Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 11: Volunteer Work hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 4 lớp 11

Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 11: Volunteer Work hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 11 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 11 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 11

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 11 Unit 4 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 11Ngữ Văn lớp 11. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 11: Volunteer Work

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has main stress placed differently from the others

1. A. voluntary

B. orphanage

C. comfortable

D. advantage

2. A. overcome

B. participate

C. volunteer

D. understand

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. A. handicapped

B. advantaged

C. organized

D. raised

2. A. wholly

B. wrap

C. write

D. who

3. A. mountain

B. country

C. drought

D. hour

Exercise 3: Choose the best answer

1. It's filthy in here! Are there any volunteers to help ______?

A. light up

B. clean up

C. clear up

D. take up

2. A lot of children participated in ______ performances.

A. raising-fund

B. fundraising

C. fundraise

D. funding-raise

3. They have no money and are forced to live on ______.

A. fund

B. saving

C. charity

D. donation

4. His kind words brought some ______ to the grieving parents.

A. sympathy

B. comfort

C. interest

D. gratitude

5. A(n) ______, is a person who is killed because of their political beliefs.

A. invalid

B. soldier

C. veteran

D. martyr

6. This scheme could be ______ for people in low incomes.

A. advantage

B. advantaged

C. advantageous

D. disadvantaged

7. This kind of organization is to give support, care and __________ to homeless people.

A. comfort

B. belief

C. enrollment

D. participant

8. After graduation, George decided to work in a small ______ town in the South.

A. remote

B. far

C. away

D. distance

9. Mark stands the best ________ to become the chairman next month

A. chance

B. opportunity

C. way

D. promotion

10. Did you see the notice “Entry ________!”

A. by requirement

B. in need

C. on purpose

D. on request

-The end-

Đáp án Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 11: Volunteer Work

Exercise 1: Choose the word that has main stress placed differently from the others

1. D

2. B

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. A

2. C

3. B

Exercise 3: Choose the best answer

1. B

2. B

3. C

4. B

5. D

6. C

7. B

8. A

9. A

10. D

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 11: Volunteer Work hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Từ vựng - Ngữ pháp Tiếng Anh lớp 11 Unit 4: Volunteer Work, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 77
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 11 Xem thêm