Trắc nghiệm Writing Tiếng Anh lớp 9 Unit 2 City Life

1 181

Tiếng Anh 9 Unit 2 City Life

Nằm trong bộ đề trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 theo Unit trên VnDoc, đề luyện tập tiếng Anh Unit 2 chuyên đề kỹ năng viết có đáp án dưới đây gồm 15 câu trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh ôn tập những cấu trúc tiếng Anh quan trọng có trong bài học hiệu quả. 

Choose the best option to complete the sentences.

Question 1: As she did so, her parents became ...............

A. the angriest

B. the most angry

C. the more angry

D. angrier and angrier

Question 2: People should eat ............... and do ............. to reduce the risk of heart disease.

A. less fat/ more exercise

B. less and less fat/ the more exercise

C. the less fat/ the more exercise

D. fatter/ more exercise

Question 3: He spent a year in India and loves spicy food ............... the food is, ............... he likes it.

A. The hotter/ the more and more

B. The hotter/the more

C. The more and more hot/ the more

D. The hottest/ the most

Question 4: Of course you can come to the party ...............

A. The more the merrier

B. The more and the merrier

C. The more and merrier

D. The more and more merrier

Question 5: I feel ............... I did yesterday.

A. much more tired than

B. many more tired than

C. as many tired as

D. as more tired as

Question 6: She is ............... a spectator.

A. more an athlete than

B. more of an athlete than

C. an athlete more than

D. an athlete of more than

Question 7: His house is ............... mine.

A. twice as big as

B. as twice big as

C. as two times big as

D. as big as twice

Question 8: ................ live in Ho Chi Minh City than in the whole of the rest of the country.

A. As much as people

B. More people

C. As many as people

D. People more

Question 9: It gets ............... to understand what the professor has explained.

A. the more difficult

B. more difficult than

C. difficult more and more

D. more and more difficult

Question 10: You must drive more slowly in built up areas ............... you drive in the city, it is ............... that you will have an accident.

A. The faster and faster/ the more

B. The faster/ the more probable

C. The more and more fast/ the more and more probable

D. The more fastly/ the probable

Question 11: The party was ............... I had expected.

A. more a hundred times funny than

B. a hundred times funny more than

C. a hundred times funnier than

D. a hundred times more funny than

Question 12: He finds physics ............... other science subjects.

A. far more difficult than

B. many more difficult than

C. too much more difficult than

D. more much difficult than

Question 13: ............... he drank, ................ he became.

A. More/ more violent 

B. The most/ the most violent 

C. The more/ the more violent

D. The less/ less violent

Question 14: Mary was ............... of the two sisters.

A. the clever

B. as clever as

C. the cleverer

D. the cleverest

Question 15: French is a ............... language to learn than English is.

A. difficult

B. more difficult

C. most difficult

D. more and more difficult

Đáp án

1. D 2. A 3. B 4. A 5. A 6. B 7. A 8. B
9. D 10. B 11. C 12. A 13. C 14. C 15. B  

Trên đây là Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 9 thí điểm Unit 2. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 181
Trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Xem thêm