Đề thi khảo sát môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Yên Lạc, Vĩnh Phúc (lần 2)

Đề thi khảo sát môn Tiếng Anh lớp 11

Đề thi khảo sát môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Yên Lạc, Vĩnh Phúc được VnDoc.com sưu tầm và đăng tải, giúp các bạn học sinh lớp 11 ôn tập và nâng cao kiến thức Tiếng Anh được học trên lớp hiệu quả. Mời các bạn học sinh tải bộ đề thi này về và luyện tập môn tiếng Anh lớp 11 hiệu quả hơn.

I. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1: A. commerce B. advertise C. dance D. house

Question 2: A. competition B. solution C. prosperity D. population

II. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

Question 3: A. implement B. promotion C. contestant D. ambition

Question 4: A. monotonous B. hilarious C. economic D. collaborate

Question 5: A. applicable B. spiritual C. advertising D. industrial

III. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s).

Question 6: The teacher offered bonus points as an incentive to completing the homework

A. a goal B. a stimulus to action C. a deterrent D. a valuable

Question 7: Elephants will become extinct if man continues killing them.

A. die of B. die out C. die away D. die down

Question 8: He’s fully occupied with work and cannot possible see you now.

A. very interested in B. concerned with C. up to his ears in D. not involved with

IV. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s).

Question 9: His physical condition was not an impediment to his career as a violinist

A. obstruction B. hindrance C. furtherance D. setback

Question 10: The ship went down although strenuous efforts were made to save it.

A. half-hearted B. forceful C. exhausting D. energetic

V. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 11: After studying all the new materials, the student was able to rise his test score by twenty-five point.

A. the new B. studying C. was able D. rise

Question 12: Sleeping alone in her room, the strange noise frightened her.

A. Sleeping alone B. her C. frightened D. in

Question 13: Some studies show that young babies prefer the smell of milk to those of other liquids.

A. liquids B. prefer C. those D. Some

Question 14: Only when black bear has been spotted by the forest rangers will this portion of the park be closed down.

A. black bear B. will C. been D. closed

Question 15: What we know about certain diseases are still not sufficient to prevent them from spreading easily among the population.

A. from B. are C. What we know about D. among

VI. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to the sentence given.

Question 16: My family went to the cinema last night, but the film was not interesting.

A. I wish my family have gone to the cinema last night.

B. I wish my family hadn't gone to the cinema last night.

C. I wish my family went to the cinema last night.

D. I wish my family could go to the cinema last night.

Question 17: He would prefer you to pay him immediately.

A. He’d rather to be paid immediately.

B. He’d rather you pay to him immediately.

C. He’d rather you to pay him immediately.

D. He’d rather you paid him immediately.

Question 18: It was the worst speech he had ever made.

A. He hadn’t made a better speech than it.

B. He had ever made a worse speech.

C. He had never made a worse speech.

D. He had never made a worst speech before.

Question 19: “Why don’t you put an advertisement in the local paper?”

A. They suggested my putting an advertisement in the local paper.

B. They suggested me to put an advertisement in the local paper.

C. They suggested that I must put an advertisement in the local paper.

D. They suggested me should put an advertisement in the local paper.

Question 20: It’s nearly sunset now and I still haven’t eaten anything since breakfast.

A. There hasn’t been time to eat anything since breakfast, and now it’s almost sunset.

B. Breakfast was the last thing that I ate and the sun will be setting soon.

C. I generally don’t eat anything between breakfast and sunset, as is the case today.

D. I’m getting hungry because it’s almost evening and I haven’t even eaten breakfast today.

VII. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is produced from the sets of words or phrases

Question 21: party/ be much / interest / than / I expect.

A. The party was much more interested than I had expected.

B. The party was much more interesting than I expect.

C. The party was much interesting than I had expected.

D. The party was much more interesting than I had expected.

Question 22: I / rather / you / not make / noise.

A. I’d rather you didn’t make so many noise.

B. I had rather you didn’t make so much noise.

C. I would rather you didn’t make so much noise.

D. I’d rather you not make so much noise.

Question 23: big / problem / face / youth / unemployed.

A. One of the biggest problem facing the youth today is unemployment.

B. One big problem facing the youth today is unemployed.

C. One of the biggest problems faced by the youth of today is unemployment.

D. Big problem faced by the youth today is unemployment.

VIII. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer in each of the following questions.

