Bài tập Unit 8 lớp 12 The world of work

Bài tập tiếng Anh 12 Unit 8 The world of work có đáp án

Bài tập tiếng Anh Unit 8 lớp 12 The world of work có đáp án nằm trọng bộ bài tập tiếng Anh 12 theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra Unit 8 The world of work có đáp án đươc biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh lớp 12 giúp các em ôn tập Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả.

Fill in the blank with a suitable preposition.

1. Employers will have a _______ review of your resume and covering letter before deciding if you are a good enough choice for a job.

2. The explosion of data in social networks, and recruiting networks has created a new world of employee data _______ the enterprise.

3. As a flight attendant you should be intellectual because you may serve or have conversations _____ presidents, superstars, or successful entrepreneurs.

4. List the highest priority phrases at the beginning _________ your qualification descriptions to get the most attention.

5. Soft skills have the greatest impact __________ an employer's perception of a potential employee.

Give the correct form of the words to complete the following sentences.

1. Flight __________ need good vision and hearing. ATTEND

2. First things first, you must love __________ and flying. AVIATE

3. Now layoffs are more common, so part-time __________ are more common. POSITION

4. More ___________ can live away from their work. WORK

5. ________ did not trust those who change jobs every few years. EMPLOY

Choose the best one (A, B, C or D) to complete the sentence or replace the underlined word.

1. The mother told her son ____ so impolitely.

A. not behaving

B. not to behave

C. did not behave

D. not behave

2. She said she ____ collect it for me after work.

A. would

B. did

C. will

D. had

3. He asked me where I ____.

A. have studied

B. study

C. am studying

D. studied

4. Almost half of the ____ are perfectly suitable for the vacancy.

A. employees

B. competitors

C. candidates

D. applications

5. Networking tools like LinkedIn, Facebook, and Glassdoor enable people to easily ____ the market for new job opportunities.

A. test

B. monitor

C. find

D. consider

6. The man wanted to avoid ____ on security cameras.

A. to see

B. being seen

C. seeing

D. to be seen

7. Peter said that he had lived in London four years ____.

A. then

B. ago

C. before

D. later

8. John asked me ____ in English.

A. what does this word mean

B. what that word means

C. what did this word mean

D. what that word meant

9. There has been an increase in job ____, which is when two people agree to divide a full-time job into part-time jobs.

A. dividing

B. separating

C. cutting

D. sharing

10. You should ____ your resume and covering letter so they are as close a match as possible to the job.

A. alter

B. change

C. direct

D. tailor

Rewrite the following sentences.

1. He said "I have already read this book".

He __________________________

2. Join said to his sister "I want to buy a gift for our mother".

Join __________________________

3. Mrs. Brown said "Where are they living?"

Mrs. Brown __________________________

4. "Do you know the girl over there?" Tom said.

Tom __________________________

5. Mother said "Nam, why don't you go to bed?"

Mother __________________________

ĐÁP ÁN

Fill in the blank with a suitable preposition.

1 - thorough; 2 - outside; 3 - with; 4 - of; 5 - on;

Give the correct form of the words to complete the following sentences.

1 - attendants; 2 - aviation; 3 - positions; 4 - workers; 5 - employers;

Choose the best one (A, B, C or D) to complete the sentence or replace the underlined word.

1 - B; 2 - A; 3 - D; 4 - C; 5 - B;

6 - B; 7 - C; 8 - D; 9 - D; 10 - D;

Rewrite the following sentences.

1 - He said that he had already read that book.

2 - Join told his sister that he wanted to buy a gift for their mother.

3 - Mrs. Brown asked where they were living.

4 - Tom asked me if I knew the girl over there.

5 - Mother told Nam to go to bed.

Download Đề thi & Đáp án tại: Đề kiểm tra tiếng Anh 12 Unit 8 The World of work có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 12 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 12 các môn năm 2020 - 2021.

Đánh giá bài viết
1 873
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 12 Xem thêm