Bài tập Unit 8 lớp 7 Films có đáp án

Bài tập tiếng Anh lớp 7 Unit 8 Films có đáp án

Bài tập tiếng Anh Unit 8 lớp 7 Films có đáp án nằm trọng bộ bài tập tiếng Anh 7 theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 7 Unit 8 Films có đáp án tổng hợp những dạng bài tập tiếng Anh lớp 7 chương trình mới thường gặp giúp các em nâng cao những kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả.

Choose the correct answer to complete each following sentence by circling A, B, C or D.

1. I was __________ to learn that the director of that gripping film has won the first prize.

A. interest

B. interests

C. interested

D. interesting

2. The film was so __________. However, my father saw it from beginning to end.

A. interesting

B. exciting

C. boring

D. fascinating

3. We were __________ with the latest film of that director.

A. satisfied

B. satisfactory

C. satisfying

D. satisfy

4. It is a __________ game. It makes me bored.

A. boring

B. bored

C. bore

D. boredom

5. I have never felt as __________ as I did when I watched that horror film.

A. terrify

B. terrified

C. terrifying

D. terrible

6. Not many people went to see the film; __________, it received good reviews from critics.

A. although

B. but

C. despite

D. however

7. Let’s go to the Victor Cinema. I’m sure you’ll find the film __________.

A. excites

B. excite

C. excited

D. exciting

8. Last night, I didn’t go to bed early ___________ being very tired.

A. because of

B. although

C. despite of

D. in spite of

9. ____________ they spent a lot of money on the film, it wasn’t a big success.

A. Nevertheless

B. However

C. When

D. Although

10. Mr. Bean’s Holiday is a _____________ film – I was laughing from beginning to the end.

A. moving

B. scary

C. violent

D. hilarious

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. playedB. frightenedC. excitedD. bored
2. A. handB. transportC. characterD. celebration
3. A. washedB. attendedC. decidedD. disappointed

Read the following text carefully and choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap.

When you are in Singapore, you can go about (1) ........................................... taxi , by bus, or by underground. I myself prefer the underground (2) ................... it is fast, easy and cheap. There are (3) ....................... buses and taxis in Singapore and one cannot drive along the road (4) ........................................ and without many stops, especially on the Monday morning. The underground is therefore usually quicker (5) .................... taxis or buses. If you do not know Singapore very well, it is difficult (6) ................. the bus you want. You can take a taxi , but it is (7) ..................... expensive than the underground or a bus . On the underground, you find good maps that tell you the names of the stations and show you how to get to them, so that it is easy to find your way.

1. A. at B. in C. by

2. A. but B. because C. when

3. A. many B. a lot C. few

4. A. quick B. quickly C. quicker

5. A. so B. like C. than

6. A. to find B. find C. finding

7. A. less B. more C. most

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer to complete each following sentence by circling A, B, C or D.

1 - C; 2 - C; 3 - A; 4 - A; 5 - B;

6 - D; 7 - D; 8 - D; 9 - D; 10 - D;

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1 - C; 2 - D; 3 - A;

Read the following text carefully and choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap.

1 - C; 2 - B; 3 - A; 4 - B; 5 - C; 6 - A; 7 - B;

Download Đề thi & Đáp án tại: Trắc nghiệm tiếng Anh 7 Unit 8 Films có đáp án. Ngoài ra, mời các bạn tham khảo thêm tài liệu tiếng Anh được cập nhật liên tục trên VnDoc.com như: Giải bài tập Tiếng Anh 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Giải SBT Tiếng Anh 7, Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 7 trực tuyến...

Để tiện trao đổi, chia sẻ kinh nghiệm về giảng dạy và học tập các môn học lớp 7, VnDoc mời các thầy cô giáo, các bậc phụ huynh và các bạn học sinh truy cập nhóm riêng dành cho lớp 7 sau: Nhóm Tài liệu học tập lớp 7. Rất mong nhận được sự ủng hộ của các thầy cô và các bạn.

Đánh giá bài viết
1 541
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 7 Xem thêm