Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12 trường THPT Mỹ Phước Tây, Tiền Giang năm 2014 - 2015

Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12

Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12 trường THPT Mỹ Phước Tây, Tiền Giang năm 2014 - 2015 gồm 40 câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh có đáp án, giúp các bạn ôn tập và nâng cao kỹ năng Tiếng Anh hiệu quả. Mời các bạn tham khảo và ôn tập thật tốt.

11 Bài tập từ vựng Tiếng Anh lớp 12

Đề Kiểm tra học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 12 năm học 2014 - 2015

Đề thi Tiếng Anh học kỳ 1 lớp 12 trường THPT chuyên Lê Hồng Phong

Bộ đề thi khảo sát Tiếng Anh lớp 12 trường THPT Yên Lạc, Vĩnh Phúc năm học 2014 - 2015

SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO TIỀN GIANG

TRƯỜNG THPT MỸ PHƯỚC TÂY

ĐỀ CHÍNH THỨC

ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA I TIẾT

Năm học: 2014 – 2015

Môn: TIẾNG ANH - Lớp: 12

Ngày kiểm tra: 13 / 10 / 2014

(Đề kiểm tra có 03 trang, gồm 40 câu)

Read the text carefully and then choose the best option

Do you ever give excuses that are not really true? When and why? It seems that everybody tells lies - well, not big lies, but what we call "white lies". The only real questions are about when we lie and who we tell lies to. A recent study found that in conversation people frequently stretch the truth. Here are some ways they do it.

People often lie because they want to hide something from someone. For example, a son doesn't tell his parents that he is dating a girl because he doesn't think they will like her. In stead, he says he is going out with the guys.

Sometimes people lie because they don't want to do something. For example, someone invites you to a party. You think it will be boring so you say that you are busy and can't come.

Often we stretch the truth to make someone feel good. For example, your friend cooks dinner for you, but it tastes terrible. Do you say so? No! You probably say "Hmm, this is delicious!".

Other times we don't want to tell someone bad news. For example, you have just had bad day at work, but you don't want to talk about it. So, if someone asks about your day, you just say everything was fine.

Telling "white lies" isn't really bad. Most of the time people do it because they want to protect a friendship.

1. Why do people often tell lies?

A. Because they don't like the person who asks them about their stories
B. Because they like it.
C. Because they want to hide something
D. Because they feel amused

2. Sometimes people lie by_________.

A. making someone feel good B. saying something quite new
C. giving false excuse D. telling stories

3. A son doesn't want to tell his parents that he is dating a girl because he _______ so he tells lies.

A. is very reserved C. is afraid that his parents don't like her
B. wants to keep it secret D. is ashamed

4. Everyone sometimes tells lies because____.

A. it makes him/ her fell happier B. it isn't really all bad
C. it is a habit of human beings D. it is very good

Read the text below and choose the correct word for each space

_____(5)______, Americans and Asians have very different ideas about love and marriage. Americans believe in 'romantic' marriage – a boy and a girl are attracted to each other, fall in love, and decide to _____(6)_____each other. Asians, on the other hand, believe in _____(7)_____ marriage – the parents of the bride and the groom decide on the marriage; and love – if it ever develops – is supposed to follow marriage, not _____(8)_____it.

5. A. Traditional B. Traditionally C. Traditionalist D. Tradition

6. A. marry B. marrying C. marriage D. married

7. A. romantic B. marriage C. loving D. contractual

8. A. precede B. suppose C. believe D. follow

Choose the best option:

9. Anyway, I ___________ studying now, and I __________for my exam results.

A. have stopped/ wait B. was stopping/have waited
C. have stopped/ am waiting D. stop/wait

10. I ___________them to turn it down several times.

A. have asked B. will ask C. ask D. asked

11. But they ___________the noise yet. I am a student, and I ___________ every night.

A. don't stop /study B. haven't stopped / study
C. haven't stopped/ studied D. didn't stop / study

12. Susan _____a lot of books lately.

A. was written B. has written C. had written D. have written

13. Find the word whose underline part is pronounced differently from the rest

A. parents B. chores C. boys D. hands

14. The coffee was too hot for me to drink .

A. The coffee is so hot that I can't drink
B. The coffee was so hot that I couldn't drink
C. The coffee was so hot that I couldn't drink it
D. The coffee is so hot that I can't drink it .

15. They also agree that a wife should _________ her beauty and appearance after marriage.

A. confide B. demand C. maintain D. share

16. Find the word with the stress pattern which is different from the rest

A. contractual B. approach C. instance D. romantic

17.The film will end when you have finished dinner.

A. By the time you have finished dinner, the film will end.
B. You finish dinner, and then the film will end
C. By the time you finishing dinner, the film will have ended.
D. By the time you finish dinner, the film will have ended.

18. A large number ______ Indian men agree that it is unwise to confide _________ their wives.

A. of / with B. in / with C. in / about D. of / in

19. My brothers are often very _______to what I say. They are really lovable.

A. obedience B. obedient C. obstacle D. obey

20. I _____ the book by the time you come tonight.

A. will have finished B. have finished C. finished D. will be finishing

21. They said that their house had been broken into ______.

A. two days ago B. the two days before
C. since two days D. two days before

22. "I work for a big company".

A. Thuan said he works for a big company
B. Thuan said he worked for a big company
C. Thuan said he has worked for a big company
D. Thuan said I worked for a big company

23. Minh usually runs ______ Hung.

A. more fast than B. the fastest C. faster than D. more fast

24. They never go to the theatre,___________?

A. do they B. do you C. doesn't it D. don't they

25. Rosemary Dare is a wildlife photographer. She ______________in Uganda for many years.

A. will live B. has been living C. doesn't live D. lives

26. Since I ___________ in, my upstairs neighbors have played their stereo loudly every night.

A. have moved B. will move C. moved D. move

27. Last year, she __________an international prize for nature photography.

A. is winning B. has won C. has been winning D. won

28. You __________________ for hours. When are we eating dinner?

A. have cooked B. have been cooking
C. had cooked D. cooked

29. Find the word whose underline part is pronounced differently from the rest

A. trusted B. acted C. sacrificed D. recorded

30. They are looking forward to meet their friends again.
A B C D

31. Because the approaching storm, the wind began to blow hard and the sky became dark.
A B C D

32. Find the word with the stress pattern which is different from the rest

A. supportive B. confidence C. sacrifice D. mischievous

33. "You really have a nice dress!" – " ___________"

A. I'm glad you like it B. I think so
C. No problem D. Of course not, It's not costly

34.Americans believe in _________ marriage whereas the Asians have to suffer _________ one.

A. Roman / the Great Wall B. romantic / contractual
C. contractual / romantic D. the Chinese / Italian

35. Suppose you are ___________ the airport, and you see your brother get ___________ the plane and begin walking towards you.

A. at / off B. in / off C. on / about D. off / at

36. If your posture is straight but relaxed, you are expressing confidence and ___________

A. friend B. friendship C. friendliness D. friendly

37. Neither you nor I _____ responsible for the bad result.

A. is B. are C. be D. am

38. "What were you doing last night, Mr. John?" asked the police.

A. The police asked Mr. John what he had been doing the night before
B. The police asked Mr. John what he had been done the night before
C. The police asked Mr. John what had he been done the night before
D. The police asked what were you doing last night, Mr. John

39. They will ask you a lot of questions at the interview.

A. You will be asked a lot of questions at the interview by them.
B. A lot of questions will be ask you at the interview
C. A lot of questions will be asked at the interview
D. You will be asked a lot of questions at the interview

40. She will probably offer ______ the stereo for you .

A. to be repairing B. repair C. repairing D. to repair

Đáp án đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12

1. C

2. C

3. C

4. B

5. B

6. A

7. D

8. A

9. C

10. A

11. B

12. B

13. A

14. C

15. C

16. C

17. D

18. D

19. B

20. A

21. D

22. B

23. C

24. A

25. B

26. C

27. D

28. B

29. C

30. C

31 A

32 A

33 A

34 B

35 A

36 C

37 D

38 A

39 D

40 D

Đánh giá bài viết
1 3.736
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm