Đề kiểm tra 1 tiết lần 1 học kì 2 lớp 11 môn tiếng Anh có đáp án

Đề kiểm tra 45 phút tiếng Anh lớp 11 mới

Đề kiểm tra 1 tiết Anh 11 học kì 2 lần 1 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra 1 tiết lớp 11 môn tiếng Anh năm 2020 - 2021 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 11 mới có đáp án gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm + tự luận tiếng Anh lớp 11 giúp các em nâng cao kỹ năng làm bài hiệu quả.

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM:

I. Pick out the word having the underlined part pronounced differently from the rest:

1. A. lovely B. novel C. cover D. money
2. A. favourite B. amazing C. late D. happy
3. A. humour B. honest C. vehicle D. hour

* Pick out the word that has the stress differently from that of the other words:

4. A. agree B. beauty C. father D. picture
5. A. enjoy B. destroy C. borrow D. mistake

II. Choose the correct answer to complete the following sentences:

6. Sara is going to spend next year ___________ at a university in Japan.

A. to study

B. study

C. studying

D. studied

7. Jack admitted ___________ the money.

A. steal

B. to steal

C. having stealing

D. having stolen

8. “I’m sorry I didn’t finish the report on time.” David ______ not finishing the report on time.

A. suggested

B. apologized for

C. advised

D. insisted on

9. I have heard my little girl____________ the piano.

A. played

B. plays

C. to play

D. playing

10. “It was nice of you to invite me to the dinner. Thank you,” Miss White ___________me for inviting her to the dinner

A. apologized

B. suggested

C. thanked

D. congratulated

11. Each nation has many people who voluntarily take care of others.

A. look at

B. get on with

C. keep up with

D. look after

12. The mother told her son ______ so impolitely.

A. not behaving

B. not to behave

C. did not behave

D. not behave

13. I warned An __________ staying at the hotel near the airport.

A. for

B. from

C. against

D. away

14. Jennifer asked me where _______________ the week before.

A. had I gone

B. did I go

C. I had gone

D. was I going

15. A bank has promised a donation of $24 million toward the disaster fund.

A. connection

B. addition

C. contribution

D. provision

16. People are now raising money for flood victims.

A. sending

B. collecting

C. paying

D. making

17. You can congratulate yourself ___________ having done an excellent job.

A. on

B. about

C. against

D. with

18. They had a really good chance of winning the national___________

A. compete

B. competition

C. competitor

D. competitive

III. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage

Arriving in Hoi An around 9 p.m, I was really relieved when I discovered that the (19) ____ town was peacefully quiet, something I am really (20) ____ is that Hoi An at night may become crazy club scenes. In the next morning, I woke up very early, and walked around the town admiring waterfront areas where local fishermen were ready to go out for day fishing, the very lively market and extremely ring and empty streets. (21) ____ there was no tourist, only locals then and the souvenir shops were still close, I felt that Hoi An at that moment was an extremely gorgeous place to visit.

The yellowish Chinese styled houses along the street together with decorative bushes of bougainvillea flower are lovely sights and very (22) ____. The layout of houses was claimed to be unique for not strictly complied with Feng Shui but for benefit of better ventilation in tropical region. Another thing that I am really (23) ____ is the preservation of the whole town which is very amazing and very authentic, which is a thing that cannot be found in Melaka, Singapore or Macao. The Japanese Bridge is maybe the only sight that I found very interesting for its stories that the Japanese built this bridge in (24) ____ to calm evil serpent spirit "Namazu" that caused earthquake in very faraway Japan since they believe Hoi An is located on the back of the serpent. I strangely found that there are still many nice temples, (25) ____ the one dedicate to Confucius which has more unique and interesting Vietnamese elements more than the preserved one in the core zone.

I also (26) ____ that Hoi An is not only popular with European tourists but also Korean, Japanese, Australian and New Zealander. After sunset, the whole town waterfront becomes a night market with many local foods. And at that time Hoi An is very charming with hundreds of paper and (27) ____ lanterns. Hoi An at night seems to be a very popular place for pre-wedding photo shooting, as I saw many Vietnamese couples in their traditional dresses with their photographer teams everywhere especially around the Japanese Bridge, so a great place to see local contemporary weeding cultures.

All in all, I really enjoyed my time in Hoi An for its lovely (28) ____ nice townscape.

19. A. middle

B. mainly

C. whole

D. major

20. A. neglected

B. concerned

C. noticed

D. protected

21. A. Because

B. As

C. For

D. Since

22. A. photograph

B. photographer

C. photogenic

D. photography

23. A. impressing

B. impressed

C. impressive

D. impression

24. A. order

B. that

C. as

D. other

25. A. specially

B. contrarily

C. party

D. especially

26. A. destroyed

B. noted

C. wrote

D. ruined

27. A. silk

B. clothes

C. shirts

D. shoes

28. A. weather

B. atmosphere

C. tent

D. villager

B. PHẦN TỰ LUẬN:

I. Give the correct form of the verbs in bracket.

1. English (speak) ___________ all over the world.

2. Ms. Lan enjoys (teach) ____________ because she loves working with children.

3. By the time you came back we (clean) _________ your room.

4. When he (drive) __________ to work he had an accident.

5. When I (go) _________ home, my parents (watch) _________ T.V in the sitting room.

6. John had her car (repair) __________ yesterday.

7. When I (go) _________ home, my parents (cook) _________ dinner.

8. My car (repair) __________ yesterday.

9. My teacher asked us (study) __________ English every day.

10. Look at those dark clouds ! It (rain) ____________________

II. Rewrite the sentences without changing meaning from the roots:

1. “Remember to lock the door before going to school,” my sister said.

=> My sister reminded me______________________________________________________

2. "I'm happy you have passed the final exams. Congratulations!" Tim said to his friend

=> Tim congratulated her________________________________________________________

3. After she had done all homework, she went out for a party.

=> Having____________________________________________________________________

4. 'If I were you, I'd read the exam questions very carefully.

=> He advised us _____________________________________________________________.

5. Jack was late for the meeting because his watch was slow.

=> If Jack’s watch_____________________________________________________________

6. People believe that he drove through the town at 90 km an hour.

=> He is _____________________________________________________________________

7. My sister told me that she had seen that film the night before.

She said: “I _______________________________________________________________”

III. Read the passage and choose one correct answer for each question.

In many countries in the world, the second Sunday in May is Mother’s Day. Mother’s Day was the idea of an American woman, Anna Jarvis. Anna’s mother wasn’t alive any more, and Anna wanted a special day to remember her mother. Her friends agreed. However, many people in The U.S weren’t happy about Anna’s idea. Some thought a national day of celebration is unnecessary. Anna and her friends wrote letters to important people. These people liked the idea. Finally, on 8th May, 1914, President Woodrow Wilson made the second Sunday in May Mother’s Day, a day of celebration in The United States.

1. Who had the idea of Mother’s day?

=> _________________________________________________________________________

2. Why did she come with the idea?

=> _______________________________________________________________________

3. Why were many people in The U.S unhappy about the idea?

=> _______________________________________________________________________

4. What did Anna and her friends do then?

=> _________________________________________________________________________

5. Who made the second Sunday in May Mother’s Day?

=> _________________________________________________________________________

ĐÁP ÁN

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM:

I. Pick out the word having the underlined part pronounced differently from the rest:

1 - B; 2 - D; 3 - A;

* Pick out the word that has the stress differently from that of the other words:

4 - A; 5 - C;

II. Choose the correct answer to complete the following sentences:

6 - C; 7 - D; 8 - B; 9 - D; 10 - C;

11 - D; 12 - B; 13 - C; 14 - C; 15 - C; 16 - B; 17 - A; 18 - B

III. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage

19. C

20. B

21. D

22. C

23. B

24. A

25. D

26. B

27. A

28. B

B. PHẦN TỰ LUẬN:

I. Give the correct form of the verbs in bracket.

1 - is spoken;

2 - teaching;

3 - had cleant;

4 - was driving;

5 - went - were watching;

6 - repaired;

7 - went; were cooking;

8 - was repaired;

9 - to study;

10 - is going to rain;

II. Rewrite the sentences without changing meaning from the roots:

1 - My sister reminded me to look the door before going to school.

2 - Tim congratulated her on having passed the final exams.

3 - Having done all homework, she went out for a party.

4 - He advised us to read the exam questions very carefully.

5 - If Jack’s watch hadn't been slow, he would haven't been late for the meeting.

6 - He is believed to drive through the town at 90 km an hour.

7 - She said "I saw that film the last night.

III. Read the passage and choose one correct answer for each question.

1 - It was the idea of an American woman, Anna Jarvis.

2 - Because she wanted a special day to remember her mother.

3 - Because they thought a national day of celebration is unnecessary.

4 - They wrote letters to important people.

5 - President Woodrow Wilson made.

Trên đây là Đề kiểm tra 1 tiết lần 3 tiếng Anh 11 có đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh đó VnDoc.com đã tạo group chia sẻ tài liệu THPT các môn miễn phí trên Zalo, mời bạn đọc tham gia nhóm bằng cách click vào link: https://zalo.me/g/ykrjdg982 hoặc quét mã QR nhóm dưới đây để cùng VnDoc.com xây dựng kho tài liệu ôn tập THPT hiệu quả:

Mã QR nhóm tài liệu THPT

Đánh giá bài viết
23 20.986
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 1 tiết - 45 phút lớp 11 môn Tiếng Anh Xem thêm