Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 12 Unit 6 Endangered Species

Tiếp nối bộ tài liệu bài tập Unit 6 lớp 12 theo từng chuyên đề tiếng Anh (Ngữ âm - Ngữ pháp - Kỹ năng đọc - Kỹ năng viết), bài tập Writing tiếng Anh Unit 6: Endangered Species có đáp án được biên tập bám sát chủ đề Những loài động vật có nguy cơ tuyệt chủng giúp các em học sinh lớp 12 ôn tập những cấu trúc câu xuất hiện trong bài hiệu quả.

Tiếng Anh 12 Unit 6: Endangered Species

Bài tập Unit 6 tiếng Anh 12 mới phần Writing có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 12 mới theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề ôn tập Unit 6 lớp 12 được biên tập dưới nhiều hình thức trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau như: Sắp xếp những từ đã cho thành câu hoàn chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi. Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences with given words

Question 1: Many people think the money spent on protecting__________species should be used for improving the lives of the local people.

A. danger

B. endangered

C. endanger

D. in danger of

Question 2: Animals classified as CR on the conservation status scale are in danger of__________

A survive

B. produce

C. extinction

D. rare

Question 3: Old people and children are particularly__________ to lung diseases in the cold weather.

A. vulnerable

B. set up

C. influence

D. tame

Question 4: Elephants are usually ___________ for their tusks, while rhinos are killed for their horns.

A domestic

B. exposed

C. solemn

D. poached

Question 5: This river used to have the greatest__________ of freshwater fish in the country, but now very few species are found here.

A. pollution

B. offspring

C. diversity

D. encourage

Rearrange the sentences to make meaningful sentences

Question 6: Many/ have been/ organizations/ set up/ funds/ and/ have been/ raised.

A. Many organizations have been set up and funds have been raised.

B. Many funds have been set up and organizations have been raised.

C. Many have been raised funds and have been set up organizations.

D. Many funds, organizations have been set up and have been raised.

Question 7: What exactly/ the/ is/ air pollution/ of/ influence/ on human beings?

A. What exactly the air pollution is influence of on human beings?

B. What exactly the influence of air pollution is on human beings?

C. What exactly is the influence of air pollution on human beings?

D. What exactly is the air pollution of influence on human beings?

Question 8: We/ always/ grateful/ are/ to/ donations/ receive?

A. We always are grateful to receive donations.

B. We are always grateful to receive donations.

C. We are always receive to grateful donations.

D. We are always grateful receive to donations

Question 9: Oil spills/ having/ are/ a devasting/ coral reefs/ on/ in the ocean.

A. Oil spills having a devasting corals reefs are effect on in the ocean.

B. Oil spills are having effect on a devasting coral reefs in the ocean.

C. Oil spills are having devasting effect on a coral reefs in the ocean.

D. Oil spills are having a devasting effect on coral reefs in the ocean.

Question 10: This kind/ whale/ of/ becoming/ is/ extinct.

A. This kind whale of is becoming extinct.

B. This kind is becoming of extinct whale.

C. This kind of whale is becoming extinct.

D. This kind becoming extinct is whale.

Rewrite sentences without changing the meaning

Question 11: There'll be a bus later on, but we might as well walk.

A. We are quite ready to walk.

B. We would much prefer to wait for the bus.

C. We'll have to walk because the bus is late.

D. We think we will be late if we walk.

Question 12: May I suggest Monday for our trip to Bristol?

A. I think we must go to Bristol on Monday.

B. I think we would be allowed to go to Bristol on Monday.

C. I think Monday is the only day we can manage for the trip.

D. I think Monday would be a good day for us to go to Bristol.

Question 13: Mrs Smith said, "Sam may have gone to the library. "

A. Mrs Smith knew Sam had gone to the library.

B. Mrs Smith wasn't sure where Sam had gone.

C. Sam was allowed to go to the library.

D. Sam had certainly not gone to the library.

Question 14: " Don’t place those acid bottles near the table. " He said to me

A. He blamed me for having placed those acid bottles near the table.

B. He thanked me for not placing those acid bottles near the table.

C. He begged me to place those acid bottles near the table.

D. He told me not to place those acid bottles near the table.

Question 15: The farmer couldn’t afford to buy the car.

A. The farmer didn’t buy the car though he had enough money.

B. The car was too expensive for the farmer to buy

C. The farmer could have bought the car but he didn’t

D. The car wasn’t expensive, so the farmer could buy it.

Đáp án

1 - B 2 - C 3 - A 4 - D 5 - C
6 - A 7 - C 8 - B 9 - D 10 - C
11 - A 12 - D 13 - B 14 - D 15 - B

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 12 Unit 6 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
2 522
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 12 Xem thêm