Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 11 Unit 4 Caring For Those In Need

1 226

Tiếng Anh 11 Unit 4: Caring For Those In Need

Đề ôn tập tiếng Anh lớp 11 chương trình mới Unit 4 kỹ năng Viết có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề luyện tập tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh ôn tập kiến thức trọng tâm hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences with given words

Dạng bài Dùng từ gợi ý viết thành câu hoàn chỉnh yêu cầu các em học sinh lớp 11 nắm chắc kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh Unit 4 đã học như: cấu trúc câu trực tiếp - gián tiếp, cấu trúc câu chủ động - bị động; cấu trúc với in order to, cấu trúc với not only but also, ...

Bài 1. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 1: "We'll give four million glasses of milk to thousands of disadvantaged children this year,” a dairy giant in Ha Noi said.

A. A dairy giant in Ha Noi wanted to give four million glasses of milk to thousands of disadvantaged children this year.

B. A dairy giant in Ha Noi suggested giving four million glasses of milk to thousands of disadvantaged children that year.

C. A dairy giant in Ha Noi promised to give four million glasses of milk to thousands of disadvantaged children that year.

D. A dairy giant in Ha Noi ordered to give four million glasses of milk to thousands of disadvantaged children that year.

Question 2: Hundreds of students in Can Tho crafted 800 paper lanterns for poor children in the last Mid-Autumn Festival.

A. Both the students and poor children in Can Tho crafted 800 paper lanterns in the last Mid-Autumn Festival.

B. 800 paper lanterns were crafted for poor children in the last Mid-Autumn Festival by hundreds of students in Can Tho.

C.Hundreds of students in Can Tho had 800 paper lanterns made for poor children in the last Mid-Autumn Festival.

D. Thanks to hundreds of students in Can Tho, poor children made 800 paper lanterns in the last Mid-Autumn Festival.

Question 3: Both disabled and non-disabled people can contribute to our community by doing voluntary work.

A. Doing voluntary work can make contribution to our community by both disabled and non-disabled people.

B. Either disabled or non-disabled people can make voluntary contribution to our community.

C. Not only disabled people but also non-disabled ones can contribute to our community by doing voluntary work.

D. With voluntary work, our community can contribute a lot thanks to both disabled and non-disabled people.

Question 4: Last week, a team of foreign volunteers launched a campaign to help students with disabilities.

A. Last week, a team of foreign volunteers set up a campaign for students with disabilities to join in.

B. Last week, students with disabilities volunteered to launch a campaign with the help of a team of foreign volunteers.

C. Last week, both a team of foreign volunteers and students with disabilities launched a campaign.

D. Last week, a campaign was launched to help students with disabilities by a team of foreign volunteers.

Question 5: Two European philanthropists have spent more than a year walking from their continent to Asia to raise funds for needy children in Viet Nam

A. Funds were raised for needy children in Viet Nam by a one-year-walk from their continent to Asia by two European philanthropists.

B. In order to raise funds for needy children in Viet Nam, two European philanthropists have spent more than a year walking from their continent to Asia.

C. Two European philanthropists have been walking from their continent to Asia for more than a year because of needy children in Viet Nam.

D. Two European philanthropists walked from their continent to Asia more than a year ago to raise funds for needy children in Viet Nam.

Đáp án

1. C 2. B 3. C 4. D 5. B

Bài 2. Mark the letter A, B, C or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Dạng bài tập Nối hai câu đã cho thành một câu hoàn chỉnh tổng hợp những cấu trúc nối câu xuất hiện trong Unit 4 như: nối 2 câu bằng mệnh đề quan hệ, đại từ quan hệ như Who, Which, Whose, Whom, ... ;Nối câu lược bỏ mệnh đề quan hệ;Nối câu sử dụng mệnh đề thời gian như Since, ....

Question 6: The program about the campaign drew the participation of 25 companies and sponsors in the city. It was broadcast live on HTV9 channel last night.

A. Although it was broadcast live on HTV9 channel last night, the program about the campaign only drew the participation of 25 companies and sponsors in the city.

B. The program about the campaign, which was broadcast live on HTV9 channel last night, drew the participation of 25 companies and sponsors in the city.

C. The program about the campaign not only drew the participation of 25 companies and sponsors in the city but it was also broadcast live on HTV9 channel last night.

