Đề kiểm tra 1 tiết số 1 lớp 11 môn tiếng Anh

VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
S GD VÀ ĐT THANH HÓA ĐỀ KIM TRA 1 TIẾT NĂM HỌC 2018 2019
TRƯNG THPT.. MÔN TING ANH 11 CƠ BN, BÀI S 1
chính thc 2 trang) Thi gian làm bài: 45phút, không k thi gian phát đ
H tên: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Lp: 11...…
A. MULTIPLE CHOICE
I. Choose the word that has the different underlined part.
1. A. teacher B. choose C. change D. machine
2. A. uncertain B. number C. trust D. mutual
3. A. iron B. restaurant C. parent D. celebrate
II. Choose the most suitable word or phrase in each sentence.
4. She's made friends _______ a little girl who lives next door.
A. of B. by C. with D. to
5. Your friendship should be based on _______ trust.
A. blind B. fragile C. mutual D. basic
6. Smoking _______ bad for our health, so my father _______ three years ago.
A. is/ stopped to smoke B. was/ stopped smoking
C. is/ stopped smoking D. is/ has stopped smoking
7. They let their children _______ up late at weekends.
A. to stay B. stayed C. staying D. stay
8. My parents didn’t allow her daughter _________ out last night.
A. go B. to go C. went D. going
10. When I arrived at the railway station, he had got _______ the train to Hanoi.
A. to B. in C. on D. off
11. The children seem to be totally _______ of working quietly by themselves.
A. unable B. not able C. impossible D. incapable
12. The guests........................... everything by the time I...................... at the party.
A. have eaten/ arrived B. had eaten/ arrived
C. ate/ had arrived D. are eating/ arrived
13. A friend of mine phoned _______ me to a party.
A. to invite B. inviting C. for invite D. for inviting
14. My mother ------------ to the grocery store on Sunday mornings.
A. go B. goes C. had gone D. went
15. It is not worth _______ that computer. You had better _______ a new one.
A. for repairing/ bought B. repairing/ buy
C. to repair/ buying D. to repair/ to buy
16. When I told Tim the news, he seemed.........................
A. to be surprised B. to surprise C. surprising D. surprised
17. She always makes a fuss about anything she doesn’t like.
A. feels excited B. feels sad C. worries D. complains noisily
18. She quickly glanced ......................... her notes again before.......................... the
examination.
A. at/ entering B. at/ to enter
C. to/ entering D. in/ enter
19. When I................................ the washing up, I......................a plate.
A. was doing/ broke B. did/ had broken
Mã đề: 176
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
C. had done/ broke D. did/ was breaking
20. The little boy hopes _______ to Disneyland Park on his birthday.
A. to be taken B. taking
C. to take D. being taken
21. Mary always wants................. by everyone she meets
A. being admired B. to be admired
C. to being admired D. be admired
III. Choose the underlined part of each sentence. Find the mistake ( A,B,C, or D).
22. She always makes her children to pick up their toys before going to bed.
A B C D
23. I'd like him going to a university, but I can't make him go.
A B C D
24. It is too difficult for all students solving this problem.
A B C D
IV. Read the passage below and choose one correct answer for each question.
In Britain, wedding invitations go out about six weeks before the wedding day. The
guests reply as soon as possible to say if they can come or not. Choosing a present for the
couple can be difficult. People don’t take their presents for the wedding. They send them to
the woman’s house before the wedding day. Most weddings take place before lunch or in the
early afternoon. Many people like to get married in church. The bride often wears a long
white dress. Guests wear their best clothes and most of the women wear hats. In the church,
the bride’s family sits on the left and the groom’s one sits on the right. Married people wear
their wedding rings on the third finger of the left hand. Most married women wear wedding
rings, but married men often do not.
25. When do the British have to send wedding invitations?
A. after the wedding day B. in the wedding day
C. before the wedding day D. no need to send
26. Many people like to hold their wedding ceremony _____.
A. in a park B. in church C. at home D. at a restaurant
27. The word presents synonyms with _____.
A. flowers B. gifts C. hats D. fingers
28. According the passage, which of the following is NOT true?
A. Invitations are sent out some weeks before the wedding day.
B. People who accept the invitations have to send their presents to the couple.
C. It is not easy to choose a present for the couple.
D. Married people wear their wedding rings on the third finger of the right hand.
B. WRITTEN TEST
I. Rewrite the sentences.
1. Mr.Cuong wants to play the piano.
Mr.Cuong enjoys ...................................................................................................................
2. After she had done homework ,she went to school.
Before .....................................................................................................................................
3. The dog jumped through the window.
The boy saw ...........................................................................................................................
4. The teacher allowed me to stay at home to finish the assignment.
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
The teacher let ........................................................................................................................
II. Rearrange these words into the complete sentences.
5. Ba/ are/ people/ unfriendly./ that/ thinks/ Hanoi//
-> Nam
.........................................................................................................................................
6. him/ meeting/ I/ remember/ a nice/ on/ afternoon ./ summer//
-> I
................................................................................................................................................
THE END.
ĐÁP ÁN K TRA 1 TIT 2018 2019 MÔN T. ANH 11 CB, BÀI S 1
A. MULTIPLE CHOICE
1D 2D 3A 4C 5C 6C 7D 8B 9- 10C 11D 12B 13A 14B 15B 16A 17D 18A 19A 20A 21B
22B 23A 24D 25C 26B 27B 28D
B. WRITTEN TEST
1. Mr.Cuong enjoys playing the piano
2. Before she went to school, she had done homework.
3. The boy saw the cat jump through the window.
4. The teacher let me stay at home to finish the assignment.
5. Nam thinks that Hanoi people are unfriendly.
6. I remember meeting him on a nice summer afternoon.
Mời các bạn vào tham khảo các bài tiếp theo tại: https://vndoc.com/tai-lieu-hoc-tap-lop-11

Đề kiểm tra 45' môn Anh 11 có đáp án

Tiếp sức cho các bạn học sinh đang ôn tập cho bài kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh, VnDoc.com xin gửi đến các bạn Đề kiểm tra 1 tiết số 1 lớp 11 môn tiếng Anh được sưu tầm và đăng tải rất hữu ích cho các bạn ôn tập và củng cố kiến thức để chuẩn bị tốt nhất cho những bài kiểm tra và kì thi quan trọng.

Trong ngữ pháp tiếng Anh, Thì là sợi chỉ đỏ xuyên suốt môn học này. Bên cạnh đó việc ôn luyện lý thuyết và bài tập theo mảng cụ thể, ví dụ như câu điều kiện, word form, trọng âm, trắc nghiệm ngữ pháp tiếng Anh, trắc nghiệm...cũng rất hữu ích giúp các bạn nâng cao hiệu quả môn học.

Đánh giá bài viết
1 1.350
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm