Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 12 Unit 7 Artificial Intelligence

1 35

Tài liệu bài tập tiếng Anh lớp 12 chương trình mới Unit 7 phần Writing có đáp án được biên tập bám sát nội dung bài học Unit 7 Artificial Intelligence giúp các em học sinh lớp 12 ôn tập lại kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm Unit 7 hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu phục vụ việc việc học tập và giảng dạy.

Tiếng Anh Unit 7 lớp 12: Artificial Intelligence

Đề ôn tập kỹ năng viết tiếng Anh 12 mới Unit 7 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit mới nhất do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 12 gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 12 khác nhau như Chọn đáp án đúng; Sắp xếp những từ đã cho thành câu hòa chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi giúp các em học sinh lớp 12 cải thiện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences with given words

Question 1: Today there are a lot of career_______ for school leavers to choose between.

A. options

B. findings

C. choices

D. business

Question 2: If you have_______ job experience, it will be an advantage when applying for a job.

A. tailor

B. relevant

C. style

D. measure

Question 3: A beauty salon___________ in hair and beauty treatment is looking for part-time shop assistants.

A. special

B. specially

C. specialism

D. specialising

Question 4: Being friendly and easy to talk to, he is seen as a/an ________ manager.

A. fastidious

B. approachable

C. complaisant

D. easy

Question 5: You can ________ tasks when you deal with the most important task first.

A. ignore

B. overlook

C. disregard

D. prioritise

Rearrange the sentences to make meaningful sentences

Question 6: China does not/ ban/ these weapons/which/ has raised/want to/ questions about its/ exact position.

A. China does not ban the weapons, which has raised question about its want to exact position.

B. China does not the weapons want to ban, which has raised exact position question about its.

C. China does not question about its these weapons want to ban, which has raised exact position.

D. China does not want to ban the development of these weapons, which has raised questions about its exact position.

Question 7: Scientists and tech companies/ to prevent/ these weapons/ have a responsibility / from becoming reality/ also.

A. Scientists and tech companies to prevent these weapons also from becoming reality have a responsibility.

B. Scientists and tech companies also have a responsibility to prevent these weapons from becoming reality.

C. Scientists and tech companies have a responsibility from becoming reality to prevent the weapons also.

D. Scientists and tech companies from becoming reality also have a responsibility to prevent these weapons

Question 8: We/stopping/ the development of/ have /a role to/Killer Robots/play in.

A. We play in the development of Killer Robots have a role to stopping.

B. We stopping the development of Killer Robots play in have a role to.

C. We have a role to play in stopping the development of Killer Robots.

D. We stopping have a role to play in the development of Killer Robots.

Question 9: The government/ to help/two new/ has developed/ initiatives/ bridge this gap.

A. The government has developed two new initiatives to help bridge this gap.

B. The government has developed to help bridge this gap two new initiatives.

C. The government to help bridge this gap has developed two new initiatives.

D. The government has develope initiatives two new to help bridge this gap.

Question 10: There are/ number of/ defense/ a / collaborations / between / and / academic institutions/ growing/ in China.

A. There are number of a academic institutions defense a collaborations between growing in China.

B. There are number of growing collaborations between defense and a academic institutions in China.

C. There are growing number of a collaborations defense between and academic institutions in China

D. There are a growing number of collaborations between defense and academic institutions in China.

Rewrite sentences without changing the meaning

Question 11: "You should find out more information about the company offering the job."

A. My best friend advised me to find out more information about the company offering the job.

B. My best friend thanked me for finding out more informatioon about the company offering the job.

C. My best friend begged me to find out more information about the company offering the job.

D. My best friend blamed me for finding out more informatioon about the company offering the job.

Question 12: "I'll cook dinner and do the washing-up when you work night shifts."

A. Her roommate reminded me of cooking dinner and doing the washing-up when you work night shifts.

B. Her roommate offered to cook dinner and do the washing-up when she worked night shifts.

C. Her roommate ordered me to cook dinner and do the washing-up when you work night shifts.

D. Her roommate insisted that cook dinner and do the washing-up when you work night shifts.

Question 13: " Why don’t we go out for dinner tonight?" said Jim.

A. Jim suggested going out for dinner that night.

B. Jim refused to go out for dinner that night.

C. Jim denied going out for dinner that night.

D. Jim promised to go out for dinner that night.

Question 14: “Don’t talk in class. ” the teacher said to his students.

A. The teacher told his students do not talk in class.

B. The teacher told his students did not talk in class.

C. The teacher told his students not to talk in class.

D. The teacher told his students not talking in class.

Question 15: "Don't waste time on the Internet. Find a job to see how hard real life is."

A. His father begged him to not waste time on the Internet.and to find a job to see how hard real life is."

B. His father told him not to waste time on the Internet and to find a job to see how hard real life is.

C. His father told him to waste time on the Internet and to find a job to see how hard real life is.

D. His father suggested him to waste time on the Internet and to find a job to see how hard real life is.

Đáp án:

1 - A 2 - B 3 - D 4 - B 5 - D
6 - D 7 - B 8 - C 9 - A 10 - D
11 - A 12 - B 13 - A 14 - C 15 - B

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 12 mới Unit 7 Writing có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 35
Trắc nghiệm Tiếng Anh 12 mới Xem thêm