Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 11 Unit 3 Becoming Independent

1 338

Kỹ năng viết tiếng Anh là một trong kỹ năng quan trọng không thể thiếu đối với các em học sinh lớp 11. Tài liệu trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới luyện Writing theo từng đơn vị bài học kèm đáp án do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Bài tập Writing gồm các dạng bài viết lại câu tiếng Anh khác nhau như: Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi, Điền từ thích hợp hoàn thành bức thư, ... giúp các em học sinh cải thiện kỹ năng làm bài hiệu quả.

Tiếng Anh 11 Unit 3: Becoming Independent

Nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh lớp 11 năm 2019 - 2020, đề luyện tập kỹ năng viết tiếng Anh Unit 3 có đáp án dưới đây tổng hợp những cấu trúc tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh kiểm tra kiến thức bản thân hiệu quả.

Bài 1. Complete the letter by choosing the appropriate adjectives or nouns.

Dear Diana,

My parents and I are (1)…… to know that you passed the end-of-term examination. Congratulations! I think that with your excellence, your (2)……… to become a good doctor will come true.

My younger sister was really (3)………. to receive a hair curling machine from you on her birthday and she asked me to say “thank you” to you. However, she doesn't know the (4)…….. to use that machine. It seems (5)……. for her to use it.

I was relieved that your mother had recovered after a serious surgery. It was (6)………. to believe that she had to suffer from a severe disease for a long period of time. Please give her my love.

I am excited that you're going to visit my beautiful city. I want to show you my (7)……… to take you to famous places.

We're looking forward to seeing you. It will be (8)………. for me to welcome you to my house.

Write me soon and confirm your arrival date and time.

Love,

Sarah

Question 1: A. glad B. disappointed C. chance

Question 2:A. decisive B. dream C. advice

Question 3: A. surprised B. ability C. determined

Question 4: A. chance B. way C. permission

Question 5: A. difficult B. chance C. easy

Question 6: A. ambition B. hard C. relief

Question 7: A. willing B. willingness C. demand

Question 8: A. nice B. unreasonable C. necessity

Bài 2. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 9: I am looking forward to seeing you.

A. I don't have time to see you.

B. I will try to find some time to see you.

C. I should find some time to see you.

D. I am expecting to see you.

Question 10: I haven't got used to Indian food although I have lived here for three months.

A. I still find it strange to eat Indian food though I have lived here for 3 months.

B. Eating Indian food is one of the habits when I lived in Indian three months ago.

C. Because I still live in India, I find Indian food strange to eat.

D. I have to eat Indian food to get used to eat as I have to live in India.

Question 11: “Don't touch the hot cooker," my mother said.

A. My mother promised me to touch the hot cooker.

B. My mother warned me not to touch the hot cooker.

C. My mother suggested me not touching the hot cooker.

D. My mother reminded me of touching the hot cooker.

Question 12: Stop giving me a hard time, I could not do anything about it.

A. Don't make me feel guilty because I couldn't do anything about it.

B. I could not do anything about it because I am going through a hard time.

C. Going through a hard time doesn't help me do anything about it.

D. I couldn't do anything about it so I would stop.

Question 13: I hope you stay in touch with me even when you are back to the U.S.A.

A. I want you to stay with me and not to come back to the U.S.A.

B. I hope to meet you in the U.S.A.

C. I want us to be connected even if you are in the U.S.A.

D. I want to stay close to you so I will come to the U.S.A.

Question 14: Tom reviewed the lessons carefully. He could finish the test very well.

A. Tom reviewed the lessons carefully whereas he could finish the test very well.

B. Tom reviewed the lessons carefully; therefore he could finish the test very well.

C. If Tom reviewed the lessons carefully, he could finish the test very well.

D. Although Tom reviewed the lessons carefully, he could finish the test very well.

Question 15: There are many things I have to do before going home. Cleaning, packing and saying goodbye to you are some.

A. If I can do anything before going home, I will do the cleaning, packing and say goodbye to you.

B. Although I want to do many things before going home, I have done cleaning, packing and said goodbye to you.

C. There are many things I have to do before going home including cleaning, packing and saying goodbye to you.

D. Cleaning, packing and saying goodbye to you are everything I have to do before going home.

Đáp án

1. A 2. B 3. A 4. B 5. A 6. B 7. B 8. A
9. D 10. A 11. B 12. A 13. C 14. B 15. C  

Trên đây là Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 Unit 3 Writing part. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 338
Trắc nghiệm Tiếng Anh 11 mới Xem thêm