D. The program about the campaign was broadcast live on HTV9 channel last night in order to draw the participation of 25 companies and sponsors in the city.

Question 7: A Vietnamese ex-student of Oxford University has established a foundation. This aims to construct bridges to facilitate travel in isolated communities.

A. A Vietnamese ex-student of Oxford University has established a foundation to construct bridges to facilitate travel in isolated communities.

B. A Vietnamese ex-student of Oxford University who has established a foundation constructed bridges to facilitate travel in isolated communities.

C. Bridges are constructed to facilitate travel in isolated communities by a Vietnamese ex-student of Oxford University who has established a foundation.

D. If a Vietnamese ex-student of Oxford University has established a foundation, he will construct bridges to facilitate travel in isolated communities.

Question 8: A man in Quang Nam has launched a solo effort to fund raise for a young girl. Her parents died in a tragic waterway accident.

A. A man in Quang Nam whose parents died in a tragic waterway accident has launched a solo effort to fundraise for a young girl.

B. A man in Quang Nam has launched a solo effort to fund raise for a young girl whose parents died in a tragic waterway accident.

C. In order to fund raise for a young girl, a man whose parents died in a tragic waterway accident has launched a solo effort.

D. When a man in Quang Nam has launched a solo effort to fund raise for a young girl, her parents died in a tragic waterway accident.

Question 9: They wanted to provide clarity and publicity. Therefore, they listed all donors' names along with their amount of contribution and their photos.

A. In order to list all donors' names along with their amount of contribution and their photos, they wanted to provide clarity and publicity.

B. Only when they provided clarity and publicity did they list all donors' names along with their amount of contribution and their photos.

C. They either provided clarity and publicity or listed all donors' names along with their amount of contribution and their photos.

D. They provided clarity and publicity by listing all donors' names along with their amount of contribution and their photos.

Question 10: Niggli first visited Viet Nam in 1999. He has been a generous sponsor of underprivileged Vietnamese children since then.

A. Before visiting Viet Nam in 1999, Niggli has been a generous sponsor of underprivileged Vietnamese children.

B. Niggli has been a generous sponsor of underprivileged Vietnamese children since his first visit to Viet Nam in 1999.

C. Niggli first visited Viet Nam in 1999 when he has been a generous sponsor of underprivileged Vietnamese children.

D. When he first visited Viet Nam in 1999, Niggli had been a generous sponsor of underprivileged Vietnamese children.

Question 11: I spent a long time getting over the disappointment of losing the match.

A. It took me long to stop disappointing you.

B. Getting over the disappointment took me a long time than the match.

C. Losing the match disappointed me too much.

D. It took me long to forget the disappointment of losing the match.

Question 12: “If I were you, I would go to the doctor.” David said to Claudia.

A. David advised Claudia not to go to the doctor.

B. David told Claudia that he would go to see the doctor.

C. David advised Claudia to go to the doctor.

D. David told Claudia to become a doctor.

Question 13: The old man is working in this factory. I borrowed his bicycle yesterday.

A. The old man whom I borrowed his bicycle yesterday is working in this factory.

B. The old man whom is working in this factory I borrowed his bicycle yesterday.

C. The old man whose bicycle I borrowed yesterday is working in this factory.

D. The old man is working in this factory which I borrowed his bicycle yesterday

Question 14: The girl forgot to set the alarm clock. Therefore, she is in a hurry now.

A. The girl is not in a hurry now although she forgot to set the alarm clock.

B. The girl is not in a hurry now in spite of forgetting to set the alarm clock

C. The girl forgot to set the alarm clock because she is in a hurry now.

D. The girl is in a hurry now because she forgot to set the alarm clock.

Question 15: Henry tasted the pleasures of modern city life. Then he found life in his village hard and unattractive.

A. Having tasted the pleasures of modern city life, Henry found life in his village hard and unattractive.

B. After Henry found life in his village hard and unattractive, he tasted the pleasures of modern city life.

C. If Henry had tasted the pleasures of modern city life, he would have found life in his village hard and unattractive.

D. Although Henry tasted the pleasures of modern city life, he found life in his village hard and unattractive.

Đáp án

6. B 7. A 8. B 9. D 10. B
11. D 12. C 13. C 14. D 15. A

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 11 mới Unit 4 Writing part kèm đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 226
Trắc nghiệm Tiếng Anh 11 mới Xem thêm