Bài tập Unit 8 lớp 11 Our world heritage sites

Bài tập tiếng Anh 11 Unit 8 Our world heritage sites có đáp án

Bài tập tiếng Anh Unit 8 lớp 11 Our world heritage sites có đáp án nằm trọng bộ bài tập tiếng Anh 11 theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra Unit 8 Our world heritage sites có đáp án đươc biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh lớp 11 giúp các em ôn tập Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả.

Use the word given in capitals at the end of each line to form the word that fits in the gap in the same line.

1. Cuc Phuong National Park is also a(n) ______________ zone of fauna. (ABUNDANCE)

2. A number of caves in Huong Son Complex are __________ sites belonging to the Hoa Binh Culture dated back to over 10,000 years. (ARCHAEOLOGY)

3. Set in a quiet environment, Hoi An is _________ by peaceful villages that have crafts such as carpentry, bronze making, and ceramic. (SURROUNDING)

4. Phong Nha - Ke Bang National Park is one of the finest and most ___________ examples of a complex limestone landform in Southeast Asia. (DISTINCT)

5. The __________ work in Con Moong Cave area has been carried out for several years. (EXCAVATE)

Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

1. The guest on our show is the youngest golfer ____ the Open.

A. won

B. to win

C. being won

D. winning

2. I have a message for people ____ by the traffic chaos.

A. to delay

B. who delaying

C. delayed

D. who delay

3. The ____ items in Con Moong Cave are now kept in Thanh Hoa Museum for preservation and displaying work.

A. excavating

B. excavated

C. excavation

D. excavator

4. The Citadel of the Ho Dynasty is the only stone citadel in Southeast Asia ____ of large limestone blocks.

A. constructing

B. which constructed

C. to construct

D. to be constructed

5. Emma Thompson is the most famous actress ____ on the stage here.

A. appeared

B. appear

C. appearing

D. to appear

6. Have you visited the pagodas ____ on Tran Phu Street in Hoi An.

A. to lie

B. lying

C. lain

D. lie

7. The Temple of Preah Vihear in Cambodia is composed of a series of sanctuaries ____ by a system of pavements and starcases over an 800 metre long axis.

A. linked

B. linking

C. to link

D. being linked

8. Cat Ba is also rich of cultural festivals and traditions that are highly potential for ____ and development.

A. research

B. growth

C. conservation

D. promotion

9. Irresponsible tourists damaged the archaeological site and some of the relics ____ back to the last ruling dynasty.

A. to date

B. dating

C. to be dated

D. date

10. The ancient houses ____ by the fire are now under reconstruction.

A. to destroy

B. destroying

C. destroyed

D. destroy

Choose the correct words to complete the sentences.

1. Scholars believe that there are still relics buried under the tomb and awaiting excavation / heritage.

2. Lack of preservation / customer of this heritage building has resulted in damage to its walls.

3. The best part of our trip to the national park was the tour to many ancient / antiques ruins.

4. Phong Nha - Ke Bang has a complex geological / biological structure with different varieties of stone

5. The ruling scholar / dynasty was responsible for reuniting the kingdom.

Rewrite the following sentences using present participle, past participle or to-infinitive.

1. Maxicorp were the only company which replied my letter.

Maxicorp _______________________________

2. Do you know the man who is talking to my father?

Do ____________________________

3. Applications which were sent after 23rd will not be considered.

Applications ____________________________

4. We have a lot of exercises which we have to do tonight.

We _________________________________

5. Studies of her son are the most important thing that she cares about.

Studies ____________________________

ĐÁP ÁN

Use the word given in capitals at the end of each line to form the word that fits in the gap in the same line.

1 - abundant; 2 - archaeological; 3 - surrounded; 4 - distinctive; 5 - excavation;

Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

1 - B; 2 - C; 3 - B; 4 - D; 5 - D; 

6 - B; 7 - A; 8 - C; 9 - B; 10 - C; 

Choose the correct words to complete the sentences.

1 - excavation; 2 - preservation; 3 - ancient; 4 - geological; 5 - dynasty; 

Rewrite the following sentences using present participle, past participle or to-infinitive.

1 - Maxicorp were the only company to reply my letter.

2 - Do you know the man talking to my father?

3 - Applications sent after 23rd will not be considered.

4 - We have a lot of exercises to do tonight.

5 - Studies of her son are the most important thing to care about.

Download Đề thi & Đáp án tại: Đề kiểm tra tiếng Anh 11 Unit 8 Our World heritage sites có đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Để chuẩn bị tốt cho năm học 2020 - 2021 sắp tới, mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh và các em học sinh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu học tập lớp 11 để tham khảo thêm nhiều tài liệu các môn học khác nhau.

Đánh giá bài viết
1 2.307
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 11 Xem thêm