Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11: Personal Experiences hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 2 lớp 11

Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11: Personal Experiences hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 11 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 11 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 11

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 11 Unit 1 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 11Ngữ Văn lớp 11. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11: Personal Experiences

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently to the others

1. A. money

B. notice

C. glance

D. ankle

2. A. looked

B. noticed

C. turned

D. helped

Exercise 2: Choose the word that has main stress placed differently from the others

1. A. floppy

B. embrace

C. cotton

D. idol

2. A. excited

B. interested

C. confident

D. memorable

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. The man looked ___________, and we thought he might be a pick-pocket

A. floppy

B. enthusiastic

C. stout

D. sneaky

2. He tried __________ to get an appointment with the director.

A. unsuccessful

B. without achievement

C. in pity

D. in vain

3. He felt _______ of his carelessness in the speech.

A. sociable

B. pitiful

C. apologetic

D. ashamed

4. In order to work with each other well, we must have __________ understanding.

A. two-way

B. interrelated

C. mutual

D. various

5. School days always __________ back sweet memories

A. send

B. bring

C. take

D. come

6. I think your preparations are ___________; You have to do something more interesting for the opening.

A. inadequate

B. disloyal

C. unfriendly

D. indecisive

7. Turn on the light so that I can ____________.

A. hear

B. see

C. taste

D. feel

8. Your _____________ is your ability to see clearly with your eyes.

A.vision

B. Feeling

C. sense

D. emotion

9. After the third lost match, we whole team felt ____________.

A. occupied

B. optimistic

C. dispirited

D. confused

10. I am ___________ at making speeches; not many people understand what I mean.

A. skilled

B. inept

C. comfortable

D. incapable

11. Many sweets are not good for children, because they have many artificial __________.

A. fragrance

B. tastes

C. smells

D. flavors

12. When we walked in, there was a long ___________ in their conversation. They must have been talking about us.

A. pause

B. break

C. stop

D. interval

Exercise 4: Supply the correct form of the words in brackets

1. He is one of my (relate) _______ living in Australia.

2. In (compare) ___________ with yours, my essay is less interesting.

3. (Shy) __________ is quite in common in teenagers.

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently to the others

1. D

2. C

Exercise 2: Choose the word that has main stress placed differently from the others

1. B

2. A

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. D

2. D

3. D

4. C

5. B

6. A

7. B

8. A

9. C

10. B

11. D

12. A

Exercise 4: Supply the correct form of the words in brackets

1. He is one of my (relate) ___relatives____ living in Australia.

2. In (compare) ____comparison_______ with yours, my essay is less interesting.

3. (Shy) ____Shyness______ is quite in common in teenagers.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11: Personal Experiences hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Từ vựng Unit 2 lớp 11: Personal Experiences hệ 7 năm, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 73
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 11 Xem thêm