Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11: Becoming Independent

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh Unit 3 lớp 11

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11: Becoming Independent do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 11 mới đi kèm đáp án.

Xem thêm: Bài tập Tiếng Anh lớp 11 Unit 3 nâng cao: Becoming Independent MỚI

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 11 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 11

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 11 Unit 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 11Ngữ Văn lớp 11. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11: Becoming Independent

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group

1. A. few

B. new

C. threw

D. knew

2. A. shield

B. cement

C. executive

D. spill

3. A. scheme

B. parachute

C. architect

D. psychology

Exercise 2: Choose the word which is different from the other in the position of primary stress

1. A. integral

B. terrific

C. museum

D. cathedral

2. A. recipe

B. candidate

C. instrument

D. commitment

Exercise 3: Choose the best answer

1. Those who have strong ____ skills are able to get on well with most types of people.

A. personal

B. interpersonal

C. matchmaking

D. potential

2. An example of ____ is when a child doesn't need anyone to remind him of what to do.

A. self-discipline

B. self-esteem

C. self-employment

D. self-educated

3. Independent learners become _________ adults who have faith in their abilities to succeed, achieve and overcome challenges

A. confident

B. over-confident

C. confidential

D. reluctant

4. Parents and teachers play a _________ role in helping children become independent

A. final

B. quick

C. deciding

D. decisive

5. Parents should learn how to teach their children personal ____________.

A. time-management

B. time management

C. timeline

D. timekeeping

6. Teens should have the ability to _________ loneliness

A. deal

B. cope with

C. set up

D. look after

7. During our courses, you write an independent living plan to meet individual needs, such as _________, meal planning, and financial management

A. self - esteem

B. self - examination

C. self - fulfillment

D. self - expression

8. The courses try to get young people to feel __________ in applying new skills in order to live independently.

A. sure

B. confident

C. excited

D. interesting

9. Messy desks and drawers take you much time _________ through piles of documents

A. search

B. on searching

C. searching

D. to search

10. It is important for children to learn self - sufficiency, develop high self - esteem and be _______ from early on in life.

A. motivated

B. motivational

C. motive

D. motivating

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group

1. C

2. A

3. B

Exercise 2: Choose the word which is different from the other in the position of primary stress

1. A

2. D

Exercise 3: Choose the best answer

1. B

2. A

3. A

4. D

5. B

6. B

7. A

8. B

9. D

10. A

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11: Becoming Independent. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Bài tập Tiếng Anh lớp 11 Unit 3 nâng cao: Becoming Independent, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 138
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 11 Xem thêm