Question 24: He didn't get the job .......... he had all the necessary qualifications.

A. so

B. therefore

C. however

D. although

Question 25: I don't suppose you like pineapples, .............?

A. do I

B. do you

C. don't I

D. don't you

Question 26: An .......... depression is a period when there are few goods and services and many people are poor or without jobs.

A. economically

B. economy

C. economical

D. economic

Question 27: I was invited to .......... dinner at their home yesterday.

A. /

B. an

C. the

D. a

Question 28: Remember .......... goodbye to the interviewer before you leave the office.

A. saying

B. to say

C. talking

D. to talk

Question 29: By the end of the 21st century, scientists .......... cures for fatal diseases such as cancers and HIV.

A. are going to find

B. will be finding

C. will find

D. will have found

Question 30: I would like to live in a healthy environment with .......... noise and pollution.

A. more

B. lesser

C. fewer

D. less

Question 31: Sandra doesn't .......... her roommate. They often have quarrels.

A. look down on

B. make up for

C. do away with

D. get on well with

Question 32: She is the person .......... I'm interested.

A. who

B. in whom

C. whom

D. in who

Question 33: After he had finished high school, he applied for a/an .......... course at university.

A. graduate

B. graduating

C. postgraduate

D. undergraduate

Question 34: He put his hands …… his eyes because he couldn’t bear to watch.

A. with

B. for

C. over

D. in

Question 35: Our company believes it is the best ...... to handle the account

A. organizing

B. organizational

C. organization

D. disorganization

Question 36: Tom can't stand .......... to do his homework at weekend.

A. to ask

B. asking

C. being asked

D. to be asked

Question 37: Many people .......... homeless after the earthquake received help from the local authorities.

A. had become

B. became

C. who become

D. becoming

Question 38: Anna: "Laura is watching a cartoon on TV at the moment."

Bobby: "Really? She .......... to be doing her homework now."

A. is supposed

B. obliges

C. is obliged

D. supposes

Question 39: The majority of students in our college .......... volunteer work.

A. is taking part in

B. takes part in

C. have taken part in

D. has taken part in

Question 40: Read these facts about ……species and discuss the question below.

A. danger

B. endanged

C. dangerous

D. endangered

Question 41: .......... for a finance company for many years, he started his own business.

A. Worked

B. Have worked

C. Having worked

D. Having been worked

Question 42: If he .......... his father's advice in the first place, he ........ now.

A. had taken/ wouldn't regret

B. took/ wouldn't regret

C. had taken/ wouldn't have regretted

D. takes/ won't regret

Question 43: We know that such data will prove…….. for researchers.

A. value

B. valuable

C. valued

D. invaluable

Question 44: Most of the time, my two younger brothers are well-behaved but they are sometimes...........

A. obedient

B. mischievous

C. hard-working

D. caring

Question 45: He ...... physics at this school since he graduated from university.

A. was teaching

B. has been teaching

C. taught

D. had been teaching

Question 46: Do you know that representatives of the company claim their plan will be ……. to local needs.

A. sense

B. sensitive

C. sensible

D. senseless

Question 47: .......... are people who always expect bad things to happen.

A. Optimistics

B. Optimists

C. Pessimists

D. Pessimistics

Question 48: Anna: "Your last essay was much better, John." Bobby: "............"

A. Certainly!

B. I though it was the best of all.

C. Thanks. That's encouraging.

D. Do you think so?

Đáp án

1. B

2. B

3. A

4. C

5. D

6. B

7. B

8. C

9. C

10. A

11. D

12. A

13. C

14. A

15. B

16. B

17. D

18. C

19. A

20. B

21. D

22. C

23. C

24. D

25. D

26. D

27. A

28. B

29. D

30. D

31. D

32. B

33. D

34. C

35. C

36. C

37. D

38. A

39. C

40. D

41. C

42. A

43. D

44. B

45. B

46. B

47. C

48. C

49. D

50. A

51. C

52. D

53. A

54. C

55. B

56. A

57. B

58. A

59. B

60. A

61. C

62. B

63. B

64.B

65. C

66. D

67. C

68. A

69. A

70. B

71. B

72. D

73. A

74. C

75. D

76. A

77. D

78. A

79. B

80. A

Trên đây là Đề kiểm tra chất lượng môn tiếng Anh 11 trường THPT Yên Lạc, Vĩnh Phúc. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
3 7.372
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm