Đề kiểm tra 1 tiết học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 số 2 có đáp án

Đề kiểm tra 1 tiết học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 số 2 có đáp án

Mời các bạn cùng tham khảo Đề kiểm tra 1 tiết học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 số 2 có đáp án giúp các bạn có tài liệu chất lượng ôn tập và rèn luyện kỹ năng Tiếng Anh, các bài tập trong chương trình Tiếng Anh THPT sẽ giúp bạn thực hành rèn luyện ngữ pháp tốt. Chúc các bạn học và làm bài kiểm tra đạt điểm cao.

Bài tập Tiếng Anh lớp 11 Unit 4, 5, 6 có đáp án

Đề cương ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm

Đề thi môn tiếng Anh học kì I lớp 11 trường THPT số 1 Tuy Phước - Sở GD-ĐT Bình Định

ĐỀ KIỂM TRA 45 PHÚT SỐ II

Môn: Tiếng Anh - Lớp 11 (hệ 7 năm)

Thời gian làm bài: 45 phút

(Không kể thời gian giao đề)

Họ, tên học sinh:....................................... Lớp:.............

I/ Phonetics: 0. 5 point

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others:

1. A. mow B. remote C. donor D. Olympic

Choose the word whose stress pattern is different from the others:

2. A. observe B. maximum C. stimulate D. gratitude

II/ Vocabulary and grammar: 6. 5 points

Choose the best answer: 4. 5 points

1. When she retired, she did a lot of .............................. services for the Red Cross

A. volunteer B. volunteers C. voluntary D. voluntarily

2. The contestants will have to answer the questions on the ..................... .

A. matyrs B. invalids C. worksheets D. intersections

3. The...... will observe and score your performance in the contest.

A. judges B. contestants C. sponsors D. winners

4. Her mother prevented her .......................... going out tonight.

A. against B. from C. about D. at

5. Andrew ........................ the test before he............................. it very easy.

A. did/ had found B. had done/ found C. was doing/ found D. did/ was founding

6. Peter ....................... to go in for the exam.

A. avoided B. let C. advised D. decided

7. Jack admitted....................... the money.

A. steal B. to steal C. stealing D. stolen

8. I expect _______ good marks in the coming exams.

A. having B. having had C. have D. to have

9. She encouraged me _______ for a job in this company.

A. to apply B. apply C. applied D. applying

10. The school boy hoped............................ the first prize.

A. given B. to be given C. giving D. gave

11. I've heard a lot about Dr. James, and I'm looking forward ______ his talk tomorrow.

A. hear B. hearing C. to hear D. to hearing

12. He congratulated the team...... all their games.

A. to win B. winning C. for their winning D. on having won

13. I notice the lorry........................ down the hill.

A. to come B. came C. coming D. having come

14. The police accused him of..................... fire to the building but he denied....................... in the area on the night of the fire.

A. setting/ being B. setting/ having been C. set/ be D. having set/ having been

15. "Thanks a lot for coming to the party", the host said to the guests.

A. The host said thanks a lot for coming to the party. C. The host requested coming to the party.

B. The host proposed coming to the party. D. The host thanked the guests for coming to the party.

16. " How about spending the day at the beach?" said Tom.

A. Tom said he wanted to spend the day at the beach. B. Tom suggested spending the day at the beach.

C. Tom insisted on spending the day at the beach. D. Tom advised us to spend the day at the beach.

17. The Students' Parents Society ...................... the Singing Contest which was held in 20th November by our English teachers. They helped buy presents for the winners.

A. sang B. organized C. sponsored D. acted

18. I can make myself _________pretty well in English.

A. understand B. to understand C. understanding D. understood

Circle one underlined word or phrase marked A, B, C or D that must be changed in order for the sentence to be correct and correct it: 1. 5 point

1. My brother has always dreamed to be a famous film star. ....................................

A B C D

2. The rain prevented us from climb to the top of the mountain ....................................

A B C D

3. Mary told to Jim not to tell anyone else about that story again. .....................................

A B C D

III/ READING

Read the passage and choose one correct answer for each question: 2 points

Each summer, the Winant and Clayton Volunteer program sends a group of Americans to volunteer in London for seven weeks and provides housing and a small stipend to help defray the high cost of living. After seven weeks of volunteering, participants have two weeks to travel independently before returning to London to evaluate the program and get their flight back to the United States.

The application includes a few short essays, a series of questions about the type of placement one would prefer, and an informal interview with former volunteers that gives applicants a chance to find out more about the program.

Deciding to participate takes a small leap of faith. The roster of volunteer placements and housing options can change from year to year and volunteers can't choose their placement in advance. But once you're accepted you instantly feel that you've joined a close-knit group. The volunteer coordinator is in frequent contact through mailings and e-mails to help you prepare for the trip, and there is a daylong orientation in New York that bring all the volunteers together before departure for London.

1) How long do a group of Americans volunteer in London?

....................................................................................................

2) What does the Winant and Clayton Volunteer program provide volunteers with?

....................................................................................................

3) What can the volunteers do after seven weeks of volunteering?

....................................................................................................

4) How does the volunteer coordinator keep in contact with you?

....................................................................................................

IV/ WRITING:

Rewrite the sentences, beginning with the words given: 1. 5 point

1. "I want to study over seas." Jimmy said to me.

-> Jimmy has dreamed of..................... ................ ..................

2. "Sorry, I broke your vase last night." James said to Jack.

-> James applogised for......................... ................................

3. He had spent all his money. he decided to go home and ask his father for a job

-> Having ...........................................................................

Đáp án Đề kiểm tra 1 tiết học kì 1 Tiếng Anh lớp 11

I. (2 sentences x 0. 25 = 0. 5p)

1. C 2. A

II. (18 sentences x 0. 25 = 4. 5 pts)

1. C 2. C 3. A 4. B 5. B

6. D 7. C 8. D 9. A 10. B

11. D 12. D 13. C 14. D 15. D

16. B 17. C 18. A

(3 sentences x 0. 5 = 1. 5 pt)

1. B (of being)

2. C (climbing)

3. A (told)

III. (4 sentences x 0. 5 = 2pts)

1. Seven weeks

2. Housing and small stipend

3. Have two weeks to travel independently

4. Through mailings

IV. (3 wods x 0. 5 = 1. 5 pt)

1. sudying over seas

2. breaking Jack's vase the previous night

3. spent all his money, he decided to go home and asked his father for a job

Đánh giá bài viết
10 5.808
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm