Bài tập tiếng Anh lớp 7 Unit 11 Travelling in the future

Bài tập Unit 11 lớp 7 Travelling in the future có đáp án

Bài tập tiếng Anh 7 Unit 11 Travelling in the future có đáp án nằm trọng bộ bài tập tiếng Anh lớp 7 chương trình mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra Unit 11 lớp 7 Travelling in the future có đáp án được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh lớp 7 mới giúp các em ôn tập tại nhà hiệu quả.

I. Find the word which has a different sound in the part underlined

1.

A.

fear

B.

hear

C.

heart

D.

dear

2.

A.

stupid

B.

student

C.

studio

D.

study

3.

A.

sky

B.

fly

C.

by

D.

hymn

4.

A.

vehicle

B.

rehearse

C.

helicopter

D.

perhaps

5.

A.

brother

B.

thick

C.

that

D.

they

6.

A.

cheer

B.

champagne

C.

parachute

D.

machine

7.

A.

traffic

B.

same

C.

crash

D.

jam

8.

A.

let

B.

jet

C.

vehicle

D.

success

9.

A.

hospital

B.

doctor

C.

pollution

D.

tomorrow

10.

A.

foot

B.

scooter

C.

shoot

D.

food

II. Find which word does not belong to each group.

1.

A.

automatic

B.

driverless

C.

pilotless

D.

man

2.

A.

sailor

B.

boat

C.

ship

D.

train

3.

A.

pedal

B.

drive

C.

ride

D.

sail

4.

A.

flying

B.

plane

C.

helicopter

D.

car

5.

A.

underwater

B.

submarine

C.

taxi

D.

ocean

III. Choose the best answer (A, B, C or D).

1. This is Linda’s hat, and those shoes are _______________.

A. our

B. hers

C. her

D. their

2. It will be ____________ to ride a jet pack in bad weather because it doesn’t have a roof.

A. comfortable

B. pleasant

C. unpleasant

D. enjoyable

3. A sky safety system can help cars to _____________ traffic jams and crashes.

A. use

B. have

C. prevent

D. take

4. The white cat is Helen’s, and the black cat is ________________.

A. I

B. my

C. mine

D. of mine

5. We try to make the future green by using vehicles or kinds of energy that are _________.

A. environmentally friendly

B. environment friendly

C. environmentally friendship

D. environmental friendly

6. Skycycling tubes will be easy_____________.

A. ride

B. to drive

C. drive

D. to ride

7. I think we ______________ have electric taxis very soon.

A. may

B. might

C. will

D. would

8. With teleportation, you disappear at a place, and then _________ in another place seconds later.

A. reappear

B. reappears

C. appears

D. appeared

9. Every day over 1,000 new cars add to the city and the city of over 20 million
people is getting more and more _____________.

A. difficult

B. famous

C. expensive

D. gridlocked

10. My brother and I often come to school ___________ foot.

A. at

B. in

C. by

D. on

11. With the Segway, the driver pulls the handle to go back or pushed it to go_________.

A. fly

B. forward

C. round

D. backward

12. The Segway, which is a ____________ vehicle, will be a success.

A. two-wheels

B. two wheels

C. two wheel

D. two-wheeled

13. Do you think the _____________ price will increase next month?

A. gases

B. fossil fuel

C. fuel

D. natural gases

14. People won’t use flying cars ____________ the year 2050.

A. after

B. before

C. during

D. until

15. Which _______________ of transport do you think will be used in the future?

A. mean

B. means

C. meanings

D. meaning

16. A jet pack doesn’t ____________ a lot of space.

A. occur

B. bring

C. take

D.have

17. The city is facing serious _____________ problems.

A. pollution

B. polluted

C. pollute

D. pollutant

18. We will use more _____________ energy in the future.

A. sun

B. sunny

C. solar

D. sunlight

19. We are looking for types of vehicles that help us to avoid ____________.

A. walking

B. traffic jams

C. rush hours

D. traffic

20. We believe that urban transport pods can travel __________ around 30kph.

A. in

B. at

C. with

D. on

ĐÁP ÁN

I. Find the word which has a different sound in the part underlined

1 - C; 2 - D; 3 - D; 4 - A; 5 - B;

6 - A; 7 - B; 8 - C; 9 - C; 10 - A;

II. Find which word does not belong to each group.

1 - D; 2 - A; 3 - A; 4 - A; 5 - C;

III. Choose the best answer (A, B, C or D).

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - C; 5 - A;

6 - B; 7 - C; 8 - A; 9 - D; 10 - D;

11 - B; 12 - D; 13 - A; 14 - D; 15 - B;

16 - C; 17 - A; 18 - C; 19 - B; 20 - B;

Trên đây là nội dung Bài tập tiếng Anh lớp 7 thí điểm Unit 11: Travelling in the future (số 1). Ngoài ra, để chuẩn bị cho kì thi học kì 2 sắp tới, mời các em tham khảo thêm các tài liệu tiếng Anh được cập nhật liên tục trên VnDoc.com như: Giải bài tập Tiếng Anh 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Giải SBT Tiếng Anh 7, Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 7 trực tuyến...

Để tiện trao đổi, chia sẻ kinh nghiệm về giảng dạy và học tập các môn học lớp 7, VnDoc mời các thầy cô giáo, các bậc phụ huynh và các bạn học sinh truy cập nhóm riêng dành cho lớp 7 sau: Nhóm Tài liệu học tập lớp 7. Rất mong nhận được sự ủng hộ của các thầy cô và các bạn.

Đánh giá bài viết
9 9.676
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm