D. prestigious

10. Gia Long had to ____ many difficulties in his early life, as he became the target of rival groups attempting to wipe out the Nguyen clan completely

A. deal

B. cope

C. encounter

D. surpass

11. Emergency crews are ____ progress in fixing the broken levees, but they are in a desperate race to stop the flooding.

A. making

B. doing

C. getting

D. becoming

12. Japan is often quoted as the prime ____ of a modern industrial nation.

A. example

B. performer

C. instructor

D. pioneer

13. Peter is an artist himself and has some of his own very interesting ____ on sale in the shop.

A. create

B. creators

C. creations

D. creativity

14. Bill Gates’ __________ in donating large sums of money towards welfare activities is remarkable.

A. generosity

B. politeness

C. wealth

D. talent

15. We must continually evaluate the ____ of each change on the product as a whole.

A. performing

B. possibility

C. impact

D. affect

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Life stories

1. B

2. D

3. D

4. C

5. C

6. D

7. B

8. C

9. D

10. C

11. A

12. A

13. C

14. A

15. C

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Life stories. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 12 hay như Bài tập Tiếng Anh lớp 12 Unit 1: Life stories nâng cao, Bài tập Tiếng Anh 12 Unit 1 nâng cao: Life Stories.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 94
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 12 Xem thêm